VIDEO: Verwarde neef steekt huis van familie in brand

3
Woning uitgebrand door brandstichting; dader aangehouden

De man die afgelopen zaterdag een huis in brand stak is een jongere neef van de hoofdbewoner. De 24-jarige man sprak op bepaalde momenten onsamenhangend en maakte een verwarde indruk, meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht, dat deze neef niet lang voor de brand vijftien Surinaamse dollar aan benzine gekocht had.

Getuigen verklaarden dat zij een jongeman, die in het zwart gekleed was, hadden zien wegrennen terwijl de woning in brand stond. De hoofdbewoner kreeg sterk het vermoeden dat de brandstichter zijn jongere neef Demio was. Onder andere vanwege de kleding die de vluchtende man aan had. Kort voor de brand uitbrak waren zij samen met Demio uit gegaan, meldt de politie.

Toen de aangever en zijn vrouw op het politie bureau Uitvlugt binnen stapten troffen zij ook neef Demio daar binnen aan. Hij was voor hen naar de politie gegaan om aan te geven dat het huis in brand stond.

Bij zijn voorgeleiding heeft Demio toegegeven dat hij het huis van zijn neef in brand gestoken heeft. Waarom hij dat gedaan heeft is nog niet duidelijk. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Bekijk ook en filmpje over de brand:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/346813462885784/

3 REACTIES

 1. Ònder invloed van drug het huis in brand gestoken. Hij horde stemmen in zijn hoofd die hem hebben aangezet deze daad te verrichten. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Hopelijk is deze eigenaar verzekerd.


  Maak melding

 2. Verwarde neef steekt huis van familie in brand
  en in plaats van het hulp te bieden en op te (laten) nemen in het Psychiatrisch Centrum, wordt hij
  in hechtenis genomen.
  Is te hopen dat hij daar geen stemmen hoort en ook het bureau in de fik steekt.


  Maak melding

 3. Verward?? Maar wel voor 15 srd benzine vooraf kopen… dan ben je volgens mij niet verward maar heel doordacht bezig hoor. Lekker opsluiten en voor de onkosten laten opdraaien. Dat hij ‘niet goed’ is dat is bewezen. Tegenwoordig kan niemand meer dingen uitpraten, direct geweld of andere dingen inzetten. Absurd!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.