Politieman schiet dronken autobestuurder in been na bedreiging

11
Politieman schiet dronken autobestuurder in been na bedreiging

Een politieman in Paramaribo heeft gis­ter­och­tend een 27-ja­ri­ge au­to­be­stuur­der in zijn lin­ker­on­der­been geschoten. Vol­gens de agent zou de bestuurder iets als een wa­pen te­voor­schijn heb­ben ge­haald om hem ver­moe­de­lijk te be­drei­gen. De wetsdienaar schoot toen op het been van de be­stuur­der meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vanmorgen.

De gewonde man moest met een am­bu­lan­ce wor­den ver­voerd voor me­di­sche be­han­de­ling. Volgens de krant ver­keer­de de be­stuur­der vermoedelijk on­der in­vloed van al­co­hol. Zijn au­to is in be­slag ge­no­men han­gen­de het on­der­zoek. De po­li­tie ging naar de plaats voor on­der­zoek om na te gaan wat zich exact heeft af­ge­speeld.

De po­li­tie­man in kwestie heeft aan­gif­te van be­drei­ging gedaan te­gen de be­stuur­der.

11 REACTIES

 1. Politie moet maar een paar keer gericht op de borst schieten. Gesodemieter moet een keer afgelopen zijn. Moord, doodslag, roven, pedofilie etc moet de kop worden ingedrukt. Wellicht dat een paar bodybags verandering gaat brengen.


  Maak melding

 2. @ Koos

  Als dat zou gebeuren, dan is een kwart van Su bevolking binnen de kortste keren een kwart van de bevolking dood ! Opgeruimd staat netjes !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Jullie goed geleerd hebben van jullie witte en zion meester hoor. Oog om oog tand om tand toch. Als zij stelen en moorden dan is goed en anderen dan 10 geboden opleggen toch.


  Maak melding

 4. Dit is wie eerst schiet. Daar weet ddb alles van Wij Of Zij.

  Alleen kan het ook zijn, dat hier wel sprake kan zijn van een tweede kans en dat ziet er vaak niet best uit voor de dader die de kans gegevens heeft aan het slachtoffer.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. @ Larwa ( Barka )

  Deze man is op zijn been geschoten, omdat de politieman zich bedreigd voelde, en niet voor diefstal !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Raad eens wie? Alleen bepaalde soort mensen vertonen zo’n macho gedrag die denken dat ze boven wet n recht staan. Pawpaw ai ka now vr derest vn zyn leven mt n wandelstok n verder leven op kosten vn de belastingbetaler.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.