Dief na stelen autospiegel door burgers aangehouden

26
Dief na stelen autospiegel door burgers aangehouden

Deze man werd afgelopen nacht betrapt op het stelen van een zijspiegel van een Toyota Mark-X te Beekhuizen. De eigenaresse betrapte de man en rende achter hem aan. Samen met twee jongens uit de buurt wisten ze de dief uiteindelijk te pakken.

Het Korps Politie Suriname werd ingeschakeld en de man werd ingerekend. Hij werd in de bak van een politie auto naar het bureau Nieuw Haven gebracht. Omstanders beweren dat het om een drugsverslaafde man gaat.

26 REACTIES

 1. Jonkies gaan altijd blijven stelen. Koop daarom niks bij een jonkie. Als hij honger of dorst heeft geef hem wat te eten of drinken. Geef ze ook geen kleren of schoenen want ze gaan ze gewoon verkopen voor drugs. Enige werk dat je ze kan laten doen is tuin schoon laten maken of opruimen, zelfs dan goed in de gaten houden. Ze zijn vingervlug met stelen. Zolang ze geen professionele hulp krijgen en zelf ook niet de wil hebben om te stoppen gaat er helemaal niks veranderen.


  Maak melding

 2. Als de foto niet geblurd was zou je duidelijk zien dat het alweer een Chinees is die op de grond ligt na het stelen of roven…. Robgeit gaat zo met 5 punten komen waarom hij het gedaan heeft


  Maak melding

 3. Zulke figuren moet een week lang met bijde handen in een boom hanger en door iedereen die langs komt flink aftuigen. Dagelijks , misschien helpt dat wel om zijn verstand te veranderen..


  Maak melding

 4. Was hij die politie in een kofferbak hadden gesmeten.
  Sommige zijn hersenloos, maar je ziet wat drugsgebruik doet met ander en toch ga je het ook proberen.
  Ze worden een plaag/last voor familie en de samenleving.


  Maak melding

 5. Dat hij steelt dat is niet oke maar; die man zo martelen en in een kofferbak gooien daar heb ik geen woorden voor. Diegene die hem hebben aangegeven moeten ook op gesloten worden. Mensen hou toch op die man niemand vermoord het gaat om een spiegel.


  Maak melding

 6. Elisa jij bezit geen spiegels dus je zal nooit weten hoe het is om spiegels te missen als hij over twee dagen vrijkomt wil jij hem dan opvangen Deepinder gaat hem eten en drinken geven zorg jij dan voor dak boven zijn hoofd misschien kunnen jullie samen een opvang beginnen dan zijn de andere mensen verlost van deze awaries


  Maak melding

 7. Tja, het land wordt door o.a. de “hardwerkende rijstboeren” overspoelt met drugs met geweld, roof en diefstal tot gevolg.
  Het zijn de diezelfde “rijstboeren” en consorten die daarna iedereen en alles voor vies en vuil uitmaken dat ze roven.
  Het is een vicieuze cirkel mensen, het één leidt tot het ander…


  Maak melding

 8. En waar komen de drugs vandaan??? De hindustaanse Coke baronnen die vernietigen de surinamers en het land. De waarheid is hard om te horen.


  Maak melding

 9. @ get a life, wanneer die junkies iedere dag bij jou komen stelen dan zal je wel anders piepen.

  Zachte heelmeesters maken stinkende worden en de harde aanpak van president Duterte mbt junkies en dugsdealers juich ik toe want dat is de enigste effectieve manier om dat probleem tegen te gaan. Dat is geen moord maar het opruimen van afval in ‘menselijke’ gedaante.

  Jammer genoeg hebben we die aanpak niet hier in SU vandaar dat het op straat wemelt van de junkie zwervers die links en recht zitten te stelen en mensen benadelen die hard moeten werken voor hun geld alleen maar zodat die stront junkies hun volgende high kunnen financieren.
  Ik zeg het gewoon keihard: voor mijn part mogen al die junkies afgeschoten of vergast worden en het kan me geen moer schelen als weekhartige suftrutten/mietjes zoals jij daar een probleem mee hebben.


  Maak melding

 10. “Ray± Dat hebben jullie met Chan al een geprobeerd door een wet door te drukken die mensen het recht geeft een persoon die zich op je erf begeeft zonder pardon dood te schieten, VHP stile. Zo ook die Djawalapersad die gelobbied heeft om de doodstraf weer in te voeren in Su, VHP-stile! Het is gewoon een kwestie van inborst en moraal, hetgeen jou partij ontbeert!


  Maak melding

 11. Die paarse junkie en rioolrat Lucien is uit z’n holletje gekropen om hier z’n poepje te doen. Wel ik moet alleen maar lachen om hersenloze randdebielen zoals hij.
  @Lucien, kruip maar vlug terug in je hol (in de kont van je meester bouta) want daar hoor je thuis. Bye bye loser.


  Maak melding

 12. Lucien,

  8 Dec ‘ 82, …..15 onschuldige en ongewapende landgenoten ZONDER PARDON gemarteld, gefolterd, verminkt en standrechtelijk vermoord door de huidige NDP president van dat corrupte, criminele narcoland. Dat is de inborst en moraal van die paarse Bouta-maffia. MAFKEES !!!!!!!!


  Maak melding

 13. De helers zijn de ergste, de junks weten precies waar ze hun gestolen spul kwijt kunnen. gewoon die dieven achtervolgen en kijken aan wie ze het spul verkopen, en dan die gast flink te pakken nemen, hij past er dan voor om nog met een junk zaken te doen.🤔👀


  Maak melding

 14. Ah, ik zie dat ik nog steeds de rode lap ben hier. Jullie zijn zielig! Fryer, onschuldig? Meen je dat nou echt? We weten wel beter en jullie hier ook! Hebben ze hoogspel gespeeld en verloren in een militaire staat? Ja! Moesten ze dood? Nee! Bhagwandas dacht daar anders over en heeft zijn peloton deze landverraders laten omleggen! Het had anders gemoeten, maar ja, in die tijdsgeest, die omstandigheden is er militair opgetreden. Een enkeling zag de bui reeds hangen en pleegde zelfmoord, weet je nog? En nu blijkt die familie het grootste drugskartel in Su te runnen. Hoe denk je dat de militairen toen wisten van de plannen van deze zogenaamde onschuldigen? Van binnenuit, verraden!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.