Overleden kindje woningbrand Pontbuiten begraven

5

De peuter die in de vroege ochtend van 2 juli is overleden bij een woningbrand te Pontbuiten in Suriname is zaterdag naar zijn laatste rustplaats gedragen. Het was een zeer emotionele uitvaart. Het verdriet is nog steeds intens, niet alleen voor de ouders maar ook voor overige familieleden, buurtbewoners en vrienden van de familie.

Minister Andre Misikaba was ook aanwezig bij de uitvaartdienst van het jongetje. De familie is de regering enorm dankbaar voor de manier hoe er is ingesprongen, voor de rust en de steun. De overheid betaalt de begrafeniskosten en de geestelijke bijstand van de nabestaanden. 

De uitvaart van de vier jonge kinderen, die op de zelfde dag bij een woningbrand aan de Ellestraat in Latour om het leven zijn gekomen, vindt dinsdag plaats op de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de dokter Sophie Redmondstraat. De lijken zijn vrijdag vrijgegeven. Bekijk meer foto’s van de uitvaart hieronder:

5 REACTIES

 1. Zie hier het effect van propaganda. De familie is de REGERING dankbaar voor de steun. Het is niet de regering. Het is de SURINAAMSE GEMEENSCHAP. Het geld dat men krijgt en andere steun wordt door de belastingbetaler van Suriname betaald.

  Dus ook van anderen die zich niet vertegenwoordigd voelen door deze REGERING.

  Maar ja. R.I.P.


  Maak melding

 2. Die LUL met pet ( witte ) heeft meer belangstelling voor zijn telefoon dan voor het uitvaart dienst, wat een aso !!!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 3. Zie hier,iemand die te dom is en zijn politieke voorkeur op een nieuwsbericht van een begrafenis van nota bene kinderen niet onder stoelen of banken steekt.
  Shame on you!!!
  R.I.P. kinderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.