Gesloten fastfoodrestaurant te Latour weer open voor publiek

18
Fastfoodrestaurant weer open Latour
Foto: (c) BIC Paramaribo-Zuidwest

Het fastfoodrestaurant te Latour in Suriname die donderdagochtend door de bestuursdienst was gesloten wegens een zeer onhygiënische situatie, is na hercontrole weer opengesteld voor het publiek. Dit meldt het Burger Informatie Centrum van het commissariaat Paramaribo-Zuidwest.

De vergunninghouder heeft de zaak grondig schoongemaakt zoals dat hem was voorgehouden. Daarnaast zijn de zaken die niet in orde waren gecorrigeerd zoals de vergunning dat voorschrijft. Hieronder enkele foto’s van de situatie voorheen en nu.

https://www.facebook.com/bic.paramaribozuidwest/posts/1124383234420979

18 REACTIES

 1. Wees wijs en ga daar niet fastfooden. Elke volgende kans is een teveel. Dus mensen met fastfoodwensen, loop deze zaak straal voorbij. Maar ach het Surinaams volk behoort zeker niet tot de slimsten onder de mankind.


  Maak melding

 2. Kook thuis, dan weet je tenminste wat het is en hoe gezond het is. Vertrouw geen enkele Chinees die eten verkoopt. Chinezen denken 7×24 uur hoe snel en veel geld ze kunnen maken. Ze staan geen seconde stil bij hygiëne en of voorwaarden die in de vergunning staan.


  Maak melding

 3. En what about deze eigenaar een cursus sociale hygiëne op te eisen, als eis en kennis zoals een fastfood of restaurant behoort op orde te zijn. Anders is het pur broekoe weer broekoe, en zo modderen we maar door hier in Suriname. Deze verhaal lijkt 1op1 met het wangedrag van de reisbureau, wegens fraude gesloten en na een week weer open. Dit kan alleen in Suriname. Waar blijft het juridische rechtsgang, deze onverantwoorde personen flink sancties op te leggen, in beide gevallen is het publiek benadeeld.


  Maak melding

 4. Suriname en hygiene gaan niet samen. Overal zie je zwerfvuil, open riolering waar de drollen zo boven komen drijven, aangereden beesten langs de kant, vuil dat niet opgehaald wordt en noem maar op.


  Maak melding

 5. Na sanctie kan het wel dat alles netjes op orde is, al was je een varken hij springt toch weer in het modderbad !

  @ Diana
  Ik geef je 100% gelijk, maar ik zeg binnen 3 weken is het weer een pleuris bende daar.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 6. Je vraagt je af of er geschoven is of niet.
  Maar binnen 24 uur weer in gebruikt en hercontrole lijkt me wel heel bijzonder.
  Zijn de gasten van de dierenbestrijding (BOG) ook langs geweest of heeft de eigenaar een paar van de rondhangers ingehuurd om de boel schoon te maken?
  Ik hoop dat de gemeenschap nu ergens anders heen gaat voor fastfood.


  Maak melding

 7. Als je eenmaal voor jezelf weet, dat het gesloten is geweest vanwege onhygiěnische toestanden, dan ben je daar toch voor het laatst geweest? Of denk je dat de eigenaar het licht gezien heeft?


  Maak melding

 8. Bestuursdienst zou het voor drie maanden moeten sluiten met een flinke boete is niet te geloven hoe men te werk gaat. Hygiëne is ver te zoeken in su door luiheid van bepaalde instanties


  Maak melding

 9. Ik ga ook fastfood service beginenn. Bouwmarkt niet zo lekker lopen. Surinamer altijd willen eten buiten. Dan ik maak tjaw min, nasi hong kong en mie foen. Portie begin bij 10 srd.


  Maak melding

 10. Hebben ze onder de vloermatten gekeken?
  Ik eet geen fasfood het kan me niet voorstellen dat schelen.
  Ze klagen in Suriname geen geld verdienen te weinig blabla maar files van hier tot Tokio, feesten, vakantie naar Nederland, Antillen, Usa word je er met schelpen gedaan vraag ik me af.
  Ik heb andere prioriteiten.


  Maak melding

 11. Aai Cheffrey. Blijf in Nederland als je Suriname niet hygiënisch vind!! Je praat als een ka wittmang.
  Johan vuile vieze kaaskop, bij mij is het schoon op mijn lichtschakelaar en onder mijn bed. Jij bent gewoon een viezerik,bah bah bah,tingi bakra. 🤭


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.