Agressieve bromfietser vernielt lijnbus in Suriname

15
Agressieve bromfietser vernield lijnbus in Suriname

Een agressieve bromfietser heeft maandagmiddag vernielingen aan een lijnbus gebracht nadat die hem bijna aanreed. Hij sloeg ondermeer de zijruit van de bus kapot (foto). Het geval deed zich voor aan de Nieuw Weergevondenweg ter hoogte van de BEP centrum.

Een passagier die in de lijnbus zat zegt aan de redactie van Waterkant dat de buschauffeur de Nieuw Weergevondenweg reed richting Indira Gandhiweg. Ter hoogte van het BEP centrum probeerde de buschauffeur op de weg te keren. Op het zelfde moment kwam een bromfiets aan die probeerde een botsing te voorkomen.

De bromfietser stopte enkele meters verder en keerde lopend terug met zijn bromfiets. Hij liet vervolgens zijn bromfiets vallen en liep in de richting van de lijnbus. De man haalde een mes tevoorschijn en sloeg daarmee op de voorruit van de bus.

Ook de ruit van het portier aan de kant van de chauffeur sloeg hij kapot. Na zijn daad vluchtte hij te voet weg. De politie van Latour die met de zaak belast is heeft de schade opgenomen en de bromfiets in beslag genomen. Aan de aanhouding van de verdachte wordt gewerkt.

15 REACTIES

 1. Bijna aangereden, dus feitelijk alleen maar geschrokken. Mijnheer wordt boos en n u is hij zijn bromfiets kwijt en wordt hij gezocht door de politie. Was nu maar gewoon doorgereden.


  Maak melding

 2. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak ( verbale ) ( geweld ) gebruikt, dialoog is er niet bij !!
  Het volk wordt met de dag agressiever iederéén heeft tegenwoordig een kort lontje.
  Sommigen worden aangemoedigd om geweld te gebruiken waar het niet nodig is, het is maar goed dat deze bromfietser geen vuurwapen had, anders werd het zeker gebruikt !
  Zelfs in de media wordt je ook al bedreigt, als je niet eens bent met andermans mening.
  Je wordt voor dom en nog veel meer uitgemaakt, men is totaal de kluts kwijt in het land geworden.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. De bromfietser was net even brutaler dan de buschauffeur. Normaliter zijn het de buschauffeur en hun powa mang die mede weggebruikers (verbaal) aanvallen die dan letterlijk afdruipen.
  Is mij ook overkomen dus druipte ik af want een powa mand (meestal een …….) met een 2×4 en de chauffeur is mij teveel van het goede.

  Voelt de chauffeur nu eens wat anderen ondergaan in het verkeer


  Maak melding

 4. ,daar waar de handhaving in gebreke blijft en het onbeschofte gedrag van de buschauffeurs toeneemt krijg je vanzelf dit soort toestanden. wat mij betreft worden dit laatste soort asociale weggebruikers keihatd aangepakt is het niet door de overheid dan maar door de medeweggebruikers


  Maak melding

 5. Het is zeer opvallend dat sommige Surinaamse mannen zeer agressief zijn. Waar komt dit nou precies vandaan en wat kunnen wij gezamenlijk hieraan doen om dit radicaal te stoppen??? Roven, oplichterspraktijken, moorden,mishandelingen,bedreigingen, Mensen die anderen publiekelijk doodslaan of met opzet dood rijden, verkrachtingen,corruptie, liegen,elkaar bedriegen.Wanneer wordt er hiervoor een vrije dag ingesteld om ook deze misdaden te herdenken?? Dit allemaal is toch veel erger dan de slavernij die weer elk jaar herdacht wordt of niet soms????. Of wordt ervan uitgegaan dat misdaad lonend is? Kijk wat ons eigen volk elkaar dagelijks aan doet.

  Sarie Torie


  Maak melding

 6. @ Nina
  De bus chauffeur heeft niks gedaan, hij had alleen beter moeten opletten dan was er niks aan de hand geweest waarom moet hij afkoelen in de cel ?

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. @J. Zwartmans;;

  Zover ik weet, is de nieuw weergevondenweg geen uitgang naar de Indira Gandhiweg. Je mag alleen ingaan VANUIT de Indira Gandhiweg.
  Dat is 1.

  Ten 2de: de buschauffeur wilde ter hoogte van het Bep centrum keren op de weg.
  Waarom moet je nou keren op de weg????
  Je brengt jezelf en andere verkeerdeelnemers in het gevaar, alsook je passagiers. Waarom niet keren in een inrit of de inrit van Bep zelf?

  Ik spreek het absoluut niet goed wat de bromfietser gedaan heeft.
  Maar dit is schering en inslag.


  Maak melding

 8. Zwartmans heeft het over “hersenen” die ontbreken. Ik heb het liever over mensen die hun “hersens” gebruiken.
  Jij bent er 1 van die ze niet gebruikt(Of heb je ze ook niet 🤣😂🤣😂🤣😂). En zijn we de kluts kwijt geworden in het land??? Je bent echt een domme meneertje die hier moeilijke woorden probeert te gebruiken in zijn textje maar overal fouten maakt. Hoe weet je dat de buschauffeur niks heeft gedaan,was je erbij??? Mensen zoals jij denken alles beter te weten maar je bent een grote dommie. 😉


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.