Surinaamse scholentalentencompetitie Telesur Got Talent weer terug

4
Surinaamse scholentalentencompetitie Telesur Got Talent weer terug

De  Surinaamse scholentalentencompetitie Telesur Got Talent wordt dit jaar, na een onderbreking van vier jaar, weer gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er staan tien tv-shows gepland, die in augustus en september plaats zullen vinden. Vier shows worden vooraf opgenomen en zes zijn live in de Anthony Nesty Sporthal in Suriname.

Aan de Telesur Got Talent doen middelbare scholen mee. In teams van zes zullen zij zes weken lang strijden voor de grote prijs te weten 10.000 US dollar. De presentatie wordt gedaan door de bekende televisiepresentatrice Priscilla Graanoogst.

De laatste show werd gewonnen door het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI).

4 REACTIES

 1. Goede zaak voor telesur om de draad op te pakken. Levert toegevoegde waarde voor het onderwijs en heeft de samenleving ook profijt van. Een stukje entertainment met nieuwe ideeën. Maakt voor de studenten ook boeiender.

  TELESUR
  Ga ook in het vervolg met vernieuwingen zo door. Hopelijk komen er veel vervolg optredens voor.


  Maak melding

 2. @ ibaH halluB,

  Oftewel Habi Boeler. Gelijk heb je. Laten we de minderbedeelden met pigment en wel beschikkend over steil haar, ook meenemen. Dat is wel rechtvaardig zo. Wat dacht je van kap-kap vrouwtje in dronken toestand? Rijden onder invloed. Drugsvervoer, racisme, oplichterspraktijken, eigen familie uit huizen wegjagen, ach man, het rijtje is lang. Jij praat over een top 100. De mijne is een top 1000.


  Maak melding

 3. Weledele Habi Boeler,

  Ik heb de Surinaamse tak te vertegenwoordigen. Suriname bestaat uit diverse rassen. Deal with it. Or leave! Gisteren was het Ronald Koeman. Vandaag kies ik David Beckham. Waar moet je naartoe? India? Pakistan? Bangladesh? (Doe maar niet, een teveel aan overstromingen). Maar die trap komt er geheid. Je bent een racist en verbetert niet echt. Je bent wel beter op je woorden gaan letten. Een bonuspunt krijg je daarvoor. Maar je gaat eerst de welbekende trap krijgen en dan mag je me vragen om een retourticket. Pakiratigri zal zich over je ontfermen.


  Maak melding

 4. Hey @ Habi Boeler.

  Pakiratigri is tenminste vriendelijker en socialer. Hij biedt je een retourticket aan. Jij biedt me een heenreis. Dat is toch wel onaardig? Maar, maar, vergeet de schop niet. Eerst daar waar je hoort. Vervolgens pinaren en dan maar hopen dat je een retourticket krijgt. Kom in het reine met jezelf. Ieder volk heeft zijn streken. In India zul je ontdekken dat ze ook moordlustig zijn. Maakt niet uit welk land ,want ik weet niet waar jij vandaan komt. Maar, in India ga jij dan ook de zwarten beschuldigen. Maar de zwarten zijn de Indiërs.Vervolgens mag jij de redenering loslaten op de donkere bevolking in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.