Ook andere ex-terreurverdachte wordt Suriname uitgezet

16
Van terrorisme verdachte broers in Suriname komen zelf aan het woord
De broers Raoul A. en Nasr I., die in Suriname verdacht worden van terroristische activiteiten.

Nasser Idoe, ex-terreurverdachte, wordt zondag het land uitgezet. Hij is zaterdagmorgen opgenomen op de afdeling Vreemdelingenbewaring van de politie, dagblad De Ware Tijd. Zijn advocaat Michella Lau-Kersenberg bevestigt de uitzetting tegenover de Surinaamse krant.

Idoe is volgens dWT eerder benaderd door de politie om te vertrekken uit het land. Hij is akkoord gegaan met Openbaar Ministerie om uit Suriname gezet te worden. De ex-verdachte was van plan om volgend week in hoger beroep te gaan bij president Desi Bouterse tegen de intrekking van zijn verblijfsvergunning.

16 REACTIES

 1. Freddy jij bent weer dom bezig een dit is geen kwestie van mening ,Nederland wist dat de bezig waren of niet ga jouw dat eerst afvragen Want als het over Terreur gaat is iedereen alert Amerika ,Nederland dus jij wilt mij nu komen zeggen dat de AVID niet wist dat deze twee broers bezig waren en pas toen erachter zijn gekomen toen ze pas in Suriname zijn aangekomen en aan Suriname opdracht hebben gegevens dat deze twee broers terreur zijn hahahaha wie houdt wie voor de Gek ,waarom heeft Nederland ze niet aangehouden ,meneer Freddy vraag jij jouw zelf dat niet af .


  Maak melding

 2. Opgedonderd staat netjes. Als men in NL slim is dan schopt men ze ook weg naar pakistan of saudi-arabie waar ze onder hun islamitische soortgenoten zijn en volop kunnen genieten van de sharia.


  Maak melding

 3. Suriname – de PD – moet niks hebben van goed getrainde mensen uit het buitenland. Bouterse weet nl heel goed hoe hij zelf aan de macht is gekomen.


  Maak melding

 4. Met hoed en baarden zien de mensen een beetje barbaars en achterlijk uit.Als een vrouw van haar moslim man wil scheiden,moet zij haar man het verzoek doen om haar te verstoten.Als de man daar toe geen zin heeft,blijft ze tegen wil en dank voor eeuwig aan hem verbonden.


  Maak melding

 5. So Long Farwell Auf wiedersehen goodbye , ik snap echt niet waarom Saudi Arabie hun geloofd genoten niet willen opnemen zelf noord afrikanen die verenigd zijn in de Islam worden het land uitgezet , maar ik hoor alleen maar hoe goed de Islam is en over hun Islam Broederschap , Ik snap het en ik ben er 100% mee eens dat de regering niet op extremisten zit te wachten om hier en daar aanslagen te plegen om hun geloof overtuigingen kenbaar te maken Volgens mij is het vergieten van onschuldig bloed een gruwel in Gods ogen …..Dus daarom op dit punt alleen sta ik achter het besluit van de Regering .
  Nu zou het heel mooi zijn als de regering strengere wetten zou maken om bv de criminelen zwaarder te straffen , nu worden nutteloze wetten binnen een paar dagen doorgedrukt oa van de Notarissen .
  de Criminaliteit dat moet streng aangepakt worden , maar daar heeft de Regering geen oren naar ze hebben stemvee nodig ..
  het schijnt dat we weer op Santoki moeten wachten om dit euvel aan te pakken


  Maak melding

 6. Waarom hoor ik niets meer over de dochter van de drugscrimineel Brunswijk ? Ook zij maakte deel uit van deze groep. De dochter van Brunswijk mocht al na twee dagen naar huis terwijl zij zelf bekend had deel uit te maken van de groep van beide heten, zij maakte zelfs op grote schaal gelden over naar Syrië. Volgens mij was zij de enige echte terrorist en zijn beide heren als voorbeeld veroordeeld. In ieder geval kon het OM de tenlastelegging niet hard maken terwijl zij twee jaar de tijd gehad heeft. Dan zijn er een aantal extremisten die menen dat de heren het land uitgeschopt moeten worden. Wat weerhoudt hen om het zelf te doen ? Bespeur ik niet weer een kenmerk van Surinamers ? Altijd een te grote bek maar in feite zijn het gewoon geregistreerde blaffende honden. Een beweert dat de Islam op gewelddadig hun geloof oplegt. Onzin ! De Islam. Bank heeft voor miljoenen aan leningen verstrekt aan Suriname. Waarom ? Omdat de Surinamer geen eer of trotsgevoel kent en liever de handjes ophoudt om op bedeltoer te gaan. In Saoedie Arabie werken miljoenen mensen uit Azië en Afrika. Met de Aziaten hebben de Arabieren geen problemen, die doen waarvoor ze gekomen zijn nml hard werken en nog eens hard werken. De Afrikanen daarentegenover doen geen moer; maken onderdeel uit van internationale criminele organisaties , met name Nigerianen die weliswaar moslims zijn maar alles doen wat niet conform het geloof is. Ze lichten de boel op en zijn vaak bij criminaliteit betrokken. Daarom worden ze het land uitgesmeten. Terecht. Dan wordt er gezegd dat deze twee heten terroristen zijn. Hoeveel aanslagen zijn door hen gepleegd dan ? Een idioot stelt voor om hen aan uitgehongerde varkens te voeren. Goed begin dan bij Bouterse aan uitgehongerde varkens te voeren want Bouterse heeft in Nederland in 1983 een terreuraanslag laten uitvoeren door in Rijswijk drie muzikanten te laten vermoorden. Jammer dat Nederland niet de ballen van de VS heeft want in dat geval hadden de VS Suriname terug naar de Stenen Tijdperk gebombardeerd.


  Maak melding

 7. Suriname schijt dus een buffel. Vergeet niet; ook vanuit het buitenland kan je een proces opstarten voor een schadevergoeding voor deze Surinaamse blunder. Suriname zoek uit wie deze blunder heeft opgestart en tref maatregelen. De claims voor schadevergoeding komen en zullen zeker in de miljoenen lopen. eigen schuld , dikke bult. En als gedekte aftocht worden de slachtoffers het land uitgezet. Suriname: ik ben diep teleurgesteld in u.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.