Old skool hits op Reminisce zaterdag 3 augustus in Dolfijn

0

Op zaterdag 3 Augustus 2019 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Reminisce in de Dolfijn. Reminisce is een opzwepende dansavond, met als hoofdingrediënten old skool hits. Dit concept is inmiddels niet meer weg te denken in Suriname en krijgt steeds meer bezoekers.

Voor de muziek zorgen DJ Cat en DJ Madstyle. Aan deze editie is er een dresscode van een favoriete old skool artiest gekoppeld. Dus hijs jezelf in de kleding van jouw favoriete old skool artiest en kom feesten in Dollie!

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 75 SRD bij Dolfijn en Zus & Zo en het feest begint om 21.00u.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/1068670316664029/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.