Man rijdt auto aan, verlaat plek en laat eigen voertuig en slachtoffers achter

8
Man rijdt auto aan, verlaat plek en laat eigen voertuig en slachtoffers achter
Foto (c) MARVIN RSING/Facebook

Een 35-jarige man is maandag door de Surinaamse politie aangehouden nadat hij zich bij het politiebureau had gemeld als veroorzaker van een aanrijding een dag ervoor aan de Magentha Kanaalweg. Op zondag 21 juli reed hij met zijn auto een een ander voertuig aan, met daarin een vrouw en twee kinderen. Na de aanrijding verliet de man de plek met achterlating van zijn eigen voertuig.

De kinderen die zich in de aangereden auto bevonden, liepen letsel op en moesten voor behandeling en observatie naar het ziekenhuis. Ze zijn daarna verwezen naar hun huisarts meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname.

De man verklaarde tegen de politie dat hij de plek van de aanrijding verliet omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

8 REACTIES

 1. Deze man was zeker dronken en wist z.g. niet meer wat hij deed, of hij heeft geen eigen kinderen en daarom geen verantwoordelijkheids gevoel heeft ! Bij aanmelding bij het politie bureau moesten ze hem eerst goed onderhanden nemen. Ik bedoel lam slaan poti verstang gi a saka saka dagu beest !!

  @ Koos
  Heb je nu naar je zin, zie je posting van gisteren !

  sari tori

  jacko


  Maak melding

 2. Er waren dus gewonden. Geen rijbewijs ingetrokken wegens alcohol. Wederom dronken zonder rijbewijs gaan rijden.
  . Auto verschrotten en 5 jaar cel geven.


  Maak melding

 3. Het is niet aan de politie om misdadigers straf op te leggen. Dat is voorbehouden aan de rechter.
  Het zou een mooie boel worden als de politie eigenmachtig gaat optreden. Dat gebeurt in landen met een twijfelachtige reputatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.