Man aangehouden voor verkrachting 15-jarig meisje in Suriname

18
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De politie van het ressort Apoera in het district Nickerie heeft op zaterdag 13 juli de 32-jarige T. R. aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat aangifte tegen hem is gedaan voor verkrachting van een 15-jarig meisje, meldt de politie Public Relations.

Volgens verklaring van het slachtoffer heeft de verdachte haar seksueel misbruikt. Na opsporing door de politie is de man aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

18 REACTIES

 1. De familie van deze meisje moeten zijn piemel in schuifjes snijden niet direct maar in fasen.
  Iedere maand een stukje eraf totdat er niks meer is, daarna een tuinslang inplanteren om alleen te kunnen plassen ! Alle pedo’s wereldwijd koppie kleiner maken is het beste, in Utrecht Nederland is ook een escort bureau gesloten ( in feite een soort uitzend bureau voor kleine jongens ) bestemd voor oudere pedo’s.

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 2. Bouta danste zelf met een minderjarige onschuldige meisje, dus als de leider van het land aanleiding geeft, geen respect toont, wie dan wel, niemand meer. Wetteloosheid, statenloos, en grenzeloze taferelen.


  Maak melding

 3. Maar kan ook meisje vroeg eerst geld. Die man daad gedaan en meisje niet betalen. Toen meisje denken wacht ik pak jou. Nu hij trek aan kortste eindje. Ook al tollie is hard dan beter vragen ID kaart dan zeker weten leeftijd. Als niet zeker weten leeftijd, dan jij moet maar met harde tollie zelf handenarbeid doen. Dan geen straf krijgen.


  Maak melding

 4. Tal van imheemse jonge dames bezoeken de villa van abrahams elke weekend, zeker om trafassie wasjes the down. Dàar wordt niets van vertelf.


  Maak melding

 5. Heeft het meisje de volgende zin gezegd: “A no mi gi, na joe tekie” Zo niet dan is het geen verkrachting. Want dat is de waarschuwing van een Indiaanse vrouw voor verkrachting.


  Maak melding

 6. Ik weet niet wat onder de Surinaamse wetgeving onder verkrachting wordt verstaan. Vrijwel iedereen gaat bij dit woord ervan uit dat de man met zijn pik de vrouw heeft gepenetreerd.
  Onder de Nederlandse wetgeving is verkrachting ieder binnendringen tegen de wens van het slachtoffer. Een tongzoen valt dan ook onder het begrip verkrachting.


  Maak melding

 7. De realiteit is dat het in het binnenland gebruikelijk is dat er al van jongsaf aan wordt genaaid. Dus misschien heeft hij haar niet genoeg betaald met als gevolg een aangifte. Niet bij iedere aangifte van verkrachting is er ook daadwerkelijk sprake geweest van een verkrachting.


  Maak melding

 8. 15 jarig meisjes minderjarig? Misschien lichamelijk en wettelijk, maar niet geestelijk. Als jonge jongen van 20 jaar had ik ontzettend veel last van 15 jarige meisjes. Dat zijn in mijn ogen aankomende vrouwen die reeds weten wat ze van het leven willen en dienovereenkomstig handelen. ik ben met één van ze getouwd nadat ik haar de tijd en kans had gegeven om volwassen te worden. Wat ik hiermede wil zeggen is dat deze meisjes wettelijk nog als minderjarig worden beschouwd, maar feitelijk reeds volwassen zijn. Een meisje van 15 dat weet wat ze wilt is in mijn ogen niet meer minderjarig. maar wie ben ik om dit te bepalen. ik was niet bij het gebeuren aanwezig om een objectief oordeel te kunnen vellen. ik hoop wel dat vrouwen op mijn posting reageren en vertellen hoe zij over het leven en sex dachten toen ze 15 jaar oud waren. Dachten ze nog als jonge onschuldige meisjes of als potentiële aankomende vrouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.