Bromfietser overleden in ziekenhuis na frontale aanrijding met auto

7

Een bromfietser die woensdagmiddag ernstige letsels had opgelopen na een frontale aanrijding met een auto heeft het niet gered. Hij is vrijdag overleden in het ziekenhuis. Het ongeval vond in de late middag plaats op de kruising van de Franchepane -en de Gladiolenstraat in Suriname.

Met het heengaan van de bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 42. Eerder vandaag heeft de politie ook het ontzield lichaam van een voetganger aangetroffen in een bosschage langs de Goedeverwachtingweg. Hij is donderdagavond dodelijk aangereden door een tiener zonder rijbewijs. De politie heeft in beide gevallen nog geen officieel bericht gegeven dus later meer.

7 REACTIES

 1. Ik hb dit ongeluk zien gebeuren en vroeg me af hoe t afgelopen ws met deze jongeman die een flinke klap aan t hoofd heeft gehad. Ik wens zijn familie sterkte toe..


  Maak melding

 2. Weer dodelijke slachtoffers in het verkeer, zijn die gasten in Su soms blind in het verkeer of zo ????
  Tiener zonder rijbewijs rijdt iemand dood en nu, als het aan mij ligt krijgt deze tiener nooit meer de gelegenheid om een voertuig te besturen.

  @ Koos het is weer prijs : nu voor iets anders opperen !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Is de onderzoek al afgerond …of moeten we de Cubaanse artsen dit onderzoek laten uitvoeren Pr√©sident verteldt u ons dit maar ik hoorde als we de juiste middelen hadden dan had de gewonde slachtoffer het kunnen redden….u moest zich schamen waar je te kort in schiet…jou aanhaggers lopen allemaal met een witte neus rond…ze geloven nog na het snuiven in sprookjes en zijn niet in staat om de realiteit onder ogen te zien…bless Su…


  Maak melding

 4. Sorry…voor de uithaal…maar kom op dan naar 2 naaimachines naar de binnenland sturen is de oplossing….van kijk is….te ziek voor woorden…nog 5…


  Maak melding

 5. Men zal er maar aan moeten wennen dat er vrijwel dagelijks een ernstig verkeersongeval plaats vindt al dan niet met dodelijke afloop.
  Triest voor de nabesaanden.


  Maak melding

 6. Zwartmans,,,leef je onder een steen of ben je gewoon zo een grote idioot?? Denk je dat er alleen in Suriname dodelijke verkeersongevallen voorkomen?? Hou je zielige commentaar voor je als je niks beters te melden hebt grote stomkop !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.