Nog een drempel geplaatst voor beruchte bocht Ringweg-Zuid

20

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie in Suriname heeft donderdag nog een drempel geplaatst voor de beruchte bocht van Ringweg–Zuid. Dit nadat een auto ondanks een drempel toch nog was ‘gevlogen’ in de goot.

Het ministerie hoopt met twee drempels dat de vangrail niet meer beschadigd zal worden en dat er ook geen auto’s meer in de goot zullen belanden. Omwonenden en winkeliers in de buurt lieten eerder aan de redactie van Waterkant.Net weten dat zijn niet helemaal tevreden zijn.

Volgens hun verplaatst het probleem van hard rijden zich nu na het beschrijven van de bocht. Gehoopt wordt dat het ministerie ook een drempel na de bocht plaatst. Beweerd wordt dat het een kwestie van tijd is dat een auto na de bocht in de goot belandt.

20 REACTIES

 1. Ik vindt het bijzonder, dat een verkeersbord met de tekst, Let op drempel(s) bijna altijd vlak bij de drempels geplaatst wordt, en niet 50 meter eerder voor je een drempel nadert.

  Dit kan ook gevaarlijke situatie’s opleveren, als je aankomt rijden en plotseling een drempel voor je ziet liggen.


  Maak melding

 2. Ik had nooit een bordje gezien met de tekst “bushalte” en een onderbord “drempel”

  Dus een bus die bij een drempel stopt, om mensen in en uit te laten stappen.

  Welke ingenieur en of leidinggevende heeft dit bedacht? Mini-ster geef ze een cursus en geniet er ook van. Ezels bij mekaar.


  Maak melding

 3. Off topic

  Ruim 100 kilo goud onderschept op vliegveld Londen
  Aangepast: 20 juli 2019 22:58
  Beeld © National Crime Agency
  Op luchthaven Heathrow in Londen heeft de politie 104 kilogram goud in beslag genomen, met een geschatte waarde van bijna 4,5 miljoen euro. Vermoedelijk heeft de zending goud te maken met een Zuid-Amerikaans drugskartel, zegt de politie.

  Het goud was met een privévliegtuig van Venezuela naar de Kaaiman-eilanden gebracht en had via Londen verder vervoerd moeten worden naar Zwitserland.

  Witwasoperatie
  Het goud maakt nu deel uit van een onderzoek van de Kaaiman-eilanden naar een witwasoperatie. De autoriteiten proberen erachter te komen waar de goudschat oorspronkelijk vandaan kwam.

  Komt deze uit Suriname? Is Maduro daarom zo bevriend met de regering?


  Maak melding

 4. Haal die drempels gewoon weg en laat die idioten die te hard trappen op gas juist in de sloot rijden. Dan zijn ze voor een tijd, hopelijk, niet meer op de weg.


  Maak melding

 5. Gewoon meer drempels plaatsen en een duidelijk bord vooraf als waarschuwing. De drempels mogen ook voorzien worden van reflecterende markeringen. Beland je alsnog in de goot, dan hoor je daar ook thuis.
  Rijbewijs en auto invorderen, want dan ben je een gevaar op de weg.


  Maak melding

 6. JK. Dit komt vast omdat je te snel aan komt rijden of omdat je ogen niet goed zijn.
  Jeetje,allemaal ingenieurs hier die het zo goed weten. Hahahah


  Maak melding

 7. Of nog makkelijk. Politieagenten fikse bekeuringen laten uitschrijven, dan is het gauw afgelopen. Maar zolang de politie een ongeorganiseerde warboel is zie ik dat niet gebeuren. Ze blijven liever binnen want daar hebben ze Wifi om de appen.


  Maak melding

 8. Ze leren het toch niet af, laat ze in die sloot rijden en lever hun rijbewijs gelijk in. Kan me nog herinneren dat er 1 kloot over die sloot was gevlogen in een huis aan de overkant van de sloot, dat was erg. Met deze tweede drempel krijgen ze misschien meer airtime en vliegen ze over dat huis naar de achter buurman. I believe I can fly, i believe i can touch the sky.


  Maak melding

 9. @ Meoonzin,

  Je hebt het mis. Mijn ogen zijn goed. Gezien jou reactie heb jij waarschijnlijk een verstand (Als.je die tenminste hebt) Die net zo ver reikt als je neus lang is.

  Want een verstandig mens weet dat een bord eerder wordt geplaatst en niet vlak bij een drempel en bovendien met een bordje bushalte erbij.

  Maar neem je pillen op tijd in. En veeg je ogen goed schoon voor jij zelf als slachtoffer daar ligt.


  Maak melding

 10. Het wordt tijd dat er in woonwijken verkeersborden worden geplaatst met de maximale toegestane rij snelheid.
  Raken sommige bestuurders hun hersenen oververhit, dat zij met hoge snelheid moeten rijden.


  Maak melding

 11. Het ministerie hoopt met twee drempels dat de vangrail niet meer beschadigd zal worden en dat er ook geen auto’s meer in de goot zullen belanden.

  Je zou denken dat de overheid het niet echt bedoeld wat de reden van plaatsing van de drempel is.

  Als leek zou ik eerder de twee drempels plaatsen om mensenlevens en mensenleed te voorkomen.

  De overheid denkt dat een vangrail belangrijker is dan een mensenleven.
  Sarie toch


  Maak melding

 12. Nu de fly overs niet gekomen zijn nog,proberen de chauffeurs in de bocht te vliegen.En de regering kiest ook voor de makkelijkste oplossing.Het is gewoon raadzaam om behalve de drempel ook de weg aldaar te versmallen door palen te plaatsen net breed genoeg om een vrachtwagen door te laten.De palen beschermen de vangrail heel goed.


  Maak melding

 13. @ JK ( 21 july 22:05 uur )

  In Nederland worden deze borden geplaats in het begin van de straat, zodat je weet wat je
  te wachten staat. Dus dit is beslist geen copie van NL, wat mij betreft mogen ze de verkeersheuvel 1 meter hoog maken. Maar aangezien de hulpdiensten ook erover moet rijden lijkt dit me een beetje onhandig !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 14. Laat ze maar eerst een standaard drempel met internationale waarden plaatsen. Een drempel moet effect hebben en daar hoeft het niet hoog voor te zijn. Want de drempels in Suriname beschadigen je auto of je nou hard rijdt of aan de regels houdt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.