Lijken omgekomen kinderen woningbrand Latour vrijgegeven; begrafenis dinsdag

14
Zeker vier kinderen om het leven gekomen na woningbrand in Suriname

De lijken van de vier jonge kinderen, die op 2 juli bij een woningbrand aan de Ellestraat in Latour om het leven zijn gekomen, zijn gisteren door het Openbaar Ministerie vrijgegeven aan de familie voor de uitvaart. De uitvaart vindt dinsdag plaats op de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de dokter Sophie Redmondstraat in Suriname. Dit laat een familielid weten tegenover de redactie van Waterkant.Net.

De kinderen kwamen om tijdens de brand nadat zij vastzaten in de woning en niemand hun kon bevrijdden. Op de zelfde dag vroeg in de ochtend is er ook een peuter overleden bij een woningbrand te Pont Buiten. Over het vrijgeven van zijn onzield lichaam en de begrafenis is op het moment van schrijven niet bekend.

De Surinaamse regering heeft de volledige kosten horende bij de begrafenissen, voor haar rekening genomen. De gemeenschap is enorm aangeslagen doordat binnen enkele uren vijf jonge kinderen zijn omgekomen door brand. Diverse personen en instanties hebben inzamelacties op touw gezet om de getroffen families te ondersteunen met het nodige.

14 REACTIES

 1. Levend verbrand, deze kinderen hebben letterlijk de dood in de ogen gekeken. Verschrikkelijk.

  R.I.P. Engeltjes van God.
  Fam. Sterkte.


  Maak melding

 2. Is een gebeurtenis om nooit te vergeten.
  Helemaal in het buitenland voel ik de pijn.
  Mi ati e broedoe!
  Ze zijn bang geweest,ze hebben zich niet kunnen redden.
  Tje Masra Gado! A hati jere😢


  Maak melding

 3. Hier zijn geen woorden voor.

  Moge hun ziel in vrede rusten

  Sterkte aan de familieleden toegewenst

  Boeng Sari (s)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Met de moeder heb ik geen medelijden want de kinderen waren goed bij de oma. Liever alleen thuis laten en vader pesten. Heel triest voor de kinderen.
  Hoop dat ze engelen worden.


  Maak melding

 5. Lieve mensen, Hier past geen enkel oordeel op alleen medeleven, wijsheid en kracht voor deze familie. Bedenk dat de ouders dit verlies voor de rest van hun leven met zich moeten dragen. Voor u en mij geldt dit niet.
  R.I.P


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.