Vertegenwoordigers United Nations Office on Drugs and Crime in Suriname voor training

18
Vertegenwoordigers United Nations Office on Drugs and Crime in Suriname voor training
Hoofdinspecteur August van Gobbel ontvangt de schenking van de UNODC-vertegenwoordiger.

Vertegenwoordigers van de United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) zijn momenteel in Suriname op bezoek. Dit op uitnodiging van het Korps Politie Suriname (KPS) en het Centraal Laboratorium. Ze zullen Surinaamse wetshandhavers in de drugsbestrijdingsketen en laboratorium personeel trainen in het gebruik van het TRUNARC drugs detectie apparaat apparaat.

De training wordt woensdag 17 juli verzorgd in het Centraal Laboratorium. Voorafgaand hebben de vertegenwoordigers een schenking in de vorm van een Drug kit en Precursoren kit, gedaan aan het waarnemend hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit (BZC), de hoofdinspecteur van politie August van Gobbel.

Volgens de Surinaamse politie is deze schenking een aanwinst, aangezien deze middelen hard nodig zijn bij de activiteiten die in het kader van de drugsbestrijding worden uitgevoerd en de strategieën die worden toegepast.

Het UNODC gelooft erin dat met deze schenking Suriname beter in staat zal zijn om haar doelen, in het kader van bestrijding van de drugscriminaliteit verder te verwezenlijken en zegt het land verdere ondersteuning toe.

18 REACTIES

 1. Een goed begin wat in Suriname belangrijk is, is dat ook de leden van het BID team onderzocht moeten worden, zij hebben veel informatie maar de vraag is gaan ze er goed mee om en hoe integer zijn ze . Het probleem in Suriname is dat iedereen er helaas van droomt ooit een grote slag te slaan. Helaas de zogenaamde grote baas ( moordenaar) heeft er ook een handje van dus het voorbeeld is al gegeven.


  Maak melding

 2. @ tap a dek

  Even een telefoontje naar de Politie Ned:( JusPol ) dan komen wij met een honden trainer jullie helpen.
  Maar ben bang dat deze honden geen lang leven zullen hebben in Su, ze zullen door eigen mensen van de KPS vergiftigt worden. ( want deze honden kan men niet bedriegen )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. @ tap a dek

  Kwaad willigen kunnen ze ook wel vergift toedienen ( eigen personeel ) in een organisatie heb je altijd iemand die de wetten niet nauw nemen ! ( Yu sabi fa a sani é tog )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 4. De KPS had beter een verzoek gedaan om alle Drugs criminelen van het land op te laten halen.
  Dan was Su bevrijd van alle ellende !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Wat een grap.Iedereen weet wie de grootste drugscrimineel van Suriname is.Bovendien is hij de enige met illegale amnestie op zijn lijf geplakt.
  Ga echte werk doen politie van Suriname.Ga bouta oppakken hij is een ordinaire crimineel zonder uitzondering.Houp op met al die show van jullie en doe je werk!!


  Maak melding

 6. Als ze die zogenaamde rijstboeren/ drugshandelaars maar te pakken krijgen. En vooral in die rijst pakhuizen van die hindustaanse drugscriminelen invallen doen. In hun export van groenten en fruit zit alleen maar COKE verstopt. Ze zijn de grootste drugshandelaars van Suriname. Op sluiten deze criminelen. Hopelijk wordt er dan niemand meer geliquideerd en wordt Suriname COKE vrij.


  Maak melding

 7. als iemand een bedrag uitlooft, boven de tien duizend us$ contant ergens buiten s m e, dan zal je zien hoe snel, die moordenaar wordt op gepakt en uitgeleverd waar dan ook ..

  hoe sneller hoe beter voor land en volk de ontwikkeling..


  Maak melding

 8. United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC)GAAN VAKER ROADBLOCKS OPZETTEN AAN DE ANTON DRAGTENWEG BIJ LEONSBERG…IKKE BENNE BENIEUWD .


  Maak melding

 9. De Mexicaanse El Sappo is drugshandel voor levenslang + 30 jaar veroordeeld in de USA en wordt opgesloten in een gevangenis in Rocky Mountain. Daar is nog nooit een gevangenis uit ontsnapt.

  Wat gaat er in het hoofd van de Surinaamse dubbelganger van de Mexicaanse El Sappo?

  De DEA zijn bezig de banden met Su aan te halen.
  De Su dubbelganger van de Mexicaanse El Sappo maakt zijn borst nu al flink nat, helaas zal dit weinig helpen. Hij heeft het nu al Spaans benauwd.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 10. De Mexicaanse El Sappo is voor drugshandel voor levenslang + 30 jaar gevangenis veroordeeld in de USA en wordt opgesloten in een gevangenis in Rocky Mountain in de USA. Daar is nog nooit een gevangene uit de gevangenis ontsnapt.

  Wat gaat er in het hoofd om van de Surinaamse dubbelganger van de Mexicaanse El Sappo nu hij dit leest en hoort?

  De DEA is bezig de banden met Su strakker aan te trekken. Voor de USA is bij de wet iedereen die zich schuldig heeft gemaakt van drugshandel of voornemens dit te doen gelijk en wordt opgepakt, veroordeeld door de rechter en wordt daarvoor opgesloten.

  De Surinaamse dubbelganger van de Mexicaanse El Sappo maakt zijn borst nu al flink nat, helaas zal dit weinig helpen. Hij heeft het nu al Spaans benauwd.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.