Slachtoffer ‘hit and run’ Anamoestraat wordt vrijdag begraven

10
Slachtoffer 'hit and run' Anamoestraat wordt vrijdag begraven

De op 30 juni overleden Clifton Boerleider, die in de vroege morgen van donderdag 16 mei aan de Anamoestraat in Suriname werd aangereden door een personenauto en daar in hulpeloze toestand werd achtergelaten, wordt vrijdag begraven. Dit meldt zijn familie aan de redactie van Waterkant.Net. De 56-jarige Boerleider overleed aan de gevolgen van een longontsteking.

De familie laat weten dat hij eerst op de zaal lag en vervolgens op de Intensive Care. Boerleider had een longontsteking en twaalf gebroken ribben aan de rechterkant en één aan de linkerkant. Hij is na een tijdje weer verplaats naar de zaal waarna er ontdekt werd dat hij een kniefractuur had. Ondanks de fractuur en gebroken ribben is hij op 24 juni ontslagen uit het ziekenhuis.

Het slachtoffer is toen overgebracht naar zorginstelling Professional Extended Care waar hij in de ochtend van 30 juni is overleden. Dit kwam bij de familie echt als een schok, omdat zij de dag ervoor bij hem op bezoek was waarbij bleek dat hij weer de oude werd. Autopsie heeft uitgewezen dat hij is overleden aan een beginnende longontsteking. Zijn onzielde lichaam was hangende het onderzoek in beslag genomen en is pas afgelopen zaterdag afgestaan aan de familie voor de uitvaart. Één van zijn dochters arriveert later in Suriname.

Dankzij informatie vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is de politie de dader van de hit and run, Regillio M. op het spoor gekomen. Hij is door het Arrestatie Team op zijn woonadres aangehouden en in verzekering gesteld. Na een tip werd het voertuig waarmee hij de aanrijding had veroorzaakt, bij een spuiter aangetroffen en in beslag genomen. 

De singi neti is morgen aan de Anamoestraat no. 132 van 20.00-00.00 uur. De uitvaart plechtigheid wordt vrijdag gehouden op de begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan. De stoet vertrekt omstreeks 15:00 uur van het mortuarium van Academisch Ziekenhuis en maakt een ronde langs de Anamoestraat. Vervolgens gaat de stoet naar Rene’s Hof. Gelegenheid tot afscheid nemen van 16:00 – 16:30 gevolgd door een rouwdienst van 16:30 – 17:15, waarna hij om 17:30 aan de schoot der aarde zal worden toevertrouwd.

De aanrijding werd vastgelegd:

https://www.instagram.com/p/BxnGcYaBSyb/?utm_source=ig_web_copy_link

10 REACTIES

 1. Triest wat je allemaal in dit bericht leest van actoren die wel van de hoed en de rand moeten afweten.
  Op grond dat zaken t.a.v. het slachtoffer niet correct zijn verlopen zouden bepaalde personen de eer aan zich zelf moeten houden. Hun gedrag of werkwijze is van zij die denken dat zij deskundige poppenkastspelers mv/ zijn maar het resultaat van het poppenspel is gewoon nada, notie, neks, nul, niks, zwaar negatief. poepje (berre)juuljez, szjinie, taante jenny, taante dora dorro, vervloekte paarse kakkerlakken, enz. Trekken jullie je pyjama aan en gaan jullie cassave en awarabomen planten

  Ze verdienen niets anders dan een kei en kei harde trap onder hun poepgat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Ik heb deze man gekend toen ik bij trans-Amerika werkte. Ik was in de veronderstelling dat niemand last van hem had ondanks hij zijn shot palm s ‘morgens dronk. hij was altijd vrolijk met zichzelf. Jammer dat hij op een laffe manier vermoord is. Sterkte familie.


  Maak melding

 3. geen woorden voor deze laffe misdaad,iemandt bewust in de rug met hoge snelheid aanryden en dan door ryden en anoniem willen blyven is vragen om een zeer hoge gevangenis straf zonder pardon, dit is moordt
  RIP en condoliance aan de fam


  Maak melding

 4. Kijk in zo een geval zou ik wel bijna willen zeggen dader publiekelijk ophangen, maar goed ik ben geen rechter.


  Maak melding

 5. Hoe verschrikkelijk ik het ook vind maar het samenhangend verband tussen het ongeval en het overlijden ontgaat mij. Uit het artikel blijkt dat wijlen Boerleider overleden is aan een longontsteking en dat hij van de verwondingen opgelopen tijdens het ongeval bijna hersteld was. De doodsoorzaak is een longontsteking . Dat is mijn oordeel en toch blijft het ongeval een laffe daad.


  Maak melding

 6. De wreedheid leeft in veel Surinamers van af jaren 1980 .
  Er zit duidelijk opzet in de Rij gedrag van deze Duivel .
  Zo zijn er veel voetgangers en weggebruikers overleden .
  Zo een bestuurder gaat gewoon naast vrouw en kinderen slapen na deze daad .

  Veel sterkte aan de Familie Rust zacht vriend .


  Maak melding

 7. De dader heeft geen hart noch gevoelens voor medemens. Dat je nig het lef hebt je auto naar de spuiter te brengen. Heb je geen kinderen watals het zelfde een overkomt. Had je gedacht dat die dronkaard geen gezin had? Foei toch hoop dat hij je elke dag in je cel komt bezoeken in de staat hoe je hem achterliet en dat je er op den duur ook gek van wordt en jezelf ophangt in je cel, dat men zegt: je verdiende straf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.