Surinaamse artiest Lodilikie beroofd in Amsterdam

25

De bekende Surinaamse artiest Loba Lodilikie is gisteren beroofd in Amsterdam. Dit is de artiest overkomen nauwlijks twee dagen dat hij in Nederland gearriveerd is voor enkele optredens. Naar zeggen van de artiest is hij alles kwijt en moet hij nu weer op 0 beginnen.

De artiest maakt de beroving ook zelf bekend op zijn Facebook pagina. “Ze hebben me vandaag in Amsterdam beroofd…..net 2 dagen in Nederland dan dies e de mi cadeau. Ik heb alles van me kwijt maar mi e tak gado tangie dat mi da libie ete dat belangrijk. Ik moet weer op 0 beginnen maar pikieng tolie”, luidt de post van de artiest.

Op social media reageren zijn fans geschokt over het gebeuren. Enkelen merkten boos op dat de artiest altijd geweldig speelt met veel gouden sieraden, merk kleding en schoenen en dat de beroving hem al lang te wachten stond. Beweerd wordt dat de beroving gewoon een kwestie van tijd is geweest.

De post van de artiest op zijn Facebook pagina

25 REACTIES

 1. Waarom zijn Surinaamse artiesten asociaal om zich uitbundig te behangen met goud. Ik heb geen medelijden met hem. Wanneer je wereldwijd naar artiesten kijkt, zie je welk ras vanaf zijn kruin tot de grote tenen zijn behangen met goud. Ik zeg niet dat dit niet mag, maar met minder moet het ook kunnen. Waar ook ter wereld zouden ze hem beroven. Heeft niets met Holland te maken. Hij mag blij zijn dat hij in eigen land niet onthoofd is en in een trens is gedumpt. In Holland lopen veel illegalen en uitgeprocedeerde asielzoekers rond en die lusten zulke gasten wel die zich met goud behangen. Zij denken kassa. Wanneer je, jezelf tot een prooi maakt, krijg je dit. Hopelijk heeft hij zijn lesje geleerd. Hij mag blij zijn dat ze hem niet van zijn schoenen en onderbroek hebben beroofd. Dus niks 0. Zijn verstand is zero.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. @bvm
  Nederlandse vakantieganger onderweg van Surinaamse luchthaven naar familielid beroofd
  zie jouw reacties in dit bericht.

  Wat heb je t.a.v. dit gebeuren in Nederland over te zeggen?, zie dit artikel.

  In alle landen gebeurt het dat burgers, toeristen kunnen worden beroofd. Er is geen land ter wereld waar het niet gebeurt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. @ Habi Bullah

  Ben niet vaak met je eens maar, hier heb 100% gelijk in en dat geld ook voor
  @ Diampolo, alleen in Nederland hebben we ook Mocro´s, die deze al te graag doen !

  @ Brian Care
  Ik weet donders goed dat onder de asiel zoekers veel gaaijes herbergt, maar geeft ze niet de schuld !!!! Bijna iedereen die op straat loopt zijn potentieel bandieten, ongeacht etniciteit !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ze zullen het afleren om met goud omhangen en behangen rond te lopen !!!
  Trouwens, hoe komt hij aan zoveel goud?? Betaalt hij wel belasting ??
  In Suriname zou op de koop toe kappot geslagen worden !!!
  Wat de douane op Schiphol niet afgepakt heeft, hebben zijn trawanten en soortgenoten
  goed gemaakt.Na ka-de-na-joe-ede, foe wakka naga sofoeroe goto!!!!
  Nu ook nagaan of hij tot een criminele bende behoort in Suriname !!
  @ Wendy zal wel goed op hoogte zijn hiervan !!
  Trouwens, we horen niets meer over de beroving van de oom van Ingrid !!! Was het zomaar iets in scene gezet??


  Maak melding

 5. Slangen zijn weer gespot in de bewoonde gebied.
  Er zijn al 2 gespot.

  @ pakira
  Verlaag je zelf niet man naar die van die slangen laat ze kruipen.


  Maak melding

 6. Ik dacht dat dit soort dingen niet in het beloofde land gebeurden.
  Als ik zeg dat er overal rovers zijn ongeacht kleur of ras. Niet alleen in Su maar overal. Moord, roof, drugs. Overal


  Maak melding

 7. Even erbij. Nederland verzuipt ook bij stevige regenbui?? Dacht alleen in bananen republiek Suriname. Mooi niet Mijn Land Suriname is een super land. Mi lobie mi kondre.
  Ook Nederland kan niets doen tegen natuurrampen.


  Maak melding

 8. Sommige figuren weten niet wat werken is om je
  leven te bekostigen !

  Rovers dienen zwaar te worden gestraft !

  Etniciteit maakt niet uit, voedt mensen op met waarden
  en normen !

  Zie in Ons mooie land wat er gebeurt als de Overheid alle
  normen en waarden denkt te kunnen loslaten !

  Strafwet nanga Grondwet no de na teri, Neks
  No Fout, KONDRE E GWA OLLO !!!


  Maak melding

 9. Voor de Paarse BURIKI,

  gewone alledaagse regenbuien in Sranan zijn

  GEEN NATUURRAMPEN !

  PS : Onderhoudsbudget no de, ollo ollo Paarse
  begroting e jokko a heri kondre !


  Maak melding

 10. Wat ik niet snap aan dit bericht is dat die gast beweerd dat hij alles kwijt is en op 0 moet beginnen. Had hij dan de hele spaarpot mee ????
  Raar en vaag bericht.

  Het verbaast mij verder ook hoe Surinamers onderling elkaar op dit forum steeds rascistischer gaan bejegenen. Het spat er echt van af. Als witte Nederlander die een voorliefde heeft voor het land Suriname vind ik dit heel pijnlijk om te zien . Ik ken Suriname en de Surinamers heel anders in de jaren dat ik er heb mogen wonen en werken.


  Maak melding

 11. Volgens mij mag iedereen zijn spullen dragen wanneer hij wil toch Nederlandse artiesten dragen ook hun sieraden en worden niet beroofd Lodi weet dat zijn landgenoten afgunst zijn en hebzucht dit is een inside job weet hij heel goed ook in Parijs doen ze dat met elkaar het is een gewoonte van hun dat is altijd zo geweest in die gemeenschap (Lodi na jukaboi lik Joe srefi e pot ding roko) kom niet van ver weet hij bliksems goed wij dragen onze spullen ook in heel Nederland waarom overkomt het ons niet nog erbij Amsterdam.


  Maak melding

 12. Zo zo zo ,waar gaat dit over mensen ?
  Scheld partijen en beschuldigingen op en neer ..lodieliki die berooft is .is dat belangrijk ?wie de fuck is lodieliki ……
  Hij is alles kwijt en moet op nul beginnen zegt ie .na 1beroving ? Dan had hij niet veel denk ik en deed je alleen maar alsof je veel had .
  Stel je voor bordo word nu berooft en hij moet weer vanaf nul beginnen is toch bizar .dan ben je echt dom geweest .
  Sorry


  Maak melding

 13. De tijd van b.a baracus is allang voorbij.
  Als de men zich vol hangt met goud..zeg je met andere woorden….beroof me.
  Je volhangen met goud maakt allang geen indruk meer… behalve voor rovers.
  Typisch blijven hangen in de tijd.


  Maak melding

 14. Sorry,maar je heb gewoon lesgeld betaalt je macht je goud aandoen hier in Nederland maar je moet ook weten wanneer en waar net als in su .De meeste gasten in Nederland die geld hebben zie met een dunne ketting of soms helemaal niets maar wel duuraangekleed .Dus oppassen geblazen komt allemaal goed


  Maak melding

 15. Tja 2 dagen in Amsterdam misschien wel door je eigen vrienden of familie kring beroofd de cross negroïde suriname stads creolen lopen niet zo meer overstraat en dan wel net gouden klompen behangen. Nu zijn get andere bevolkingsgroepen die in strijd leven wie meer en rijker is. Dan maak het ni ets uit vanwaar die rijkdommen vandaan komen
  Dus ja sorry..Nederlanders op vakantie in Suriname, worden door Surinamers beroofd , mishandelt en of vermoord.
  Surinamers worden nu in Nederland op vakantie of wat dan ook door Nederlanders en of Surinamers of andere buitenlanders beroofd nog net niet m mishandelt of vermoord.
  God zij met u


  Maak melding

 16. Ka vervelende domme achterlijke opmerkingen hier van mensen. Al hangt hij zich helemaal vol,niemand heeft het recht om hem van zijn spullen te beroven. En dat een bepaalde bevolking zich zou volhangen met sieraden, staat ergens dat dat niet mag?? Want een bekrompen mensjes zijn jullie. Mek deng rovers kong roof yu nanga yu chien. Gaan we ook zeggen jullie hebben het zelf gezocht.
  “Gekleurde bruine mensen”houden van goud en weten hoe dat komt? Goud wordt niet in Europa gedolven maar in het land van de gekleurde mens!!! De houd ervan en de ander niet.
  Of het een slim idee was om in Nederland je vol te hangen met goud is iets anders.
  Holland laai nanga hyena’s en voermang.


  Maak melding

 17. Wat een opmerkingen hier zeg.hy heeft keihard gewerkt voor zijn sieraden wat dan nog als hy in merkkleding loopt en goud van top tot teen dat is toch zijn probleem hy is een artiest alleen maar misgunnerij man.waneer hy er niet zo uit zou zien zouden mensen kijk hoe hy erbij loopt voor een artiest het is ook nooit goed he.laat hem gewoon met rust man laat iedereen in zijn eigen waarde eeuwig hebben jullie wat te zeiken.godsamme. surinamers de meeste van ze gunne elkaar de licht in elkaars ogen niet om misselijk van te worden.het gaat hun niet persoonlijk om je geld en sieraden hoor maar ze willen je niet zo zien je moet als een vriendje erbij lopen het is….Haat.Jaloezie.Misgunnerij…. want hoelang gaan ze van dat eten van zijn geroofde spullen echt trieste gasten doen dit ga werken of doe iets dat je er ook zo bij kan lopen.Jaloezie is echt een gevaarlijke ziekte man….


  Maak melding

 18. Keep it up lodilikie .power gie joe persoonlijk .you will rise again and keep rising .mi bo Moro bretie if a heer Head No Good gang goedoe foe Wang artist crew.

  No Spang anga de wang sa Ne gun .de na misgunner.

  Joe mag weer bling bling foe wang artiest ,maar a no ala see loba .you na old school maffia iem Sabi .dus no mek a semi fout.

  Loba model be altijd tranga giem (hele HNG) ma now mi jere Tak tekel tik loba ,a kang want ala mang kang miti tekel in a libi ,maar boeja no de .i da libi ete dus Koni Moro fara loba .Joe altijd tranga foe wang artiest . special bigup from Max ,nieuwweer pasi to Loba Lodilikie ,Ghelly (Little Loba) awanja .hele HNG gang ..big bless.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.