Opnieuw gestolen auto gesloopt terug gevonden

13
Opnieuw gestolen auto gesloopt terug gevonden

Opnieuw heeft een autobezitter in Suriname te maken gehad met brutale autodieven die op onderdelen van voertuigen uit zijn. De Toyota Ist van Melitia Brammerloo werd gisteravond gestolen bij het Naks centrum aan de Thomsonstraat. “Ik ontdekte de diefstal iets voor 21.00u” vertelt de vrouw zojuist aan Waterkant.Net. “Na het doen van aangifte bij de politie heb ik een oproep geplaatst op Facebook om mensen te vragen uit te kijken naar mijn auto” aldus Melitia.

Vanmorgen rond 10.00u kreeg ze een melding dat haar voertuig was gesignaleerd in een zijstraat te Livorno, iets voorbij Grassalco. Toen ze daar aankwam zag ze dat er heel veel onderdelen uit de auto gesloopt waren. Zo waren de voorlampen en achterlamp verwijderd. Ook het entertainment systeem waaronder een DVD player was uit de auto gebroken.

Melitia baalt van de diefstal en de vernieling van haar auto, maar is ergens wel blij om haar eigendom terug te hebben. Het voertuig is in beslag genomen door de Surinaamse politie die de zaak onderzoekt. Op Facebook bedankt Melitia een ieder en waarschuwt autobezitters om goed op hun voertuig te letten:

13 REACTIES

 1. Als het voorbeeld figuur in Sur.met een rechterlijke vonnis op zak loopt en een rechtszaak aan zijn broek heeft hangen,gaat niets helpen om de misdaad te verminderen.Wordt er één boef gesloopt,komen er een tiental voor in de plaats.Het voorbeeld figuur bezit een heel parlement om hem te verdedigen als het moet.


  Maak melding

 2. Stelen en vernietigen zit in sommigen hun genen. Het kan er bij mij niet in dat sommigen denken anderen van hun eigendommen mogen beroven om er zelf beter van te worden. Er wordt totaal geen rekening gehouden met de ellende die zij veroorzaken voor de ander. De normen en waarden zijn helemaal vervaagd. Kan ik de hele auto niet stelen, dan steel ik wat ik nodig heb. Wat een vernietigend karakter eigenschap. Duivelse ideen en praktijken.
  In sommige landen, hakken ze je poten af.


  Maak melding

 3. Dit kan zijn wraak aktie of jaloezie van ex vriendinnetje. Meestal schuurtjes heel jaloers zijn dan in staat tot hele gekke dingens.


  Maak melding

 4. @ Pa Winti

  Het boeit je wel, anders had je het niet gelezen noch reageren !
  Wat het devaluatie van de Srd betreft, gelieve Boefdraad bellen of Appen .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. In de jaren 80/ medio 90 had je ook veel vraag naar auto onderdelen. Nu, hebben we een herhaling van de jaren tachtig waarbij onderdelen op bestelling worden gestolen. Stripdeal! Moro doro tap vefie, moro stront tapoe a ede!


  Maak melding

 6. In de VS hebben de criminelen dit trukje door en door gemasterd. In het verleden was er een vechtpartij geweest tussen de gewezen eigenaar van de pickup truck en een gang member die de truck reed. De gang lid kon bewijzen dat hij de suto op de veiling had gekocht. De auto was gestolen en de motor was eruit gehaald. De rest of de auto was achtergelaten op de openbare weg. De politie legde beslag op en veilde de auto. De gangster kocht het en zette de motor terug in de auto.De ex eigenaar herkende de pickup en vocht met de gangster.


  Maak melding

 7. Domme wittmang (zwartman),je praat altijd over Hollanders dit en dat,ze zijn zogenaamd zo goed. Nu praat je over brandstapel,armen benen slopen, wow wat zouden jouw Hollandse vriendjes hiervan vinden wittmang?? Hahahahha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.