Autobezitter treft voertuig ’s ochtends gesloopt aan

15
Autobezitter treft voertuig 's ochtends gesloopt aan
Foto's op Facebook geplaatst door de heer C. Huur, benadeelde.

Zo trof de eigenaar van een mooie Toyota Rav 4 uit 2009 zijn auto vanmorgen vroeg aan in Suriname. Dieven zijn in de nacht ervandoor gegaan met diverse onderdelen van zijn geliefd vervoersmiddel. Deze vorm van diefstal lijkt inmiddels helaas de gewoonste zaak van de wereld te worden. De politie pakt misdadigers soms wel op, maar het lijkt dweilen met de kraan open.

Op Facebook schrijft de benadeelde: “Vanmorgen opgestaan, en toen kwam ik dit tegen m,n auto is gesloopt… die dieven hebben hun slag geslagenšŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜³ ze zijn vandoor gegaan met mijn Bumper koplampen en me batterij, auto merk Rav 4 2009 omgeving Pad van Wanica heb sterk het gevoel/ vermoeden dat er mensen worden ingezet om auto te slopen en zoweer te verkopen aan mensenšŸ˜©šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜”šŸ˜” wat jammer…

Een paar dagen leden nog werd deze Toyota Ist gestolen en gesloopt van onderdelen teruggevonden.

Deze bende werd in maart dit jaar aangehouden:

15 REACTIES

 1. Toen ik de kop van dit artikel zag en het artikel las dacht ik aan de lijnbus die zijn voorwiel verloor.
  Misschien werden criminele jochies gestoord toen ze bezig waren met hun “werk”


  Maak melding

 2. Opsoringdiensten mij niet overtuig. Als iets is gestolen en er zijn zovele sloopbedrijven verkopen en sloop onderdelen verkopers en verkopers via Fecaliƫnboek en ander moeltimedia dan moet een keertje achterkomen wie heeft gestolen. Deze dingens kan achterhalen. Was toch een spray jaren jaren terug op markt als je spuit op onderdelen en uv lampje dan kan zien soort van registratie. Niet alleen dieven achter gaan. Die heler die spullen op bestelling laat stelen goed in gaten houden. Dief gaat niet stelen als weet kan niet verkopen aan heler. Aan lage lage mensen ook om niet kopen als herkomst diefstal, ook niet kopen van jonkies. Jonkie blijft stelen om te roken. Als blijf kopen hij blijf stelen.


  Maak melding

 3. Nou stelen is zeker niet goed te praten maar ik wordt er toch niet wijs van.
  Waar stond de auto geparkeerd. Is ’t op het erf, een garage of gewoon langs de weg. Vreemd genoeg dat niemand niks heeft opgemerkt.
  Is wel schandalig en een behoorlijk verlies voor de benadeelde maar we weten allemaal dat we in een tijdperk leven waar boeverij hoogtij viert. Dus mensen let op uw have en goed.


  Maak melding

 4. “bij herhaling 1 jaar werkkamp ! ”

  Wat mij betreft ben je 2 vergeten.
  Ik zou bij herhaling 12 jaar werkkamp van maken, het liefst op een autosloperij.


  Maak melding

 5. @ Bert

  Bedankt voor de rectificatie, nee niet bij een auto sloperij anders, blijven ze toch stiekem onderdelen verkopen !! Bij een uitvaart centrum lijkt me een betere optie.
  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Als ik die dieven was zou ik de kans echt niet nemen om te stelen, levens gevaarlijk! Bijna iedereen heeft een wapen tegenwoordig in Su. Een kogel door je lijf lijkt mij ook geen pretje fu-furmang. Een kogel gaat dwars door spieren, pezen en botten.


  Maak melding

 7. Deze varkens die de auto onderdelen stelen, zouden als monteur op een eerlijk manier hun geld verdienen, maar dat is teveel gevraagd van ze. Stel je voor dat ze om 7:00 AM op het werk moeten zijn. Dat is teveel gevraagd van iemand die alleen stelend en tot in de late avonduren feestend hun dag doorbrengt. Ondertussen verwekken ze ook nog wat kleintjes zonder toekomst perspectieven..


  Maak melding

 8. Dit is zo wreed, ik kan mij de woede en machteloosheid wel indenken van deze autobezitter. Wat mij betreft komen er enkelbanden voor deze misdadigers die dan pas na 10 jaar weer verwijderd worden.


  Maak melding

 9. Weet je dat soms juist de monteur ook onderdelen steelt uit jouw voertuig als hij zogenaamd serviced, komt vaak voor hoor. En een monteur kan ook gestolen onderdelen opkopen, dus kijk goed waar je je auto onderdelen koopt en bij wie je laat servicen. Beste is toch om naar een officiƫle service center te gaan, maar zelfs daar is het oppassen. In de autowereld wordt je 9 van de 10 keren staande genaaid, zijn bijna allemaal schurken. Ze denken teveel aan paisa.


  Maak melding

 10. @ Bert

  Ben niet eens met je mening, kinderen zijn ze nog als ze onder je dak wonen, en uiteraard nog geen 18 jaar. Deze criminelen zijn dom geboren en niks erbij geleerd, ze willen als lord leven maar zijn te lui om te werken. Het zijn geboren losers, makkelijk beindvloedbaar voor criminele activiteiten, en ze stelen en roven indien nodig, zullen ze niet schromen om moorden te plegen !
  Ze kunnen deze losers wel opsluiten maar het kost alleen maar geld, het beste verbannen naar de jungle of gelijk doodschieten. Dan is iedereen verlost van hun ook hun ouders die nu opgescheept zitten met zo’n waardeloos figuur in huis !!!

  @ blakaboy

  Wat denkt je van een ijzeren bal van 50 kg, aan beide benen dag en nacht !!!
  En dat 10 jaar lang in een isoleer ruimte, en eens per kwartaal 20 minuten luchten en natuurlijk met beperking.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 11. @ PAKIRABOERIKI.

  Parameid denkt dat het Guyanezen zijn : zeker weten doet ze het niet, dus dan houdt het op !!!!
  Als het Guyanezen zijn: dubbel straffen want, als wij als SurieĀ“s daar zouden gaan stelen worden we ook zwaar gestraft als buitenlanders. In mijn optie maakt het geen fluit uit wie dit gedaan heeft, maar het blijft een kolere streek !

  sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 12. Parameid,
  Kijk naar de foto van de 6 opgepakte autostrippers.
  Wil je mij zeggen dat 5 blaka mangs en 1 koeli allen Guyanezen zijn?
  Guyanezen hebben niet zulke lelijke gezichten hoor
  Dan zijn het nep Guyanezen zoals indertijd de nep blaka mangs (Chinezen met zwarte smeersel)


  Maak melding

 13. En waarom is het recht op privacy van deze beesten toch zo groot. Laat de samenleving zien wie de misdadigers zijn.

  @JZwartmans, je hebt gelijk….wat mij betreft mogen ze voor deze gasten echt weer de doodstraf invoeren want dit is zo irritant.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.