Personeel HJ de Vries boos op directie; vandaag in actie

8
Personeel HJ de Vries Suriname vandaag in actie vanaf 07.30 uur
HJ de Vries in Suriname

Het personeel van de HJ de Vries-bedrijvengroep in Suriname zal vandaag niet verschijnen aan het werk uit protest. De medewerkers zijn boos op de directie omdat het bestuur van de bond gisteren niet meer ontvangen is zoals afgesproken was. De directie heeft afgezien van het onderhoud en heeft zich meteen gewend tot de Bemiddelingsraad voor Geheel Suriname voor een oplossing omtrent salarisverhoging.

Het personeel is opgeroepen om zich om 7.30 u te aan te melden in het gebouw van de vakcentrale C-47 aan de Johan Adolf Pengelstraat. Misaine Charles, 2e secretaris van de bond zegt in een korte reactie aan de redactie van Waterkant, dat onder geen enkele voorwaarde het besluit van de directie geaccepteerd wordt. “Er was duidelijk afgesproken dat wij met elkaar aan tafel zouden zitten om te kijken naar een oplossing. Dat de directie dan ineens daarvan afziet is gewoon onvoorstelbaar”.

In de ochtend zal er besproken en besloten worden over de vervolg stappen.

8 REACTIES

 1. Dan is de directie geen knip voor zijn neus waard. Wat laks om je niet aan de afspraken te houden. De directie laat hiermee zien, dat hij/zij zeer onprofessioneel is. Juist door met z’n allen om de tafel te gaan zitten en gezamenlijk een oplossing te zoeken voor de ontevredenheid die er heerst onder het personeel, kan je het vertrouwen winnen van je personeel. Deze zogenaamde directie, moet zich diep schamen. Zo ga je niet met je personeel om. Foei Foei Foei. Hopelijk wordt dit opgelost.


  Maak melding

 2. @ Boeboe bit Sjorie

  Als werknemer (s ) ben je maar een nummer wereld wijd, voor jou tien anderen vandaar het besluit van de directie om niet aan hun afspraak te houden !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. H J De vries bedrijven groep
  Is de vries een surinamer want als het een hollander is verklaart het een hoop
  Snap het ook niet wij Zijn onafhankelijk van Nederland maar er zijn blijkbaar nog steeds Nederlanders die eigenaar zijn
  Van een bedrijf of grond bezitten etc in Suriname zou niet mogen vindt dat die Rode duivel (de witte man) daar genoeg schade aan heeft gericht Maar ja Wij houden veel van onze voormalige slaven drijver en nu loonslavendrijver
  DAN IS HET NIET GEK DAT HIJ DOET WAT HIJ WIL MET JE MARS
  SARI # succes #MEER LOON #betere privileges 🇸🇷


  Maak melding

 4. Weer een bedrijf dat “naar de bliksem” zal gaan door te doen van de vakbond!!
  De Vries is geen lantie, om geld te toveren of geld via leningen te krijgen uit het buitenland !!!
  Waar gaan deze mensen straks werk vinden??
  Misschien in de werkkampen van de Oeghoeren in China !!!
  Denk aan Marienburg,Waterloo,Houtzaagmolen Oerawsing,Randoe etc.


  Maak melding

 5. EvenSteven,

  Die mensen deden waar jullie geen kaas van hebben gegeten ,namelijk zorgen dat er werk en en geld verdien kan zodat jullie te vreten hebben , en per huishouden 3 auto’s kunnen rijden wat eigenlijk niet gaat
  En die schade die de laatste 40 jaar door je eigen landgenoten is aan gericht neem je voor lief, een devaluatie van 2.80 srd naar 8.40 srd daar moet je trots op zijn huilebalk een crimineel als president is tekenend voor jou intellect.
  Met vriendelijke groet haco


  Maak melding

 6. @ Even Steven,
  Houd op met je geleuter !! Iedereen die een bedrijf opzet in Suriname en voor werkgelegenheid zorgt is welkom in het land. De Vries,Fernandes,van Alen, van Dijk…. allen nakomelingen van Nederlanders!!!
  Ook de eigenaar van “doksenclub” !!
  Cjinezen,Hindostanen Javanen.,Libanezen met bedrijven zijn ook nakomelingen van mensen die eens naar Suriname zijn gekomen !!
  Go “srebie” als je niet iets beters hebt te doen !!!


  Maak melding

 7. Zwartmans zit je daarom werkloos thuis ???
  Haco,kan jij niet samen met Zwartmans opzoek naar een baan ipv leven van de staat in Nederland of België??😂🤣😂🤣😂😂. 3 auto’s ,hahahaha, jaloerse ventje ben je Haco’tje.
  Zwartmans kan je het niet alleen af?? Binnenkomen schrijf je aan elkaar achterlijke idioot!!
  Surinamer,ben je eigenlijk een Nederlander(bakra),Of ben je geboren daar in Nederland? Ie lob wittmang bajaa. Hahahahahaha.
  Go Steven 👍.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.