Third World op eerste Urban Heritage & Art Festival van Suriname

3
Third World op eerste Urban Heritage & Art Festival van Suriname

De bekende Jamaicaanse reggaeband Third World is de headliner van het eerste Urban Heritage & Art festival dat op 6 en 7 september in Suriname wordt gehouden. Het event vindt plaats in het At Live Entertainment Center, voorheen Flamboyant Park. Third World treedt op de laatste festivaldag op.

Verder bestaat het entertainment gedeelte uit optredens van Denise Jannah & Friends uit Nederland, Asgar Koster and Friends, Ernesto van Dal & Band en Naks Kaseko Loco. Uit Cuba is de dames muziekformatie Canella de Cuba gecontracteerd.

Het belangrijkste doel van het festival dat door At Live Entertainment en Suriname Heritage Festival wordt georganiseerd, is om mensen samen te brengen en de diversiteit aan cultuur te laten ervaren. Het beleven van elkaars muziek, cultuur, culinaire tradities en de manier van omgaan met onze leefomgeving en onze natuur.

Heritage & Art festival Suriname moet niet alleen een jaarlijks terugkerend evenement worden, maar uitgroeien tot een regionaal meerdaags evenement. Third World die vooral bekend is van het nummer ‘Now That We Found Love’ bezoekt Suriname voor de tweede keer. De groep was ongeveer 39 jaar geleden voor het eerst hier. 

3 REACTIES

  1. Behalve dat het met een race temaken heefd ,heefd het niet echt een wetenschapelyk waarde, het hadt beter geweest als ze die miljarden aan de armoede in india hadden besteedt,een mens heefd recht op een menselyk bestaan en we leven niet eeuwig
    al deze ruimte reizen hebben als doel een veilige weg te ontwikkelen voor de eliete voor als de wereld revolutie uitbreek want die is onder weg en dit landt herbergt inderdaad een klein groepje elieten,kyk maar naar het contrast Thajtsmahal sorry voor schryf fout,en de armoe langs de spoorweg


    Maak melding

  2. Het Urban Heritage & Art festival is er een waarbij de culturele diversiteit van Suriname op hoogwaardige manier zal worden gepresenteerd aan een zeer breed publiek. Tijdens dit evenement zullen de cultuur aspecten van de verschillende bevolkingsgroepen in Suriname zoveel als mogelijk worden belicht.
    Een decor van alles wat te maken heeft met de Culturele diversiteit van het groenste land ter wereld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.