New Style uit Suriname op Zomercarnaval pre-party deze vrijdag

4

Dit weekend barst het Zomercarnaval weer los in Rotterdam. Overdag zijn er diverse activiteiten en ’s nachts gaat het feest twee dagen door in de Maassilo Rotterdam. Zo is er op vrijdag 26 juli de Zomercarnaval PRE-party met hele speciale gasten uit Suriname: de populaire band New Style. Ook DJ Gily Gonzales uit Suriname is van de partij en diverse toppers uit Nederland zoals Passion, Gio en Keizer.

In de Soca vs Dancehall area op vrijdag gaan liefhebers los met Orlando Octave uit Trinidad, King James uit Sint-Maarten en DJ’S: Triple M (UK), Supa Nytro (UK), Kembe (SXM), D-Train (NL), D’ Soca Lyon (NL), Fiber (NL), Rowstone (NL) en MC Vinny Ranks uit de UK.

Lees hier alles over het programma voor de twee dagen, kijk op zomercarnavalatnight.com of bekijk ook de aftermovie van vorig jaar:

https://www.facebook.com/zomercarnavalatnight/videos/671450176651061/

4 REACTIES

 1. De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft bijkans 125 kilometer aan lozingen opgehaald in het district Wanica.
  WAAROM NU, EN WAAROM NIET DAT HET EEN CONTINUE REGELMATIG INGEPLANDE 3 JAARLIJKSE ONDERHOUDS AKTIE IS.
  WAT IS DE REGERING DIM BEZIG, NU LIJKT HET OP EEN VERKIEZINGSSTUNT.


  Maak melding

 2. Times of Kranti, sorry maar dit is de meest achterlijke reactie ook verzonnen. Het gaat niet zo zeer om het tijdstip. Het gaat erom dat het gedaan is. Je “ Lult” over de regering. Ben benieuwd als jij een koula perceel aangeboden krijgt van deze regering. Je gaat zeker NEE zeggen. Gelul allemaal. Jo Koe


  Maak melding

 3. Vind wel leuk dat wij het keer op keer proberen a.u.b geen snode plannen ik volg iedere dag en.wil sterven als ik hoor dat mijn mensen het goed doen ook aldat ik soms woede hebt.,maar geloof ,mag niet iedereen ,maar haal het beste uit


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.