Evaluatie bijeenkomst van de VHP te Boven Suriname

36
Evaluatie bijeenkomst van de VHP te Boven Suriname

Het afgelopen weekend heeft een VHP delegatie onder leiding van ondervoorzitter Asis Gajadien (foto) een evaluatie bijeenkomst met de structuren van het ressort Boven Suriname gehouden te Boto Pasi. Hierbij ging het om de stand van zaken te evalueren nadat de VHP, gedurende de afgelopen 2 jaren actief is geweest in het gebied middels het opzetten van kernen en het uitvoeren van micro-projecten om de mensen te helpen om enigszins het hoofd boven water te houden.

De vergadering werd bijgewoond door 64 voorzitters en ondervoorzitters van de verschillende kernen uit de verschillende dorpen vanaf Atjoni tot aan het Langu gebied. Zij gaven met grote stelligheid te kennen dat de target van de VHP in het ressort boven Suriname gehaald zal worden. Daarbij gaven ze aan wat  wij nog meer moeten doen om zulks te realiseren ter verzekering van hun bijdrage voor de target in heel Sipaliwini.

Tijdens de instructies aan de structuren hebben de volgende personen een bijzondere bijdrage hebben geleverd, te weten: Eddy Sampi uit Gujaba, Aluchia Sampie uit nieuw Aurora en Chaquille van Throo van het bureau binnenland.

De voorzitters en ondervoorzitters hebben wel hun bezorgdheid geuit over het mogelijk letterlijk kopen van stemmen op de verkiezingsdag en mogelijke frauduleuze handelingen met stremkaarten. Zij hebben duidelijk aangegeven waarop er gelet moet worden aangezien zij wat dat betreft ervaringsdeskundigen zijn.

Vanuit de zijde van de delegatie die verder bestond uit Stan Dijksteel, Prem Dharamsingh, Preshand Baldew en Mark Lall, zijn er ook duidelijke instructies gegeven hoe verder te gaan naar de vetkiezingen toe. De komende maand volgt er een evaluatie trip richting ressort Tapanahony.

36 REACTIES

 1. Al die bijeenkomsten over de verkiezing in Suriname is zinloos want er komt geen verkiezing want Bouterse doet alles eraan om aan de macht te blijven desnoods met geweld.Hij heeft het land al leeggeroofd en vernietigd en niemand durft zijn mond open te doen anders word je net als in december 1982 doodgeschoten.Hij bepaald zelf zijn vonnis en geen rechters komt er aan te pas dat is de realitiet.Dat zo een moordenaar aan de macht kon komen is voor mij als Surinamer onbegrijpelijk.Dat het volk geen verstand heeft om deze moordenaar te kiezen daarom heb ik geen medelijden met hun punt uit.


  Maak melding

 2. Energieverspilling van de VHP. Vergeefse moeite en verspilling van energie. Dat doet de VHP in boven Suriname. Oraal en op papier zullen zij beweren voor de belangen van de binnenland bewoners op te komen. Maar waarom juist nu wel en vroeger niet? Samen met de lamgeslagen NPS bezaten zij alle financiële mogelijkheden om een veelbelovende economische ontwikkeling voor de mensen in het achterland opgang te brengen. De NDP is heer en meester in dat gebied en dat ook blijken bij de verkiezingen van 2020.


  Maak melding

 3. Het probleem is dat de zwarte luie bevolking liever pienaart onder de huidige regering ipv hard te werken en zo het land op te bouwen. Ga maar na openbare werken worden uitgevoerd door Chinezen, landbouw is een Hindoestaanse hobby idem visserij en de Javanen doen in de marge mee. Wat doet de zwarte bevolking? Juist ja die ligt liever onder de Palmboom met borgoe te chillen en naar vrouwen te lonken. Stel nu dat Santokhi aan de macht komt dan zal hij de zwarte bevolking net zo veel plichten geven dwz hard werken voor je geld. Daarom is het voor de zwarten een voordeel dat Bouterse aan de macht is en blijft.


  Maak melding

 4. Vergeefse inspanning van de Vhp, ondanks die moordenaar een spoor van vernietiging heeft achtergelaten in het binnenland in de jaren tachtig , blijven die analfabeten in het binnenland op die paarse vernietigers stemmen, i.p.v. dat ze stilstaan, Wat de gevolgen zijn van hun stemgedrag.


  Maak melding

 5. RobG
  23 juli 2019 at 10:15

  Energieverspilling van de VHP. Vergeefse moeite en verspilling van energie. Dat doet de VHP in boven Suriname. Oraal en op papier zullen zij beweren voor de belangen van de binnenland bewoners op te komen. Maar waarom juist nu wel en vroeger niet? Samen met de lamgeslagen NPS bezaten zij alle financiële mogelijkheden om een veelbelovende economische ontwikkeling voor de mensen in het achterland opgang te brengen. De NDP is heer en meester in dat gebied en dat ook blijken bij de verkiezingen van 2020.

  ================================================================

  Waarin is de NDP her en meester ? Misschien in:

  bouw 18.000 huizen – 8 flats van 250 wooneenheden (elk 2.000 wooneenheden) – bruggen – 6 baans flyovers zanderij – een weg naar brazilië – aanleg van een diepzee haven – 2e verhoging aov – betere openbaar vervoer – aanleg cruise terminal – de luchthaven zou fungeren als hub – verkeersveiligheid krijgt grote aandacht – voedselschuur Caricom – verhoging kinderbijslag – waslijst met nieuwe investeerders – goudenkerst – aanpak corruptie – aanleg spoorlijn in 2015 – aanleg en versteviging dijken – bouw van nieuwe ziekenhuizen – gratis laptop en schoolboeken voor iedere kind – aanleg snellere internetverbindingen – meer banen voor de bevolking – kwaliteitsverbetering onderwijs – aanpak criminaliteit – invoer waarheid en verzoekingscommissie – toegang schoonwater voor iedere surinamer – aanleg sportcentrum met zwembaden incl atletiekbaan – een open universiteit in Wanica – export water naar equatorial guinea

  Het enige waar de NDP in geslaagd is is het om zeep helpen van de Surinaame monetaire stelsel. De credit ratings zijn bijgesteld naar junk status en de onvrede over deze regering is voelbaar in alle lagen van de samenleving. Wordt tijd dat je je paarse bril af doet.


  Maak melding

 6. Dus als ik het goed begrijp is volgens@robg en @frank..NDP..ondanks dat ze 9 jaren geregereerd hebben en de kans hadden ALLE surinamers een goed leven te laten leiden, er een Ka puinhoop van heeft gemaakt toch de verkiezingen zal winnen?? Dus NDP houd wel van alle Surinamers daarom gaat het zooooo goed met Suriname he? …Ik vind het wel zielig dat anno 2019 nog steeds de rassen verdeel en heers kaart word getrokken. En als de surinamers na 9 jaren ellende van de NDP weer massaal gaan stemmen op de NDP dan mogen ze erin stikken. Zelfs een paard stoot zich niet 2 keer aan de zelfde steen…think about that..odie odie


  Maak melding

 7. Sommige flapdrollen voelen zeker nu al akelig,omdat men iets doet voor het land wat ze ook graag zouden willen doen.Heel erg jammer voor deze racistische prullige gasten,wat is het een uiting van teleurstelling.Ga maar zo door V.H.P en heel veel succes.


  Maak melding

 8. Robg,

  Robg is desi in overleg hoe nu moet reageren op het stukje van Koos om 10.15 hij weet niet hoe hij het moet weerleggen ,onze nep geleerde weet het ook niet meer.
  Maar het grote probleem is dat deze regering zich in alle bochten wringt om er een punt aan te slijpen.
  Ook daar zijn niet meer in staat om iets zinnigs te doen ,er een kwik ( vlugge) bij aankomst geplant hoe nu verder


  Maak melding

 9. @RobG

  gaat de VHP bewijzen te proberen een nationale partij te zijn waarin plaats is voor iedereen is het weer niet goed een wordt de ethnische kaard gespeeld.

  voeger zouden de binnenland bewoners de VHP met stokken opgewacht hebben en weg gejaagd. Nu heten zelfs NDP gezagdragers de VHP welkom in het binnenland.
  beste RobG de NDP is geen heer en meester meer in het binnenland en zeker niet in Wanica/Para/Brokopodo/Marowijne en Nickerie.

  Mondige en beste slimme mevrouw Coutino gaat niet voor niet uit haar dak om propaganda uit te schreeuwen. De wanhoop straalt er vanaf want als slim mens met opleiding zit ze als stemvee slechte zaken te verdedigen in de DNA.

  RobG de NDP moet de poer van Sardjoe eten als we naar de Brokopondo overeenkomst kijken.
  DNA breed was de MOU af gewezen. Uit stel op uitsel op uit stel. Bouterse is heel erg vergeet achtig op dit dossier. Niemand maar dan ook niemand kan iets positiefs in het resultaat vinden. Allemaal in het voordeel van Alcoa en waarmoeten mensen met brains voor stemmen. Voor de Sardjoe deal. Sardjioe die de Wijdenbosch en Coppename brug met $ 34.000.000 heeft afgeroomd en erger.

  RobG: Suriname zou niet meer monetair financieren. De staat kan de SRD 670.000.000 niet terug betalen die zij in januari/februari uit de kassa van de CBvS gehaald heeft dus van Trikt moet nu tussen neus en lippen vertellen dat er maar 1 maal SRD 670.000.000 monetair gefinancierd is. Wanneer wordt de vlogende keer in voor of na mei 2020.

  Wanneer kan er uit uw toetsen boord komen. Dit klopt niet. RobG u kunt er vergif op innemen dat er een landverschuiving komt in mei 2020. of het een goede zal zijn ik twijfel.
  Echter laat 1 ding duidelijk zijn Bouterse heeft NIETS gepresteerd en de economie gehalveerd ondanks hoge grondstoffen prijzen en uitbreiding van de productie.

  Paramaribo staat wel hoog op de lijst van door voer van coke. 5% van wat er wereld wijd in beslag genomen wordt vindt plaats in dat minihaventke Paramaribo. Die 5% is niet zo relevant. Relevant is wat er door komt. Suriname is feitelijk een Narco staat geworden onder Bouterse en dat gaan de trotse mensen in het binnenland hem zeker laten weten. Abop bouwt scholen, VHP neemt producten af. NDP deelt pakketjes uit en bouwt wegen die in 4 maanden versleten zijn.


  Maak melding

 10. rob en frank gaan jullie elkaar maar oraal bevredigen niemand houdt van dieven,rovers,moordenaars en verkrachters niet de Javaan , hindoestaan, Chinees etc etc dus heeft niks met Orange te maken is een wereldwijd gezwel. Rob alles wat nu gerealiseerd wordt in het land heeft de vorige regering al op een dienblad aangeboden aan je helden van nu noem vijf dingen wat je helden van nu zelf bedacht en uitgevoerd hebben. Vorige regering verdiend ook geen schoonheidsprijs maar ze hebben alles voorgekauwd wat nu zogenaamd door je helden gerealiseerd wordt


  Maak melding

 11. Graag reageren als je de vijf punten hebt verzonnen kom dan pas uit je darkroom zoniet reageer dan niet en blijf op je knieën in je darkroom


  Maak melding

 12. OFF TOPIC: lifenews.com/2019/07/22/shock-investigation-finds-every-single-girl-in-one-india-district-was-killed-in-a-sex-selection-abortion/


  Maak melding

 13. DE binnenlandbewoners moeten eisen gat geen vierkante millimeter binnen een straal van 250 km van hun woongebied aan concessie gegeven worden. Eerlijk is eerlijk de binnenlandbewoners gaan toch voor spiegels en kralen stemmen op mensen die op hun lijken. En gaat Asies Gajadien een dhotie aantrekken als hij naar Nickerie gaat?


  Maak melding

 14. @Zapata-03,

  Wat een goedkope reactie van je op dit onderwerp, die je weliswaar als off topic hebt geplaatst.
  Wat heeft wat er in India gebeurd, te maken met de hindustanen van Suriname.
  Je probeert weer stemming te maken, vieze vuile gluiperd!


  Maak melding

 15. @Koos,
  Venetiaan is de langs zittende staatshoofd van Suriname. Samen met zijn regeerpartner VHP hebben zij in die lange regeerperioden nog geen 100 volkswoningen gebouwd voor de bevolking van Suriname. Hoe durf jij nou te beweren dat Bouterse de beloofde 18000 woningen niet heeft gebouwd. De regering Bouterse heeft nooit in een beleidsnotitie bekend gemaakt dat zij 18000 woningen gaan bouwen. De 18000 woningen waarover er continu over wordt geroddeld waren op dat moment het aantal van de urgentie gevallen van woningzoekenden in Suriname. Deze urgente gevallen hebben recht op woonruimte. Jullie hebben een eigen invulling gegeven aan deze nood aan woningen in Suriname. Het is een vuistregel dat het geld ook beschikbaar moet zijn om 18000 woningen neer te zetten. Als het geld er niet is kunnen de woningen ook niet allemaal gebouwd worden. De regering Bouterse heeft wel bewezen enkele duizenden woningen neer te zetten. Laten we eerlijk zijn. VHP en NPS zijn niet in staat om voor goede huisvesting voor de bevolking te zorgen. De kans om dat te realiseren hebben ze wel gehad en niet benut. Zo simpel liggen de feiten open en bloot.

  @Haco,
  De goudprijs is nu op dit moment aan de hoge kant. Dit betekent dat ook de inkomsten van de Surinaamse overheid zullen toenemen. Er ontstaat meer ruimte voor de overheid om investeringen te plegen en om een deel te reserveren. Als het aan VHP en NPS ligt zullen veel voorzieningen worden afgeschaft. De NDP denkt er anders over. De vele vermogende freeriders van VHP en NPS maken dat de uitgaven van de overheid voor collectieve goederen en diensten aan de hoge kant liggen. De smalle schouders moeten geholpen worden en de brede schouders zullen hun bijdrage moeten leveren.


  Maak melding

 16. Ram Singh de ogen van de mensen in het binnenland zijn open gegaan ze willen vooruit en je hebt gelijk 10 % zal voor spiegels en kralen gaan maar dat is bij elke bevolkingsgroep zo. Tijden zijn veranderd net als de mens je kan ze niet eeuwig dom houden. Binnenland is een moeilijk project het ligt niet even om de hoek maar ze hebben recht op de basis nutsvoorzieningen wil je vooruit in het leven dan moet je richting stad verhuizen en wil je gebraden vleermuizen blijven eten dan blijf je maar in het bos


  Maak melding

 17. @RobG, ter aanvulling wil ik aangeven dat de woningen die onder deze president zijn gebouwd met eigen middelen. Ik daag elke Anti- boutist uit om met bewijzen te komen waar wanneer hoe en hoeveel huizen de voorgaande regeringen hebben gebouwd met de ontwikkelingshulp. De regeringen Bouterse heeft geen enkel rooie euro cent ontwikkelings hulp ontvangen en toch is er veel gedaan aan bv infrastructuur. Voor de oudjes, kinderbijslag etc etc. Maar goed, corrupte mensen hebben altijd rond gelopen in deze wereld en helaas zal deze “ Hibie” altijd voort sudderen. Overal ter wereld dus ook in Suriname. Dus ook bij voorgaande regeringen. Maar om alles op het bord te gooien van de huidige president vind ik onterecht. En geloof me, deze man blijft tot aan zijn laatste president van Suriname. Persoonlijk hoop ik dat hij de kracht en zegeningen mag blijven ontvangen van de almachtige.


  Maak melding

 18. . En geloof me, deze man blijft tot aan zijn laatste president van Suriname. Persoonlijk hoop ik dat hij de kracht en zegeningen mag blijven ontvangen van de almachtige…. misschien moeten de aanhangers van deze dictator een gat in de grond bidden om de armoede te bestrijden want onder deze dictator lijdt het volk honger, onvoldoende medische zorg en lijkt het alsof Suriname in de ontwikkeling stil is blijven staan. Overal om financiële steun de handen ophouden doet alleen een bedelaar. Dus hoezo heeft meneer de dictator de projecten zelf gefinancierd ? En de God tot wie je aanbidt mag wat mij betreft zich diep schamen dat hij een massamoordenaar en drugscrimineel in bescherming neemt. Zo een God krijgt van mij een enorme schop onder zijn reet!


  Maak melding

 19. @Jojo,
  Ik weet dat de VHP jouw laatste hoop is in bange dagen voor de oppositie. Gij hebt geen vertrouwen meer in de potentie van NPS, PL, Abop. U ziet graag de VHP op korte termijn transformeren tot een nationale partij.Ik moet u helaas teleurstellen omdat dit op korte termijn niet realiseerbaars is. U vraagt net iets teveel van de leiding en de structuren van de partij. Het is allemaal cosmetica wat de VHP verkoopt.U wordt door hen op de verkeerde been gezet. De NDP is vanaf haar oprichting de grote nationale partij van Suriname.

  Er heeft inderdaad monetaire financiering plaatsgevonden omdat het begrotingstekort gedekt moest worden. De regering was door tegenvallende inkomsten genoodzaakt om bij banken en institutionele beleggers te lenen. Door de terugval van inkomsten uit goud, olie, bauxiet,enz nam het begrotingstekort toe. Scholen moesten blijven draaien, lonen moesten uitbetaald worden, wegen onderhoud moest plaatsvinden, pensioenen moesten uitbetaald worden en minder bedeelden moesten afgeholpen worden,enz. Denk gij dat VHP en NPS bij tegenvallende inkomsten van de staat het anders zouden doen?


  Maak melding

 20. Wij zijn trots op de aanwezigen daar.Ze durven!!En dat is te prijzen.De vhp is niet daar om stemmen te kopen.De vhp heeft een doel om de bevolking daar te helpen, geeft niet welke politieke partijen zij aanhangen,het ligt aan de bevolking om de juiste keuze te maken en hun mistake eerder gemaakt niet te herhalen.
  Het ligt aan de bewoners aldaar
  of ze liever geadviseerd willen worden hoe hun bijdrage te leveren aan de verdere opbouw en welvaart van Suriname of willen ze liever voor stemvee spelen en hun stemmen verkopen voor een gratis ndp pakket voor altijd.
  Het ligt niet aan Santokhi,het ligt aan de bewoners aldaar en de keuze die zij maken.Make or break,het ligt bij hun.
  Goed te zien dat ze niet allemaal @robg’s en @pakiratigris zijn.


  Maak melding

 21. Beste RobG als de NDP zo fantastisch werk levert waarom staat de koers dan 1 op 9 en is er onvrede onder de bevolking. Zou het alleen maar komen door slechte prijzen van grondstoffen en stopzetting hulp van Nederland ? Lijkt me sterk 😉 Toen Venetiaan vertrok liet hij een erfenis van meer dan 1 miljard US dollar achter. Waar is dat geld gebleven dan ?


  Maak melding

 22. RobG waarom heeft NDP regering de expertise en hulp van het IMF afgewezen ?
  Grote kans dat de VHP en de NPS die hulp wel hadden geaccepteerd. Ik geloof nog steeds Suriname op termijn zaken gaat doen met Mw Lagarde. Het kan niet anders. Je kop in het paarse zand steken helpt echt niet.


  Maak melding

 23. Ray, de politici van de VHP zijn draaikonten. Geloof jij oprecht dat de VHP daar aanwezig is om de mensen te helpen met verhoging van pensioenen, verhoging van kinderbijslag, gratis onderwijs en meer professionele gezondheidszorg? Neen, neen,neen…..! Zij hebben stemvee nodig. Na de verkiezingen zijn ze de mensen vergeten en krijgt Mahinder Jogie vele lappen grond, maar nu in het binnenland.

  @Frank,
  Goed verhaal heb je neergezet. Zij zijn vergeten dat de NDP een stevig fundament heeft opgebouwd. Recent heeft een hele delegatie van de Abop met achterban zich bij de NDP aangesloten.

  @Ira,
  Waarom gooi jij het op de etnische toer? De NDP is er voor iedereen. De geschiedenis herft dit bewezen. De partij heeft stevig wortel geschoten onder alle lagen van de bevolking. De NDP is er voor iedereen. Kijk maar naar de partij structuren.


  Maak melding

 24. Sranansma Oe Wiki No! A So A Dé!, JaJa!

  Kiezers van Suriname, Surinamers van Noord – Zuid, Oost – West op het Surinaams Grondgebied stemt u maassaal voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP).

  Time4Change!

  Leve:
  – Vooruitstrevende HervoringsPartij, (VHP),
  – CS4Pres,
  – 28 en meer zetels voor de VHP,
  – RR- en DR-leden van de VHP,
  – Alle kiezers die zich aansluiten van Oost – West, Noord – Zuid in Suriname en op 25 mei 2020 massaal voor de VHP gaan stemmen.
  – Vision 2030 van de VHP
  – De juiste koers van Suriname,
  – Redden Jullie Suriname en de Surinamers van de paarse criminelen van ddb en paarse kakkerlakken,
  – Samenwerken met de huidige oppositie politieke partijen en anderen die gekozen zijn op 26 mei 2020,
  – Suriname (nationaal en internationaal goed op de wereldkaart zetten,
  – scholing, werkgelegenheid, internationale samenwerking met de buurlanden, de regio en andere landen in de wereld voor welvaart en welzijn voor de Surinamers,
  – criminaliteitsbestrijding, kaal plukken van de omhoog gevallen paarse ndp criminelen en voorgoed laten opslutien,
  – aflossing van de grote schulden met hoge rente percentage,
  – De democratische rechtsstaat die plaats geven die het verdient,

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Hup VHP, Hup!
  Laat de Orange Movement Zegevieren.
  VHP voor de Surinamers van Noord – Zuid, Oost – West. Alle stemmen tellen, Iedere Surinamer/kiezer zal naar de stembus moeten gaan om te gaan stemmen voor de verandering.

  Bij de Algemene En Geheime Verkiezingen van de DNA van de republliek Suriname op 25 mei 2020
  gaat de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) voor 28 zetels om meer zetels in de DNA van Suriname.

  Time4Change!

  CS4PRes!

  Samenwerking met huidige oppositie politieke partijen en anderen die na 26 mei 2020 in de DNA van Suriname gekozen zijn en een coalitie gaan vormen.

  Zie uw armoede en heel grote ellende en wees bewust wie hiervan de oorzaak is. Wees rationeel, wees kritisch, wees logisch en maar de goede keus voor een ander koers voor Suriname en de Surinamers, ook internationaal.

  weg met ddb, die bezig is met zijn eigen belang en van Suriname een dictatuur wilt maken, net als Cuba, Venezuela, Rusland, Equatoriaal Guinee, moslimlanden. Deze leiders leven in grote rijkdom en weelde en het volk leeft in heel grote armoede en heel grote ellende en worden onderdrukt, bang gemaakt, monddood, opgepakt en opgesloten, mogen niet reizen.

  De USA, Frankrijk/Frans-Guyana met de raketbasis in Kourou, Brazilië zal nooit toestaan dat aan haar noordgrens Rusland daar de lakens komt uitdelen en zij niets te vertellen hebben, Guyana ( de Amerikanen hebben hier heel grote aardolie en aardasbelangen) zullen nooit toestaan dat Suriname een dictatuur wordt op het Amerikaanse continent. Zie maar hoe het Cuba vergaat, idem Venezuela. U bent gewaarschuwd.

  Kiezers van u wordt verwacht dat u ook dit niet wilt en stemt u daarom op de VHP!

  Time4Change

  Kiezers van Suriname u verdient meer dan voedselpakketten en u hoort daarom uw eigen keus te maken, wat u wilt eten en niet in armoede hoeft te leven. Kiest u daarom massaal voor de VHP.

  Ben Ik nou zo slim of bent U nou zo dom?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 25. Alle huizen die voor het volk gebouwd zijn de afgelopen[9] jaren,zijn voorgefinancierd door de lokale banken en de bewoners moeten de banken aflossen.Alleen de grond is door de regering gratis ter beschikking gesteld[grondhuur].
  En al negen jaren kan deze regering een bocht in een straat [Ringweg/Guaranistraat]niet veilig maken.Hoe verwacht je dan grote dingen van de regering?


  Maak melding

 26. Off Topic

  Voor 25 mei 2020 is ddb weg als plee zi dent van Suriname op grond van:
  – het vonnis van 8 december 1982 moorden,
  – Suriname skeer is en het hoofd niet boven water kan houden en er geen enkele oplossing is,
  – ddb buiten de DNA met Alcoa een overeenkomst heeft gesloten en zich niet gehouden heeft aan de BO.
  – het vertrouwen van de ndp en coalitiegenoten in ddb door de BO even als ander DNA-leden verloren is en hij zijn vege lijf niet kan redden.
  – ddb helemaal alleen staat in dat rotzooi die hij van Suriname gemaakt heeft en al de ja-knikkers hun vege lijf gaan redden nu ze merken dat ddb hopeloos verloren is en niemand nog vertrouwen in hem heeft.

  Voor 25 mei 2020 is ddb weg! ddb ka, me taigie!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 27. als je ondanks alle ellende van de afgelopen 350 jaren heb meegemaakt onder alle omstandigheden,, en je hebt niks geleerd, dan ben zeer oer dom..
  je zult het ook niet meer kunnen leren in je leven..
  dus over optimisme kan ik jou het niet uitleggen..

  wij dus, ik ben zeer optimistisch gestemd denk positief en dat brengt mij vooruit in het leven..

  er gaat in S m e volgend jaar als alles goed verloopt, nieuwe frisse wind waaien geloof het of niet .

  ik denk het beste voor het land en volk , wie dit niet geloofd, moet nu al zijn biezem pakken en verdwijnen..

  blijf niet hangen in die sleur van negavitischme..


  Maak melding

 28. @ RobG

  Ik stel mijn hoop niet op de VHP. U stelt maar iets omdat u denkt te weten wat anderen denken.
  Ik zie interessante ontwikkelingen en hoop op de inzet van verstandige mensen. Ik hoop dat de Somohardjo’s en de Jogi’s, Gakadiens, Abdoels, Kensenhuizen, Belforts, Sapoens, Hoogharts verbanen worden, uit de DNA van mij mogen bij voorbeeld Vorstwijk, Simons, Coutino. Vorstwijk, Bee, Ethnel, Rusland, Chantohki, Moethora, Sharman, Pokie, Breeveld zonder meer terug komen omdat zij in het algemeen zinvolle uitspraken doen.

  beste RobG is sta los van Partijen, Ik hoop dat in de restanten van de NDP de veratandige mensen zich aan het juk van de revo maatjes afgooien en zelf gaan na denken en een NDP hervormingsbeweging beginnen.

  Beste RobG Venentiaan heeft:
  1>> steeds moeten herstellen na kaalslag.
  2>> Venetiaan heetf nooit grote getallen belooft en kan daarom niet als referentie kader gelden.
  iedereen is verantwoordelijk voor de eigen prestaties.
  Dan zijn die van Venetiaan langszamerhand onomstreden en die van Bouterse ridicuul te noemen.
  Grote getalen roepen is geen kunst.
  De economie vernietigen is een hele prestatie.

  Voor dat u roept ontwikkelingshulp. Dat was de laatste 10 jaar nog maar euro 400.000.000 ofwel een druppel op de plaat van alle vernietiging. De helft ging sowieso al naar de bruggen van Wijdenbosch omdat die alle hulp iin zijn periode verspild had.
  Verder moest Vene zelf voor elke euro hulp een eiuro bijleggen om hem te kunnen krijgen.
  Verder was de Goud prijs in de tijd van Vene nog niet de helft van die onder Bouterse.
  Vene heeft ook een crisis te verwerken gekregen en heeft die in een jaar gecompenseerd door wel maatregelen te nemen. Het heeft hem waarschijnlijk de verkiezingen gekost

  Ook u ziet dat er monetair gefinancierd wordt. dat is winst. Dat de oorzaak te weinig inkomsten is is niet correct. Elke huishoud econoom zet de tering naar de nerring. Helaas heeft bouterse dat nooit gedaan. vanaf dag nul heeft hij feestbegrotingen gemaakt en uitgegeven wat er niet was. Het gevolg is nu dat de vaste lasten voorde Schulden 1/3 van de inkomsten omvat, bijna evenveel als de ambtenaren salarissen.

  Het dipje in de olieprijs i=n 2014 – 2015 kan nu geen probleem meer zijn. Het probleem is Hoefdraas en Bouterse die door blijven aan met verkwisten waardoor de rente oploopt, de koerslager wordt en de economie op haar gat ligt, behalve dan de informele poeder handel.


  Maak melding

 29. HHAHAHAHHA.
  Wat een lachwekkende hopeloze figuren hier.
  Ndp,vhp,etc etc . Jullie worden allemaal opgelicht zoals alle politieke partijen in alle landen van de wereld. Welkom mensen.
  Suriname was een soort paradijs op aarde,maar nu is het over met de pret jongens en meisjes,dames en heren.
  Helaas gaat Suriname een moeilijke tijd tegemoet en verdeeldheid en criminaliteit zal alsmaar groeien.
  Ik hoop dat het toch goed komt met onze switie Sranang. 🇸🇷😘.
  Wij zijn altijd opgelicht door de witte mensen en nu,worden we opgelicht door onze eigen mensen. 😔


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.