Surinaamse artiest Lodilikie zegt door eigen vriend(en) in de roofval gelokt te zijn

15
Surinaamse artiest Lodilikie zegt door eigen vrienden in de roofval gelokt te zijn

De onlangs beroofde Surinaamse artiest Loba Lodilikie beweert dat hij door zijn eigen vriend(en) in de val is gelokt om beroofd te worden. Dit liet de artiest vanmorgen in het Surinaams weten op zijn Facebook pagina. Daarnaast is hij dankbaar dat hij nog leeft omdat zijn leven belangrijker is dan de gouden sieraden. Aan alle fans laat hij boos weten dat er geen vrienden bestaan en volgens hem mogen alle rovers doodgaan.

“Het is ’tjieng tori’ omdat ik inmiddels al mijn sieraden weer heb gekocht. Mijn leven zou ik niet terug kunnen kopen”, aldus de artiest. Lodilikie is donderdag rond 19.00u in Amsterdam beroofd door 4 gewapende mannen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat zijn gouden sieraden, Rolex polshorloge, telefoontoestel en een geldsbedrag van ongeveer euro 700 is buitgemaakt. De artiest was nauwlijks twee dagen in Nederland in verband met enkele optredens.

Hij werd uitgenodigd door een kennis om te praten over een optreden voor een kinderfeest. Bij het instappen in de lift kwamen 4 gewapende rovers plotseling op hem af, scholden hem uit en hielden hem onder schot. De artiest gaf zich volledig over omdat hij koos voor zijn leven in plaats van zijn bezittingen. Naar zeggen van de artiest was hij alles kwijt en moest hij weer op 0 beginnen. Zijn bericht op Facebook:

15 REACTIES

 1. En straks blijkt dat alles in scene gezet is omdat hij free publicity wilde krijgen.
  Hopelijk wordt alle snel opgelost en worden alle betrokkenen snel en zwaar gestraft.


  Maak melding

 2. Wat een aandachtsgeile gozer zeg !!!! Kan hij vertellen bij welk politie bureau hij aangifte gedaan heeft van deze “ beroving “ want ik blijf het een zeer sterk indianen verhaal vinden.


  Maak melding

 3. En als er iets in Suriname gebeurt dan zijn deze Rwhite en frèddè (hahahaha) de eerste die hun mond open doen. In Nederland is de criminaliteit vele male erger dan in Su. Maar dat weten deze dombo’s niet. Het is vervelend voor elke roofoverval slachtoffer(s).


  Maak melding

 4. “Het is ‘tjieng tori’ omdat ik inmiddels al mijn sieraden weer heb gekocht. Mijn leven zou ik niet terug kunnen kopen”, aldus de artiest. Lodilikie is donderdag rond 19.00u in Amsterdam beroofd door 4 gewapende mannen.

  Mensen, mensen, wat is dít nu weer voor een onzin, grootspraak, toppunt van FANTASTisch, oplichters verzinsel? Of heb ik geen oog voor realiteit?

  De 12e juli beroofd door gewapende personen en op de 14e vermeld je dat je al je sieraden alweer gekocht hebt!??
  Het eerste wat je dus doet na zo’n “traumatische” ervaring ??
  Is deze meneer een artiest van wereld formaat?

  Fijn te horen dat deze wereld artiest, in ons land,
  met nog geen half miljoen inwoners, ondanks de totale malaise, dergelijke kapitale omzetten heeft om zich van al deze “ luxe” te kunnen voorzien.

  Eigenlijk ben ook ik niet goed snik om op deze banaliteit te reageren.


  Maak melding

 5. Als je ben beroof dan ga je toch aangifte doen. Als echt is betoofd en weer zo snel sieraden gekocht dan kan je ook weer beroof worden toch. Maar lijk op aandachtstrekkerij. Alles kom snel via media dan mensen snel overneem.


  Maak melding

 6. Deze meneer voelt zich net als die halve dollar, hoe heet hij weer..50 cent. Die liep met kogels in zijn donder en dat soort praat. Maar ja, als hij loopt te bluffen met dure sieraden valt er iets te jatten ja! Dat trekt de aandacht van verkeerde mensen aan.


  Maak melding

 7. Loba maar dan waarom maak je het nu weer binnen korte tijd dat je je sieraden weer hebt gekocht. Lijkt als je die rovers weer meld tak ie abie san baka, doe je ding silent Loba. Ken je vrienden kring. You can have friends but think about yourself. Power Loba


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.