Slachtoffer bootongeluk is 32-jarige Stefan Veldkamp

2
Slachtoffer bootongeluk is 32-jarige Stefan Veldkamp

De 32-jarige Stefan Veldkamp is op zondag 21 juli, bij een bootongeluk in Suriname overleden. Het slachtoffer bevond zich in een boot op de Suriname rivier samen met nog twee mede opvarenden, zijnde de 48-jarige S.R en de 48 K.M.

De drie mannen voeren vanuit de richting van Domburg naar de richting van de Wijdenboschbrug. Ter hoogte van de oude Haven van de Suralco, meer bekend als de Suralco dok, verloor de motorist vermoedelijk de controle over de besturing van de boot, die in het mangrove bos langs de oever van de rivier terecht kwam (foto).

Stefan, Veldkamp liet ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. De twee mede opvarenden raakten zwaar gewond. De gewonden zijn respectievelijk opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg en het in het beddenhuis van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

De politie van het ressort Paranam onderzoekt deze zaak, meldt de Surinaamse politie vandaag.

UPDATE: De organisatie die afgelopen zondag een ponton had gehuurd voor een feestje bij de zandbank, betreurt het dat een bezoeker na het evenement bij een bootongeluk is overleden. Dat zegt Brendan Gummels van de organisatie.

2 REACTIES

  1. Condoleances aan de families en sterkte aan de zwaar gewonden. Spoedig herstel.
    aan de organisatie van het evenement eveneens sterkte, ik zou zeggen ga voor de registratie nu daar de overheid ook openstaat, want voorheen was het niet gefaciliteerd, maar nu wel na enkele ongevallen.
    We leren langzaam, maar zeker hoe het beter moet in Suriname, met zijn allen komen we wel aan op een betere prestatie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.