Russische Buza-minister gearriveerd in Suriname

39
Russische Buza minister gearriveerd in Suriname
Foto: (c) Nationaal Informatie Instituut

De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Z.E. Sergey Lavrov en delegatie zijn vrijdagavond rond 22:00 uur gearriveerd op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname. De delegatie is ontvangen door minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken en Stuart Getrouw van Justitie en Politie.

De Russische minister is met zijn delegatie voor een twee daagse werkbezoek in Suriname. Dit ter versteviging van de bilaterale relatie tussen beide landen. Het is de eerste keer in de historie van Suriname dat de Russische minister van Buitenlandse Zaken een officieel werkbezoek brengt aan het land. Meer foto’s hieronder:

https://www.facebook.com/1595294440546010/posts/2857713144304127/

39 REACTIES

 1. Draaiboek om corrupt de verkiezing door list en bedrog te winnen wordt door deze Russen gebracht. Bouterse geeft miljoenen weg aan deze mensen om in het zadel te blijven. En dat voor hun advies hoe je met vuil spel een verkiezing wint.


  Maak melding

 2. Lavrov komt uitleggen, hoe je het beste de verkiezingen kunt beïnvloeden, waardoor de verkiezingswinst gewaarborgd is voor die moordenaar.


  Maak melding

 3. Als hij zijn AK 47 bij Yldiz Pollack-Beighle Getrouw en Kabouter binnen schuift, wil ik zien welke bilaterale relatie Suriname wil onderhouden met Rusland.

  Het is een en al troep die Suriname naar binnen haalt. Niks zinnigs dat voor land en bevolking te pas komt.


  Maak melding

 4. Hij krijgt ook rond leiding over de markt, vandaar dat VCB en gebied effe schoon gemaakt moest worden. Na vertrekt neemt het schorem kwadratisch toe.


  Maak melding

 5. Mijn Grote vriend welkom in zuid America laat men je niet kom vertellen over Revolutie .

  Alle kosten worden betaald door Rusland of Moskou en de Minister is op door reis naar Brazil
  Raad hoe zwaar gekleurde mensen het hebben in west Europa niet een ieder is gelukkig .

  Indien ik het eerder wist kon ik de Machine van uit Kaszachstan laten in vliegen met deze vliegtuig .


  Maak melding

 6. Over donkere mensen gesproken die het zwaar hebben….

  Waar op deze aard bodem hebben de donkere zielen het niet zwaar.. ook waar de roots liggen is het nog erger dan in de rest of de wereld..
  Groootste probleem is, ze weten niet om te gaan met wat men GELD noemd. Als ze het zien, moet het binnen een paar minuten op..
  Ze maken wekelijks kinderen en lopen hard weg, verstand staat op o,o .

  Dat is hun manier van leven..


  Maak melding

 7. De minister uit Rusland? Wat heeft Suriname dat Rusland trekt. Oh wacht voedsel schuur tourisme goud rijst hout. Maar weet men wel wat transport naar die landen kost. En wat is er mis met Nederland Verenigde Staten Duitsland? Oké Kongo Servië India China Venezuela Bolivia top landen. Ik weet het niet meer. Ik denk dat Suriname heel veel mensen met kennis in huis heeft.Hun grote tegenstanders zijn dieven die aan zichzelf denken en niet aan het volk.


  Maak melding

 8. @ Marcel
  Je opmerking over donkere mensen is best wel generaliserend. Zelf ben ik getrouwd met een donkere Surinaamse vrouw, echter zie ik de dingen niet die jij benoemd in haar familie . Dus kun je niet alles en iedereen onder een kam scheren.
  Ik wens je toch nog een goed weekend toe.

  Wat het bezoek van Lavrov betreft zet ik wel de nodige vraagtekens . Op welk gebied willen de twee landen met elkaar gaan samenwerken. Is de regering in Suriname op zoek naar een tweede suikeroom na China . Welke concessies zal men voor steun van de Russen moeten doen???? Het land in de uitverkoop zetten ? Suriname speelt met vuur. Als de Russen zelf instaat zijn gebleken om de Amerikaanse verkiezingen te manipuleren dan kun je gerust stellen dat Suriname totaal geen gelijkwaardige partij is in het spel.


  Maak melding

 9. De witte mensen zijn maar 20% van de wereld bevolking, en tog hebben hun de zeggen schap over alles en nog wat, nu komen na chinese plunderaars, de russische wegdragers, nu nog 5 dan komt het beter.


  Maak melding

 10. Ga maar vanuit, dat de verkiezing van 2020 gemanipuleerd zal worden. Het zal mij niks verbazen als deRussische leger een basis is Suriname zal opzetten.

  Het belang van de Russen, dat ze op een spug afstand van Amerika zullen zijn.
  En Su heeft hier helemaal geen baat bij.


  Maak melding

 11. Als ik weer moet lezen wat jullie aan het typen ,moet ik huilen echt ,Denken jullie nog steeds dat de verkiezing die door Republikeinen gewonnen is dat de Russen dat hebben gemanipuleerd hahahaha onzin Amerika zo een groot macht kan nooit en nogmaals immers nooit door niemand en nogmaals niemand gemanipuleerd kamp van mevrouw Clinton dachten dat ze verkiezing al hadden gewonnen ,en het kwam als een verrassing voor iedereen en na hun verlies moet je iemand de schuld geven met de Russen hebben dat gedaan wat een grote onzin ,en jullie blijven nog steeds geloven dat het waar is ,en bij de komende verkiezing winnen ze weer met meneer Trump.


  Maak melding

 12. Het Surinaamse volk Dat Voor de tiran/dictatot Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  ddb is met zijn enige eigen belang, niet in de gevangenissen in Suriname en buitenlanden terecht te komen voor misdaden tegen de menselijkheid en niet met het algemeen Surinaams Volksbelang.

  ddb ziet de bui al hangen. Zie:
  – Sranan skeer en ligt financieel, economisch, enz op haar gat. Het Surinaamse Volk heeft geen vertrouwen op de vervloekte ddb en paarse kakkerlakken, ze zijn zo goed als uitgespeeld,
  – bij de Algemene Verkiezingen van de DNA van 25 mei 2020 zullen de huidige oppositie politieke partijen en anderen die er niet in zijn een genade verkiezingsuitslag aan de ndp en ddb brengen,
  – het vonnis van de 8 december 1982 dat dit jaar komt, mensenrechten Suriname sterk in de gaten houden of de vervloekte ddb wil hierin wil gaan rotzooien en zaken in zijn belang wil goed zetten,
  – Frans- Guyana, met Kourou een raketlanceerplaats. een departement van Frankrijk zal nooit toestaan dat het extreem communisme van rusland/poetin een voet krijgt in Zuid-Amerika, cq Suriname.
  – Brazilië zal niet toestaan dat poetin/rusland op Zuid-Amerika, cq hun noordgrens voet aan de grond krijgt,
  – USA/Trump gaag het niet toestaan dat erin haar achtertuin het communisme/poetin een poot krijgt,
  – In Guyana zijn grote aardolie- en gassenvoorraden gevonden waarin Amerikaanse olie-en gas ondernemingen in hebben geïnvesteerd en de USA zal haar belangen daar met hand en tand verdedigen,
  – Guyana heeft grensproblemen met venezuela en Suriname en zal haar sterke bondgenoot USA in het werk stellen om daar een grote Amerikaanse militaire basis op land, lucht en op zee te hebben,
  – USA heeft een heel grote probleem met maduro en zal er alles aan doen om het uit te schakelen, idem de dictator van Cuba.

  Het is rusland nooit gelukt in Cuba, Venezuela, Grenada, het Latijns-Caribisch gebied het extreem communisme aan de grond te krijgen.

  ddb is een wilde kat die in het nauw gedreven is en de communist morales van Boliva die op weg naar poetin/rusland was, had een korte stop gemaakt in Suriname om deze buitenlandse mini ster van rusland/poeting in Suriname te krijgen.

  Let op!
  Bij de Verkiezingen van USA had Rusland ook ingebroken en er alles aan gedaan om DT van de Republikeinen te helpen om de verkiezingen te winnen of zo danig te beïnvloeden dat Hillary Clinton van de Democraten negatief in het nieuws kwam en daarmee de kiezers te beïnvloeden.

  ddb zal ook proberen dat poetin hem financieel ondersteunt en of een rol kan spelen bij de verkiezingen van Suriname, die in zijn voordeel kan werken. Rusland wil het extreem communisme overal ter wereld succes willen hebben. Een systeem van onderdrukking, armoede, ellende, geen mensenrechten, een eigen mening, geen mensenrechten, burgers en andersdenkende worden opgepakt, mishandeld, vermoord of opgesloten. Zie dat ddb deze zaken ook al sinds 25 februari 1980 ook in Suriname toepast.

  In dictaturen zijn stinkend dictators rijk en de bevolking in deze landen leven in heel grote armoede en heel grote ellende.

  Surinamers wees kritisch, wees rationeel, denk logisch en zie waar het gevaar vandaan komt en over zie uw leven. ddb houdt niet van de Surinamers en het Surinaams belang interesseert hem niet. Wat telt is zijn enige eigen belang en niet het Surinaams Algemeen Volksbelang.

  ddb, ndp, vervloekte paarse kakkerlakken, Oe Graatie, Liever vandaag dan morgen.

  Sranansma Oe Wiki No?!, A so a dé! jaja!

  Time4Change

  Leve:
  – Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP),
  – alle huidige oppositie politieke partijen in de DNA van Suriname, en zij die momenteel buiten zijn,
  – samenwerking na 26 mei 2020 in de coalitie van deze politieke partijen met de VHP,
  – vision 2030 van de VHP
  – plan van aanpak van de VHP en de huidige politieke partijen
  – 28 en meer zetels voor de VHP,
  – na 26 mei 2020 de coalitie van deze politieke partijen van Suriname
  – alle kiezers die voor de VHP, NPS, PL, DOE, ABOP, SPA, enz gaan stemmen voor een andere koers voor Suriname,
  – Red Suriname,
  -Internationale Samenwerking voor welvaart en Welzijn voor de Surinamers en de republiek Suriname.

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 13. Noem jij dan 1 ding waar Su baat bij heeft.
  Een brief naar jullie toe??? Kunnen jullie wel lezen? Hersenen hebben jullie niet, praat je over een brief. Heb jij überhaupt ooit een brief gelezen?


  Maak melding

 14. Denko…. witte mensen zijn maar 20% van de wereldbevolking en de gekleurde mensen gebruiken maar 20% van hun hersens daarom staan de witte mensen sterk in de wereld


  Maak melding

 15. Hopelijk komen ook mooie Rusies en andere oost europees dames van genot ben beetje zat die Domienicaanse en Brazieljaanse dames. Al gebruik Ginseng en hoog libido wil toch ook wat anders.


  Maak melding

 16. Surinamers, kiezers van Surinamers

  zie: Cuba ligt geografisch op enkele km van de kust van Florida/USA en zie hoe arm die mensen daar in het communisme leven. Ze kunnen niet eens naar FLorida gaan. Er komen geen miljoenen US-dollars van Amerikaanse toeristen in Cuba. Cuba Skeer! Armoede en ellende.

  Venezuela verder gelegden van USA maakt momenteel het zelfde mee. Mensen vluchten massaal naar Columbia, Brazilië, USA, enz.

  Suriname zal met de russen in Suriname hetzelfde wat Cuba, Venezuela nu meemaken ook overkomen.

  Wie er beter van gaat worden is Guyana, want de USA zal met haar leger daar heel veel US-dollars naar toe brengen, afgezien van de olie-en gasdollars van de USA.

  Suriname zal er met de russen zeer slecht van af komen, meer geïsoleerd, (Guyana, Brazilië, Frans-Guyana, Frankrijk, net als Cuba en Venezuela het op dit moment mee maken. Surinamers zullen massaal vluchten als het hen lukt en hongersnood lijden.

  De vervloekte ddb, grootste crimineel die misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd moet daarom worden weggestemd door de paarse kakkerlakken en Surinamers.

  Wat vast staat dat wat ddb van plan is duidelijk is om zijn vege lijf te redden. Hij volgt de cuba-lijn, venezuela lijn, ruslandlijn, equatoriaal guineelijn, vele moslimlandenlijn, de communistische lijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 17. Dit is een bijzonder groot moment in de geschiedenis van Suriname. Suriname zal kunnen rekenen op Russische steun op het gebied van de mijnbouw en olie-industrie, ICT – beveiliging van de staatseigendommen, versterking van de kustwacht, onderwijs en wetenschap.


  Maak melding

 18. Russen brengen alleen ellende op de rest van de wereld. Oorlog en turug naar middelewen islam in Afghanistan begon met een russiese inval, tal van burgeroorlogen in Afrika worden gesponserd door russen. Kijk maar naar Syrie ze housen die Ass-sad aan de macht door scholen, hospitalen en woonwijken te bombarderen met zelfs gifgassen. Rusland is alleen in Suriname om een burgeroorlog te organiseren en dan met de buit vandoorgaan. Wat hebben wij met deze klote land te zoeken.


  Maak melding

 19. Suriname heeft Rusland niet nodig voor de opbouw. De buurlanden, Guyana, Frans-Guyana, Brazilië kunnen het handje vol Surinamers op een heel hoger niveau brengen op allerlei gebied. Ook de Surineds kunnen hierin hun bijdragen leveren.

  Suriname wees rationeel, wees kritisch, wees logisch en neem op grond daarvan het juiste besluit voor uw (klein)kids, uw zelf en de republiek Suriname.

  Zie wat erin Cuba gebeurt, Venezuela, landen waar rusland allemaal invloed op wil hebben. Dit staat Suriname ook te wachten met de grootste en gevaarlijkste misdadiger ddb met misdrijven tegen de menselijkheid van Suriname niet zo snel mogelijk uit het machtscentrum van Suriname aan de kant wordt gezet.

  Weg met ddb, ndp, oerdomme paarse kakkerlakken. De foetoe booiys/gatlikkers van ddb zijn nu al bezig om jullie zand in de ogen te strooien met hun luchtkastelen e/o dat Suriname alle landen in de wereld nodig heeft.

  Vrienden kan je kiezen en Suriname hoeft niet met alle landen in de wereld vrienden te zijn. Van landen die andere denkbeelden op na houden die je geen vooruitgang kan brengen, kan je maar beter uit te weg gaan. Zie wat rusland Cuba heeft gebracht of Venezuela in terecht komt door banden met Cuba te onderhouden.

  De USA heeft alle landen in de wereld de regio gewaarschuwd dat als ze banden met Cuba aangaan er economische maatregelen tegen hen getroffen zullen worden. Zie Suriname onder ddb aalt halfwas cubaanse “artsen” naar Suriname. Het is een kwestie van tijd van tijd en het moment dat DT van USA de daad bij het woord voegt t.a.v. Suriname, vooral ook nu ddb de banden met rusland wil aanhalen. De USA zal niet toestaan dat rusland op het Amerikaanse Continent haar oorlogsplannen komt voeren. Ook Brazilië en Frankrijk/Frans-Guyana gaan dat niet toestaan. Ze zullen er vroeg of laat voor zorgen dat ddb zal worden geneutraliseerd net als met Cuba en Venezuela gebeurt. De verliezers zullen de Surinamers zijn en de opbouw van Suriname. Alleen maar achteruit gang. ddb is bezig met zijn enige eigen belang en niet met het algemene Surinaamse Volksbelang.

  Suriname zal geïsoleerd worden als de russen in Suriname komen. Zie maar cuba en venezuela wat er daar gebeurt met de bevolking van deze landen.

  Zie hoe Guyana haar vrienden kiest en zie hoe de toekomst van Guyana voor staat.

  Ik ben benieuwd wat de huidige oppositiepartijen in de DNA hierover te zeggen hebben e/o dit aan de Surinaamse kiezers willen brengen en samen met bevriende landen/buurlanden willen tegen gaan.

  Sranansma Oe Wiki No?! A so a dé, jaja!

  Time4change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 20. Wat een kolder hebben deze mensen in hun kop. Zelfs de rode loper wordt uitgezet, voor de minister van buitenlandse zaken. De Russen lachen zich scheel. Yildiz, deze misbaksel van een gast, moet echt het veld ruimen. Zij loopt ons gemeenschapsgelden te verspillen met al die buitenlandse delegaties, die komen profiteren in ons land en na een paar dagen weer het hazenpad kiezen. Volgens mij vind Yildiz het leuk al die snoepreisjes. Deze Yildiz is een grote ramp voor ons land. De Russen hebben Suriname niets te beiden. Zij haalt deze gasten binnen om ons land leeg te roven. Weg met deze ver gemeste kwal van een Yildiz. De hele organisatie om deze buitenlandse ministers hierheen te halen kost onze gemeenschap een Godsvermogen.
  Staat Getrouw met zijn apen pakkie ernaast, wat een mislijk makende vertoning.


  Maak melding

 21. Over Yildiz wil ik het niet hebben. Zij is de meest domme huisvrouw die minister is geworden. Hopelijk duurt deze grap nog hooguit een jaar, want volgens de grondwet moet de overdracht van de macht in augustus plaatsvinden. De minister van justitie stelt een beetje teleur. Over het algemeen is hij goed gekleed, maar in dit geval is zijn kleding een vlag op een modderschuit. Voor deze situatie is hij underdressed. Je haalt een minister van Buitenlandse zaken binnen. In dat geval moet je als autoriteit overkomen, maar hier is hij gekleed als iemand die naar een gewone afspraak gaat of familie op de luchthaven gaar verwelkomen. Advies aan de minister: in de toekomst een donker kostuum met een dito das. En niet die lelijke das met de Surinaamse vlag die sommige van zijn collega’s omdoen. De vlag in een das verwerken is een goed idee, maar laat iemand een goed en verantwoord ontwerp maken.


  Maak melding

 22. Robgeit dit is een bijzonder gebeurtenis in jouw eenzame en zielige leven je hebt een voedselbon verdiend van een fastfood zaak op Latour enigste wat je moet doen is 5 punten opnoemen waarom het zo goed gaat in su


  Maak melding

 23. Let op: President Bouterse heeft een “önder onsje”gehad met minister uit Rusland.
  Niemand weet wat ONDER ONSJE gesproken is.

  Let op: Rusland is heel goed in manipuleren van verkiezingsuitslag. En dat is voor NDP BOUTA heel belangrijk in 2020.

  DUS VOLK wordt wakker


  Maak melding

 24. Hahaha hahaha De Amerikanen gaan voor de Oil die niet van hun zijn zo hadden ze ons ook verteld dat Irak Kernwapen Had zijn jullie effe dat vergeten voor dat ze de invasie deden hebben ze tegen de Hele Wereld verteld dat Saddam kern wapen ,maar ze wisten dat Saddam niks had zijn jullie dat vergeten vandaag de dag hebben de Amerikanen een puinhoop daar achtergelaten ,tot nu toe elke dag bomaanslagen zijn jullie blind of zien jullie dat niet of sluiten jullie ,jullie ogen daarvoor omdat het het westen is ,Libië het zelfde westen moest ghadaffi ook betalen
  Engeland ,dus gewoon smerige oorlog wat er wordt gespeeld


  Maak melding

 25. Bert voel je je superieur?? Hahahaha,je bent vast zo een sociale dienst meneertje die geen baan heeft. 😂🤣😂🤣😂🤣. Dit is zo een Hollandse man met een dikke bierbuik die geen vrouw kan krijgen in Nederland omdat hij geen baan en normale leven heeft. Hij leeft van de staat en probeert hier op een Surinaamse site interessant te doen.
  Johan is werkloos en een beetje hetzelfde type meneertje als Bert,ook geen werk en leeft van de staat.
  Deze mensen zijn ongelukkig en onsuccesvol en geven daarom alles de schuld anderen(gekleurde mensen).
  Ga lekker op je witte mensen site interessant proberen te doen grote sukkels!!


  Maak melding

 26. Trouwens, misschien geloven een aantal mensen mij niet,maar lees de berichten van deze twee domme idioten goed door en dan zie je hoeveel schrijffouten en spellingsfouten ze maken. Als je in Nederland een beetje een normale opleiding hebt gedaan dan zal je nooit zulke domme fouten maken. Vandaar dat deze 2 mongolen zeer laag opgeleid zijn en van de staat leven in Nederland. Zij zijn de donkere mensen van Nederland!! Hahahaha die worden uitgelachen 😂🤣


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.