Surinaamse patriotten protesteren vanaf vandaag elk weekend tegen regering

45
President en minister kraken Surinaamse artsen af

Surinaamse patriotten zullen vandaag om 17.00u starten met de weekelijkse protesten over de gang van zaken in het land onder leiding van president Desi Bouterse. Vandaag zal er geprotesteerd worden op het onafhankelijkheidsplein. De patriotten zeggen dat er geprotesteerd wordt tot de regering aftreedt.

Aan de hand van omstandigheden zal de locatie wekelijks gekozen worden. Dit omdat de trekkers voorbereidt zijn op boycot acties van de autoriteiten dat het verboden is om te protesteren op het plein. De bedoeling is zoveel mogelijk op het onafhankelijkheidsplein aldus de patriotten.

45 REACTIES

 1. Dan zal de Bouta Gestapo wel weer ingezet worden om, gehuld in bivakmutsen met doodskoppen, de vredelievende demonstranten met geweld in elkaar te rammen en af te voeren. Zoals eerder met Hofwijks en Valies het geval was. Eens een massamoordenaar, altijd een moordenaar.


  Maak melding

 2. Beter is om dagelijks te staken en zo de economie plat te leggen. De Surinaamse dictator moet opstappen want voor een ongeletterd persoon is hij te lang aan de macht.


  Maak melding

 3. Wie zijn deze patriotten. Het zou goed zijn als de namen van de initiatief nemers bekend worden gemaakt. Het lijkt er meer op dat deze mensen iets van de overheid willen. Met nog 10 maanden voor de verkeizingen heeft deze aktie geen enkele zin. Maar goed….het is het democratisch recht van een ieder om zijn ongenoegen kenbaar te maken. Kijken wat het wordt


  Maak melding

 4. Dezelfde patriotten die Bouterse aan de macht hebben geholpen. Nog vers in het heugen de acties van Mw Neus en Dhr Hofwijks die ook geen zode aan de dijk gezet. Luister mensen Bouterse en zijn pinacoladamaffia kliek gaan geen afstand nemen van hun ambt. In 2020 kan de burger afrekenen met de slechtste regering ooit. Heb dan ook de lef Bouterse te berecht en uit te leveren aan vb Nederland of Amerika. Deze beest is een vloek voor Suriname. Hem alleen afzetten is niet voldoende.


  Maak melding

 5. ddb strooit het volk savanna groot zand in de ogen, een van zijn laatste moppen is dat hij cubaanse artsen naar Suriname laat komen, in wezen wilde hij “500 huisartsen” hebben. Wat het Surinaamse Volk niet weet is dat deze luitjes gewoon militairen zijn. Zeer zware spionnen van cuba in Su. Fidel Castro wilde ze al in de jaren 80 van de vorige eeuw in Suriname hebben, maar de Brazilianen, Fransen en USA hadden ddb verteld dat ze per direct weg moesten uit Suriname.

  Nu zijn ze er wel. De pleesident van Bolivia was kort in Suriname op weg naar Rusland. Wan san dé cook dé kon. De Algemene Verkiezingen van de DNA van 25 mei 2020 in de republiek Suriname komen er aan en ddb, vervloekte paarse kakkerlakken hebben in 9 jaar een puinhoop van Suriname gemaakt ( zie uw leven , kosten van levensonderhoud, enz maar) en ddb voelt de natigheid al aankomen. Vandaar die zogenaamde cubaanse artsen. Gewoon zware cubaanse militairen. ddb wilde 500 hebben. ddb wil gewoon een KOEPLEGEN.

  A ka sanie sa da ddb (h)e(a)de wan boen cookoe watra foe SEALS/ foe USA dé o poer in djin.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Patriotten betogen terecht tegen de NEP-Patriot DDB,
  die onze democratie samen met de koloniale Hollanders
  heeft vernietigd !

  Staatsgreep DDB in samenwerking met Ned Mil Veiligheidsdienst
  oa via NED adviseur en handlanger, kolonel Valk !

  P.S. :
  HERSTEL ONZE RECHTSSTAAT EN ONZE DEMOCRATIE !!!


  Maak melding

 7. Na tien jaren Bouterse is Suriname geworden wat het nu is…je moet in het criminele milieu of van rijke komaf zijn om nog goed te kunnen leven in Suriname.
  Voor de meesten is Suriname financieel onleefbaar geworden ..dankzij de ndp kliek van Bouterse.


  Maak melding

 8. Wat leuk Su heeft patriotten.Zeg wel tegen ddb dat julliegeen wapens hebben anders wordt hij nerveus en gaat dd b de grondwet gebruiken om jullie van h et grasvelt te schoppen.Veel geluk en strijd vreedzaam voor vrij Suriname.


  Maak melding

 9. Ga je gang we zullen zien wat het jullie brengen zal van Hofwijks en Neus was groter kandeh oeng reke sranang mang no habi noti fu du om maar de bus te betalen voor iets die geen top kan bereiken soso ka oeng go….Belfort zal daar maar weer gaan praten…fu soso hahahaaa wooiiiiiii


  Maak melding

 10. Wat een lachertje, kunnen ze niet wachten tot de verkiezingen.
  Kunnen ze hun energie niet in iets nuttigs gaan stoppen?
  Deze VHP-ers en NPS -ers zorgen alleen voor achteruitgang van het land.


  Maak melding

 11. Wat een lachertje, de verkiezingen staan voor de deur en nu protestacties aankondigen?
  Ai baja, die NPS-ers en VHP -ers zorgen alleen voor stagnatie en achteruitgang.


  Maak melding

 12. Rajen sitalsing ik weet niet in welk gat jij woont waarschijnlijk in dat gat van Bouterse met je gelul over de VHP en NPS
  Wie is er aan de macht. BOUTA na de COUP was hij ook aan de macht ook een economische puinhoop van gemaakt nu
  Nu wederom die bende van BOUTERSE moet gewoon weg.


  Maak melding

 13. EFFE TUSSEN NEUS EN LIPPEN DOOR !

  Laten wij de mensen die het binnen en buiten suriname het hebben over het: volk, democratie, rechtstaat, vrijheid enz enz onder het vergrootglas zetten.

  U zult er versteld van staan, wat u allemaal zult tegenkomen.

  Wanneer men over het volk praat, bedoeld men niet de mensen van huize Asiana of FRIMANGRON.

  Ze bedoelen zichzelf , hun vrienden en familie in binnen en buitenland.

  DEZE AWARI DOMRI’S HEBBEN TUSSEN 1954 EN NU, NIETS VOOR SURINAME EN HET VOLK BETEKEND.

  ZEER ONGELOOFWAARDIG !!!!!!!


  Maak melding

 14. Mosterd haast aan het einde van de maaltijd.

  Maar toch liever voor de finish gekeerd, dan rechtstreeks naar de ondergang.

  Hopelijk laat deze groep, zich straks niet ontmoedigen door het aantal patriotten. Suriname kent haast geen patriotten. Het zijn veelal corruptie minnende mensen en profiteurs. Mensen die destructief zijn naar zichzelf toe en anderen. Mensen die het liefst leven in een schone schijn, dan de waarheid.

  Liefst wachten dat de rotzooi door anderen voor hun wordt opgeruimd. Schaamteloze aalmoes aanvaarders. Narcisten waar je medelij moet hebben.


  Maak melding

 15. Ik zit lekker in holland van mn goed verdiende euro’s te genieten. Ik wacht niet op wat de regering voor me moet doen, werk hard voor me zuur verdiende centjes.
  Holland heeft geen tanden, maar bijt ook hard.
  Sranangman moes opo go wroko praat geen poep taal, daarmee kom je geen baars vooruit.
  Sta op en begin wat te doen.
  Niks komt uit de lucht vallen.
  Met jullie auwe lullen praat.


  Maak melding

 16. Een klein gedeelte participeert inzake de protest akties…merendeels ligt op zyn gat omdat het teveel moeite kost….liever pinaren en klagen dan massaal de straat opgaan..

  Schaamtegevoel omdat ze op de moordenaar hebben gestemd ???

  Ik denk eerder LUI want het kost teveel moeite om op te staan en de straat op te gaan om te protesteren…

  STOP met het versturen van pakketten/geld…..gebruik het geld zelf of trakteer je naasten hier…die zyn tenminste dankbaar…


  Maak melding

 17. praserie 14 juli 2019 at 23:21
  10 maanden voor de verkiezing wie houd wie voor de gek
  weer een actie van de oranje hemden”

  @ praserie
  Klopt om de mensen tot de verkiezing bij de les te houden en ze bewust te maken dat de ellende door de Paarse hemden is veroorzaakt!!!!


  Maak melding

 18. Deze mensen doen het schande aan de naam ,,patriotten,,. Patriot ben je als je HART hebt voor je land. Dan ben je in staat tot het uiterste te gaan en heb je een plan.
  Maar deze gasten zijn losers, werken niet en zijn lui en proberen op deze wijze aandacht te krijgen. Hopelijk dat de bevolking hierin niet mee ingaat. Ook hoop ik dat de VHP hier niet intrapt, want het zal alleen maar schadelijk zijn voor de partij. Waarom richten de burgers zich niet op 25 mei 2020 om meneer DB weg te stemmen. Dan is het probleem toch automatisch opgelost met een nieuwe regering. Als je het aan mij vraagt dan is het een zet van DB om deze groep op pad te sturen en zodoende de aandacht af te leiden van het ware verval van het land. Heeft hij altijd een excuus zie je wel wie de veroorzakers van de ellende zijn.


  Maak melding

 19. Dit is onderdeel van het scenario van de oppositie, hangt samen met de acties bij de douane, de VMS en RKZ. Ik heb al vaker gezegd dat het erop of eronder is voor de oude politieke partijen met als trekker de VHP. Misleidend als ze zijn, gebruiken ze de term patriotten in de hoop dat men gaat denken dat het ex-aanhangers zijn van de revolutionairen. Laf als ze zijn, kan je uit dit bericht niet opmaken wie de initiatiefnemers zijn. Ook deze actie zal mislukken en een lachertje worden!
  @John: Die verrader Ludwig van Mulier en zijn ratten bij radio Tamara likken hun wonden na hun mislukte poging om Sandew Hira de mond te snoeren. Sterker nog, door hun verraderlijke handelingen is de boodschap van Hira nog beter aangekomen bij de Afro-Surinaamse gemeenschap in Amsterdam en zijn ze ontmaskerd en uitgekotst. Nu hoor je ze niet, ze likken hun wonden! Waar is Cinthia Landbrug die met anderen als ondermijner bij Mart Radio gebruikt wordt gebleven? Alla dem buka tapu!!


  Maak melding

 20. Goed zo blijf opkomen voor je recht en je land !

  Laat je niet intimideren !

  En laat je niet verleiden om ook een politieke partij op te richten.

  Maisha Neus en Curris Hofwijks waren ook sterke actievoerders maar zijn nu kleine politieke partijen. Ik vraag me af hoeveel invloed ze nu kunnen krijgen.
  Als consumenten / burgers organisatie zouden ze denk ik eerder belangen kunnen afdwingen.

  Brunswijk was ook een verzetstrijder en is ook de politiek ingegaan om uiteindelijk te profiteren van het volk en om zijn illegale handel te camoufleren.

  Hopelijk zijn de echte Surinaamse patriotten nu wakker en hopelijk zullen ze van politiek Suriname hun verantwoording afdwingen.


  Maak melding

 21. @ Djakkie : goed gezien !!! Zeker een zet van “Baas” !!! Net als die van de “wakkamangs” !!
  Wat hebben ze met die 50 ha grond gedaan ?
  Deze groep is de groep die onlangs gronden/percelen hebben gekregen en moeten bewijzen dat het
  maar een kleine groep is die komt betogen tegen Bouta !!! Hierdoor zal Bouta zeggen dat het om een paar
  onbenullige mensen gaat die tegen het beleid zijn.
  A kil Bouta na-wan-strateeg !!! sref-srefi !!!.


  Maak melding

 22. Sranang mang oeng opo oeng Ai, van wachten en pienaren komt er niks van, want deze regering stelt niks voor. Jammer dat Su. In de komende jaren meer achteruit zal gaan. Als Bouterse weggeschopt kan worden, ja dan zie ik zeker bloei in Sweeti Sranang. Mensen na Soso lobi power!!


  Maak melding

 23. Als een zwarte éénmaal op een stoel zit, is het heel moeilijk om hem / haar weg te schoppen.
  En aangezien Surinamers geen eenheid kennen wordt dit een extra dilemma.
  De meeste Surie’s zijn ja knikkers met tafwachtende houding, en dati no tjari Moesje go na Parijs.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 24. Patriot. Dus Vaderlandlievend hoe dan? als het
  Moederland nog steeds je wil, gedachten en gevoelens beheerst.
  De Wereldmachten bepalen, niet de regering of zogenaamde patriotten.


  Maak melding

 25. De tijd nadert voor de verkiezingen 2020 dus we gaan paniekvoetbal spelen.
  De mensen willen beschikking over aangevraagde percelen die ze aangevraagd hadden sinds nps en vhp aan de macht waren en dat is al ruim een eeuw geleden voor Christus.


  Maak melding

 26. Weg met die handel van patriotten. Ze weten zelf niet eens wat patriot inhoud. Het is een ingestudeerde spel van bepaalde personen, die proberen te bewerkstelligen om de aandacht af te leiden naar een excuus voor het verval van de regering. Waar waren deze gasten 9 jaren lang, waren ze soms blind dat de regering van DB totaal niet deugt en sur naar de economische afgrond heeft geleid. En plots zijn ze 10 maanden voor de verkiezing wakker geworden. Nou debielen het beste zou zijn om op 25 mei 2020 op de VHP te stemmen en is het probleem opgelost.
  Maar hou op a.u.b. met poppenkasterijen.


  Maak melding

 27. @@@JZwartmans
  Al veel eerder hebben we in diverse forums breedvoerig gediscussieeërd over dat in sur geen sprake is van éénheid onder de bevolking. De zwarte gemeenschap gunt de hindoestanen niet dat ze aan de macht komen en stemmen ze dan ook niet op de VHP. Anderzijds hebben de hindoestanen geen moeite om samen met de zwarte bevolking samen te werken en stemmen ook op de NPS en NDP. Sterker nog het verleden laat zien dat ze ook geen hindoestaan als president wilden hebben.
  Dit is de grootste probleem in Sur die het land splijt. De kleurlingen kunnen het ook niet zonder de hindoestanen redden. Sla de politieke historie van sur terug en kom zelf tot de conclusie.
  Ik hoop dat de sur bevolking tot inzicht komen en massaal hun stem uitbrengen op de VHP, dan gloort er weer toekomst voor sur. Mocht op 25 mei 2020 ndp winnen dan vrees ik dat het gebeurd is met dit land.
  Nu vingers kruisd!!


  Maak melding

 28. Eigenlijk al veel te laat, maar elke dag eerder is een goede zaak.
  Het kost veel meer moeite, tijd en geld om 1 dag paarse rotzooi op te ruimen.
  Alles staat inmiddels al volledig op instorten


  Maak melding

 29. Ook goed joinen jullie die beelden van Pengel en Lachman op het plein, wie weet kunnen ze wat voor jullie betekenen of jullie zullen na een poosje zelf beelden worden op het plein want DDB gaat nog lang niet naar huis!!!! Jullie mogen 10 lullen uit je vette nek hier maar met jullie geklaag kont hij er zeker weer😁😀


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.