Man schopt 6 maanden zwangere vriendin het ziekenhuis in

28
zwanger

De politie in Suriname heeft gisteren de 31-jarige Derrel A. aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat hij zijn 6 maanden zwangere vriendin enkele keren geschopt had en zij daarbij is gevallen op haar buik. Het slachtoffer raakte gewond en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het stel een woordenwisseling kreeg. Op een bepaald moment raakte de 31-jarige man zodanig verhit waarbij hij zijn vriendin begon te schoppen. Naar verluidt zou de verdachte ook gepoogd hebben zijn vriendin af te ranselen.

In het belang van het onderzoek blijft de verdachte aangehouden.

28 REACTIES

 1. Deze man verdiend een standbeeld ( cynisch bedoeld ) voordat @ Bigi Sma & @ Dezus Christoez mij weer ter verantwoording roepen dat ik zwartgallig en zwak van geest bent !
  Enfin deze klootzak is geen vent maar een saka saka dagu, je gaat toch geen vrouw slaan laatstaan een zwangere vrouw !

  sari tori
  Jacko.


  Maak melding

 2. Deze man zou je voor goed achter de tralies moeten houden. Klinkt hard maar er is geen andere oplossing. Wanneer deze man zijn zwangere vriendin kan schoppen, dan vrees ik dat hij in staat is een ander toe te takelen dan wel te vermoorden. Wanneer hij vrij komt zal het niet lang duren of hij terug gaat naar de bajes.

  Het vervelende zal zijn dat in de praktijk blijkt, deze vrouw haar aanklacht zal intrekken en weer met de man haar leven voortzetten. Maar ook dit zal niet van langere duur zijn, omdat deze soort lieden niet gewend zijn hun verantwoordelijkheid te nemen.


  Maak melding

 3. Iemand kennen of niet. Als je zoiets flikt met een vrouw die zwanger is, ben je van het aller laagste soort.

  Of hierbij deze vrouw iets gedaan heeft, wat niet door de beugel kan, betekend niet dat je haar zo mishandeld.
  Een vrouw die zwanger is, ga je zoiets niet aandoen.


  Maak melding

 4. @Times….je bent helemaal ziek als de dader; nooit gehoord van weglopen? Verbaal geweld in onkunde in debateren…fysiek geweld is onkunde in zelfbeheersing!

  Laat die idioot maar lekker 1jaar brommen…


  Maak melding

 5. Hy is erachter gekomen dat ze buiten hem om n andere relatie hft n nu wilt hy weten vn wie ze nou zwanger is ht gevolg woordenwisseling met trieste afloop. Weet je hoeveel mannen in n relatie/huwelyk andermans kinderen verzorgen zonder dat ze ht weten?


  Maak melding

 6. Die vent is geen echte vent. Wie slaat een vrouw en notabene zwanger. Opsluiten en de sleutels dumpen in de Suriname rivier. Zoek de smerigste gevangenis voor hem.


  Maak melding

 7. Toen die vrouw Derrel in huis haalde,wist ze dat hij een sjat lont was.Of een ongeleide projectiel.Zulke uitbarstingen zullen wel vaker geweest zijn.Maar nu de vrouw in het ziekenhuis belandt, geraakt het voorval bekend.


  Maak melding

 8. Ik amuseer me fa son sma sabi trawan libie. Hier is als facebook zeg maar😂😂😂. Maakt niet uit wat de oorzaak geweest zal zijn een vrouw die in verwachting is mishandel je niet toch foei dwz je hebt ook geen gevoel voor het ongeboren kind. Je moet wel rijp zijn voor het PCS mang!!! Echt een klootzak van een MPP😡😤


  Maak melding

 9. Je schopt je zwangere vriendin het ziekenhuis in.wat een liefde😳. Vorm van poging tot moord en zware mishandeling.soms wil je niet in zulke zaken bemoeien en mening geven want het slachtoffer gaat de zaak intrekken of als de verdachte berecht word,krijgt hij een paar maandjes daarna is hij weer een vrije vogel.


  Maak melding

 10. @times for kranti, zou jij ook zo denken en praten over de vrouw die jou 9 maanden in haar buik heeft gedragen? Zou je echt ook zo praten van “Ze heeft het zelf uitgelokt” Heeft een waardeloze man het recht om de moeder van zijn eigen kind te mishandelen ? Hoe WAARDELOOS KAN ZO EEN MAN (vader) ZIJN!!!!


  Maak melding

 11. Het aantal gestoorde geesten neemt met de dag toe in dit land, als ze zelfs al een zwangere dame kunnen mishandelen, figuren met een kort lontje, die jouw leven kunnen verkorten, en meestal ook nog door figuren die niks te verliezen hebben, daarom wel geruststellend om een wapen te hebben voor je eigen veiligheid.


  Maak melding

 12. Het biologisch menselijke chemie is bij elk mens in sommige situatie’s dan ook in de meest voorkomende gevalen onbegrensd ontoerekeningsvatbaar. Neem bijvoorbeeld het weer, het weer is vaak mooi, maar kan ook van slag zijn, dus onweer bliksem, zo is het ook met de mensheid gesteld.


  Maak melding

 13. Ik snap je uitleg wel want de hormonen van een vrouw werken anders tijdens de zwangerschap maar dat geeft die vent niet het recht om zijn vrouw te mishandelen. Als dat ongeboren kind kwam te overlijden, werd zo een man dood gestenigd in vroegere tijden. Het blijft een ernstige misdrijf. Het gedrag van die vent komt zelfs niet bij dieren voor. Veel te walgelijk!


  Maak melding

 14. De paarse dagu Gangaram Panday moet nu zijn muil optrekken of er in dit geval sprake is van uitlokking of ordinair ziekelijk gedrag van een zwarte macho man.


  Maak melding

 15. Dat deze gast zijn zwangere vriendin het ziekenhuis heeft ingeschopt, rust al een grote vloek op hem.
  Hij gaat het op een gegeven moment merken te ing libie no e wakka boeng. Gado no e sriebie. De hel is hier op aarde. Vrouwen horen echt hun verstand te gebruiken met wie, zij zich bezig houden of een relatie aangaan. Een man die goed is opgevoed door ” beide ouders” en een hoge schoo opleiding heeft genoten, heeft een denkvermogen ontwikkeld wat goed en slecht is. Bij de meeste ongeschoolde gasten is alles goed wat zij uitvreten.No brains. Hopelijk heeft de baby in haar buik geen schade opgelopen. Een ding is zeker deze vrouw hierdoor is getraumatiseerd. Heeft hulp nodig. Deze gast hoort uit de buurt van deze vrouw en haar kind te blijven.

  Sarie Torie


  Maak melding

 16. Jullie löllen maar wat af. We leven in de tijd van gelijke rechten. Gelijke monikken, gelijke klappen. Vrouwen hebben er zelf om gevraagd om gelijk een man behandeld te worden. Een hoop van jullie discrimineren door te zeggen dat je een vrouw anders moet behandelen dan een man. Als hij een man in de buik had geschopt, was er weinig aan de hand geweest.


  Maak melding

 17. Mokro, waarom denk je altijd zo achterlijk? Steeds zeik je over etniciteit. We leven in de 21ste eeuw. Wanneer ga je veranderen jij valse hater met je racistisch hart. Huiselijk geweld komt overal voor, en bij alle etniciteiten, jij bekrompen achterlijke olifant.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.