Leden Surinaamse muziekformatie staande gehouden op Zanderij om verkeersboetes

21
Leden muziekformatie staande gehouden op Zanderij om verkeersboetes

Drie leden van een muziekformatie uit Suriname, zijn staande gehouden op Zanderij toen zij op vertrek stonden naar het buitenland. Deze drie personen hadden een of meerdere uitstaande verkeersboetes op hun naam staan, meldt het Korps Politie Suriname. Het zou gaan om leden van de ‘Booster and the Message band’ melden ingewijden aan Waterkant.

De mannen werden op woensdag 10 juli staande gehouden door wetsdienaren van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS). Politie agenten van deze afdeling zijn belast met de executie van verkeersvonnissen en checken passagiers op de internationale luchthaven al een tijdje op openstaande boetes.

De bandleden gaven aan dat het hun was ontgaan dat zij beboet waren voor verkeersovertredingen. Zij mochten hun reis naar het buitenland voort zetten nadat zij hun boetes betaald hadden. Indien zij dat niet hadden gedaan zouden zij Suriname niet kunnen verlaten en zouden zij worden aangehouden aldus de Surinaamse politie.

21 REACTIES

 1. Goed ZO

  Is genoeg
  En de gene die vinden dat geld weg gaat .je zit zeker erbij met 2 letter altijd die k.a NEGATIVITEIT
  Beste stuurlui staan altijd aan wal ..
  Kletskoek


  Maak melding

 2. @Elena: neks no fout touch? Ontvang een voedselpakket en een schooltas uit je eigen portemonnee
  Betaal verkeersboetes, rvb en govermentake op brandstof uit je eigen zak en stem op paars, zodat een paar ovetreders gepakt worden aslsof het een heldendaad is. Dat geld gaat zeker verdwijnen, voorbeelden zat waar het gebeurd is. Nog vijf en je eet purple mars met een wit lijntje.


  Maak melding

 3. En nu ook nagaan ,met welk geld en hoe ze eraan zijn gekomen om auto’s te kopen !!!
  Misschien ook leden van de bende van “roof overvallers” en kluis inbrekers !!!
  Steeds lees ik bv dat de “criminele’ zijn geluht in een grijze auto na hun snode daad !!
  De politie zou bezitters van”grijze auto’s” in bepaalde gebieden in de gaten moeten houden !!
  Waren ze ook omhangen met goud zoals lodilike??


  Maak melding

 4. Heel goed, regels zijn regels. Maar hoe gelden die regels voor de Surinamers in Suriname zelf , hebben die geen regels, en mogen ze zomaar mensen doodrijden, en verkeersovertredingen begaan zonder dat er sancties volgen. Al die weggebruikers die dagelijks gelanceerd worden tegen palen,in sloten, tegen woningen tegen anderen, of over de kop slaan, hebben die allemaal een rijbewijs??? kan ik mij niet voorstellen, of zijn het gekochte rijbewijzen?? wat voor boete staat daarop?


  Maak melding

 5. Dit is geen novum had allang zo moeten zijn regels zijn er om nageleefd te worden en met z’n allen moeten wij zorgen voor een leefbare samenleving. Suriname vooruit Houden zo!!!


  Maak melding

 6. deze personen hebben mijn naam misbruikt!!!! namelijk ik ben booster en ik breng the message op dit site sinds 2003!!!! ik reageer en breng mensen soms op andere ideeen… en nou schijnt een muziekband hun naam met dit item te zijn gebaseerd… maar ze geven zelf niet het goede voorbeeld….


  Maak melding

 7. @ booster
  Is dit je echte naam of is het je nick name ?? je kan nog een aanklacht indienen wegens aantasting en misgebruikt van je eer en goede naam.

  @ Elena
  Op deze site mag iederéén zijn / haar laten profileren mits niet beledigend, dus degene die zich Geweldig noemt heeft gelijk ! Ik vind alle reactie geweldig, alleen 4 springen uit het oog.

  @ Surinamer Dat heb je heel goed gezien.

  @Mica Volgens mij staat de boete’s die ze moeten betalen los van feiten die je allemaal opsomt.

  Van @ ”Time For Kranti ” En onze geliefde PRES moet niks van Holland hebben.

  @ mokro
  Zoals altijd kom je altijd met sterke argumenten, die ik van je gewend ben !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Rectificatie

  1ste alinea @ Elena;

  Op deze site mag iederéén zijn / haar mening laten profileren mits etc etc !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 9. Wie laat in godsnaam dit soort bandjes halen, vraag ik me af (wat dit soort bands kwalitatief in de Nederlandse scène bij te dragen hebben is minimaal). Men doet er goed aan op deze “muziekgezelschappen” een 100% controle toe te passen.


  Maak melding

 10. Heel goed,Ja goed gedaan,heel goed??!!
  Wat een zielige mensjes zijn dit..verkeersboete’s hebben we het over!!!! Jullie zijn zo dom dat jullie iemand met een verkeersboete en een roofovervaller als zelfde mensen zien. Verschrikkelijke achterlijke domme reactie van bepaalde mensen hier helaas.
  Medusa vraagt zicht iets af???? Wie zit daarop te wachten??
  Surinamer,Je bent zelf zeker nooit met het vliegtuig ergens geweest ?Hahahahah.


  Maak melding

 11. Neen jongens, deze afdeling wordt binnen no time ontmanteld, de jongens worden overgeplaatst, geschorst of ontslagen. Reden: ze doen hun werk te goed. Wacht maar af wat er zal gebeuren als ze Bouterse of Boefdraad staande houden op Zanderij voor een niet betaalde bekeuring.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.