Familieleden van oplichter Oemrawsingh boos om verspreiding van arrestatie foto

65
Familieleden van oplichter Oemrawsingh boos om publicatie foto
De foto die door de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname gisteren via het officiële Twitter kanaal werd verspreid.

De familie van de eergisteren in Suriname gearresteerde oplichter Harry Oemrawsingh is niet te spreken over een foto die de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) gisteren van de man verspreidde. Op de foto, die via het officiële Twitter account van de Surinaamse politie werd verspreid, is de gearresteerde Oemrawsingh geboeid te zien. De foto die zeer waarschijnlijk net na zijn arrestatie werd genomen, werd daarna door talloze media opgepakt en verspreid.

Zo staat deze foto prominent hier op de voorpagina van de bekende Surinaamse papieren krant Dagblad Suriname. De Nederlandse website crimesite.nl heeft maar liefst twee politie foto’s gepubliceerd bij haar artikel: ‘Verdachte huisjesmelker opgepakt in buitenland‘. De Surinaamse redactie van Waterkant plaatste de foto eveneens en werd gisteravond gemaild, gebeld en ge-apt door een zekere N. Oemrawsingh, die op dreigende toon aangaf dat de foto verwijderd dient te worden.

De familie in Nederland heeft inmiddels advocaat Michael Ruperti in de arm genomen. Die heeft de redactie van Waterkant in een mail gesommeerd om de foto per direct van de website te halen. Opmerkelijk genoeg eist deze advocaat verder ook dat alle (verdere) berichtgevingen (met terugwerkende kracht) verwijderd moeten worden. Een vreemde eis aangezien het eigenlijk ging om de foto.

Zowel de foto als de artikelen over de gearesteerde man staan echter nog op onze site en zullen ook blijven staan. “De gebruikte foto had op het moment van publicatie voldoende nieuws- en informatiewaarde. Ook geldt dat de samenleving het recht heeft om adequaat te worden geïnformeerd over criminele feiten, verdachten en hun achtergronden. Vandaar onze keus om deze foto te gebruiken bij het artikel” aldus de Surinaamse redactie van Waterkant tegen de familie.

Dit is de tweet waarin de foto van de man (zonder ‘balkje’) werd gedeeld door het KPS:

65 REACTIES

 1. AUB
  Meer foto’s en artikelen publiceren.
  Alle foto’s Gewoon laten staan.
  Meneer N is ook een oplichter, Zo Vader Zo Zoon.
  Hij krijgt zijn verdiende loon.


  Maak melding

 2. Zijn foto is op ‘opsporing verzocht’ (Nederland) verschenen. Dat was de meest recente foto waarover men beschikte. Inmiddels zie je dat de man er anders uitziet. Waarom gaat de advocaat niet bij justitie Nederland om te eisen dat de foto verwijderd wordt? De familie mag wel boos worden, maar juist door de berichtgeving is deze psychopaat aangehouden. Wens hem een goede tijd in de gevangenis en ook een goede rehabilitatie. Daar ben je dan op weg naar zeventig jaar. Werken gaat niet meer. Een GGZ-instelling zou het best bij hem passen na zijn straf te hebben uitgezeten. Ver uit de buurt waar hij zijn activiteiten ontplooide. Je kunt niet ongestraft honderden slachtoffers maken.


  Maak melding

 3. Familie heeft ook meegenoten van zijn oplichterij. De politie moet alle bezittingen van naaste familie in beslag nemen, tenzij ze kunnen aantonen dat deze bezittingen met rechtgeldige middelen zijn vergaard


  Maak melding

 4. ik weet niet of de privacy in Suriname anders wordt geïnterpreteerd bij wetgeving dan in Nederland, maar meneer is in su gearresteerd dus gelden de Nederlandse doorgeslagen privacy wetgeving niet, maar ik bemoei niet :0)


  Maak melding

 5. De familie van die kerel zijn wel te spreken over zijn oplichterspraktijken en de vele slachtoffers die hij heeft gemaakt…….familieleden yo mpp….!!


  Maak melding

 6. Om een gepubliceerde slechte foto maakt de familie zich druk.
  Ze hadden er kennelijk geen moeite mee dat de man al 30 jaar (volgens de berichtgeving) allerlei mensen heeft besodemieterd en benadeeld. Leuke familie.


  Maak melding

 7. Hopelijk dat de gevangenisbewoners hem niet op een ontbille traktatie vergasten…want hoe je draait of keer, heeft ook hij rechten en plichten en heeft de man nu ook een gezegende leeftijd bereikt !


  Maak melding

 8. na deze Foto mag er geen foto van de arestant worden geplaats,maar de foto,s die reeds gemaakt en geplaatst zyn is wettelyk toegestaan, dus kan men dat niet verbieden,en de man hoor trouwens aan de schandt paal dus ik snap die drukte niet


  Maak melding

 9. Waarom boos? Ze weten wat rovers gebeurd. Toen ze geld binnenhaalden werkte de kringspier. Nu vast misschien ook. Hij woonde in Paramaribo Noord??? Daar zit ook Hargho Vastgoed. Misschien ook daar kijken?? Elk bericht in de media serieus nemen. Eerlijkheid en gerechtigdheid.


  Maak melding

 10. Compliment aan de redactie van Waterkant om niet te zwichten voor de dreigementen van de familie van deze meesterzwendelaar noch van mr. Ruperti die een behoorlijk kwalijke reputatie begint op te bouwen. Deze advocaat verdiende veel respect over de wijze hoe hij de zaak Hendriquez heeft bepleit maar is als een zak stront door het ijs gezakt toen bleek dat hij in andere zaken maar al te graag foute agenten bijstaat. Daarom hoeft Waterkant de foto’s niet te verwijderen. Indien de redactie nog meer foto’s heeft dan stel ik voor om die ook te publiceren. En Ruperti kan naar de mallemoer lopen.


  Maak melding

 11. Het wachten is op een foto van opa bouta zo in boeien….
  Crime families moeten opgeruimd worden en crime familie bouterse is geen uitzondering…amnestie is niet voor alijd.,het kan je niet voor altijd beschermen.Voorlopig schuilt opa bouta achter amnestie,geef op bejaarde bouta…je gaat boeten hoe dan ook!


  Maak melding

 12. pakiratigri

  12 juli 2019 at 17:12

  Zijn foto is op ‘opsporing verzocht’ (Nederland) verschenen. Dat was de meest recente foto waarover men beschikte. Inmiddels zie je dat de man er anders uitziet. Waarom gaat de advocaat niet bij justitie Nederland om te eisen dat de foto verwijderd wordt? De familie mag wel boos worden, maar juist door de berichtgeving is deze psychopaat aangehouden. Wens hem een goede tijd in de gevangenis en ook een goede rehabilitatie. Daar ben je dan op weg naar zeventig jaar. Werken gaat niet meer. Een GGZ-instelling zou het best bij hem passen na zijn straf te hebben uitgezeten. Ver uit de buurt waar hij zijn activiteiten ontplooide. Je kunt niet ongestraft honderden slachtoffers maken.

  ============================

  Pakiratigri, recht moet voor iedereen gelden ook voor jouw president Bouterse. Jij predikt klasse justitie. Ongestraft burgers vermoorden en drugssmokkelen kan niet.


  Maak melding

 13. Ook van ddb moet men foto online plaatsen, vooral als het gaat om de 8 decemer 1982 moorden, Moiwana86 moorden, drugszaak waarvoor hij 11 jaar gevangenisstraf in Nederland heeft opgelopen en alle andere criminele daden waarin hij betrokken is, oa plannen om drugs te USA binnen te smokkelen en boerleider zijn loopjongen hiervoor werd opgepakt en opgesloten.

  DEA, CIA, enz. in USA willen ddb nog steeds voor het gerecht in USA hebben voor vele criminele daden. Het is de kwestie, tijd en omstandigheden en als die samenvallen, voor de Seals in actie komen.

  Het Surinaamse Volk zal ook haar medewerking in moeten verlenen en moeten rationeel zijn, kritisch zijn, logisch denken en het juiste en enige goede besluit nemen op 25 mei 2020 te nemen bij de Algemene Verkiezingen van de DNA en hem weg stemmen. Surinamers, Kiezers kiezen jullie daarom voor de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP) en alle huidige oppositie politieke partijen in de DNA en andere politieke partijen buiten die aan deze verkiezingen mee doen.

  VHP gaat voor 28 en meer zetels in de DNA op 26 mei 2020.

  Daarna zal de CIA, SEALs in actie komen om orde op zaken te stellen en ddb op te halen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 14. Huh.. Boos, why, is hij mager geworden, heeft hij puntjes puntjes, wees blij dat hij met gebogen hoofd erbij staat. Hij is wel m mager geworden. Zijn jullie nog bolliebollie. Van gestolen geld word je rap dik. 100. 000 euro cash op zijn onderduikadres. Huh, dat verklaart toch mucho. Sadam Hoessein de dacht ook te kunnen ontkomen door diep in de grond te gaan zitten. Ook hij was gepakt. Money talks, karma is a bitch.


  Maak melding

 15. Binnenkort :

  De familie van de Massamoordenaar van onze
  onschuldige Landgenoten, is boos om de publicatie
  van de foto van zijn arrestatie !

  Aub, Geen balkjes zetten ! Gewoon afvoeren voor uitzitten
  van de terechte zeer lange straf !

  LEVE DE REPUBLIEK SURINAME ! LEVE ONZE GRONDWET !!!


  Maak melding

 16. Ray moet niet zoeken naar foto van Bouta. Kijk naar die van de vhp asnhang. Diaspora mensen van Chan.
  Ze mogen nog 100 foto’s zetten. De mensen die om hem tranen hebben verloren daar denkt niemand aan.


  Maak melding

 17. Wendy
  12 juli 2019 at 19:51

  Ray moet niet zoeken naar foto van Bouta. Kijk naar die van de vhp asnhang. Diaspora mensen van Chan.
  Ze mogen nog 100 foto’s zetten. De mensen die om hem tranen hebben verloren daar denkt niemand aan.

  ================================

  Je blijft je meester Bouterse te vuur en te zwaard verdedigen. In tegenstelling tot Bouterse heeft Santhoki geen bebloede handen. Ook voor jouw is het niet te laat. Verlaat de darkside en kies voor het pad die verlichting brengt. Genoeg Ndp-ers die de paarse evangelie vaarwel hebben gezegd.


  Maak melding

 18. Familie
  Jullie betalen een advokaat. Zonde van je geld.

  geef het geld aan de gedupeerden…………tenzij juliie ook meedoen als meneer die opgepakt is.

  Hoe komt hij aan zijn contante EURO hij woont sinds 2015 in SU.

  Dus familie heeft meegewerkt.

  Eenmaal gepoept in water dan komt hoe dan ook poep boven water.

  Nu mag je poep opvissen……………..

  Succes familie met je advokaat…………………er zijn meerdere gedupeerden en die hebben ook een advocaat. Media maak je niet druk

  NL is een vrij democratische land.

  Iedereemn heeft een vrijheid van mening ook de media.

  zelf ik ook rot op

  Dus famiie


  Maak melding

 19. als vandaag de 26 ezels in de poppenkast nee zeggen tegen elk wet die wordt aangenomen en collectief nee zeggen tegen de coalitie, dan is morgen die moordenaar in Amerika om zich al daar te verantwoorden..

  s m e bevrijd van alle ellende binnen één jaar en is het land weer boven water..

  die 19.5. miljoen euro worden omgezet in vele malen groter dan het nu is..
  maar zolang die moordenaar aan de macht is,, zal er ellende zijn voor iedereen..

  onthoud dit goed..


  Maak melding

 20. Even dit:-
  Alweer zo’n amateuristisch gedoe daar in het land. –
  Ik herhaal dus de vraag die ik eerder stelde nl:-
  *Mag de man zomaar gefotografeerd worden n.b. zonder balk voor zijn ogen, indien de man reeds gearresteerd is*? Het antwoord is: Nee, dat mag niet.
  Ieder mens dus ook een verdachte of dader heeft hoe krom of hoe scheef recht op privacy en *portretrecht*. Juridisch spreek je bovendien pas over een dader als hij of zij berecht is en schuldig is bevonden.
  De politie is de enige instantie met een uitzonderingspositie die vanuit opsporingsbelang portretten mag delen. (Voor leken: zie de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)). *En dat mag dan in principe ook alleen zolang iemand gezocht wordt* (dus tijdens de opsporing). Die uitzonderingspositie heeft de politie omdat het openbaar maken van een foto soms echt in het belang is van de opsporing. Nadat de arrestatie een feit is, is men verplicht de ogen op de foto van een zwart balkje te voorzien.-
  Bij bekende Nederlanders is zo’n balkje soms overbodig. Holleeder (5 moorden), Frank Marsmijer (cocainesmokkel), Wilders (meer of minder Marokkanen)!etc. is het balkje overbodig.


  Maak melding

 21. Daar heb je hem weer de man die de aandacht naar zich toe denkt te trekken met valse starten. Ray begint en eindigd zijn dag met valse ‘ starten ‘. Hij leert het nooit meer. Ray, we hebben het over meneer Oemrawsingh, de vindingrijke oplichter van Surinaamse afkomst. Waarom onderneem jij pogingen om de aandacht van de oplichter Oemrwasingh af te leiden? Jij heb geen persoonlijk belang toch? Volgens mij hol jij van de ene psychiater naar de psycholoog en weer terug. Het lijkt er steeds meer op dat geen enkele zielenknijper kan je echter helpen van je trauma.


  Maak melding

 22. Die N. Oemrawsingh, die waarschijnlijk jaren lang flinkt heeft meegenoten, kan beter zijn mond houden want hij was en is strafbaar voor het belemmeren van de rechtsgang odat hij jaren lang heeft geholpen de man uit de handen van de politie te houden.
  Mogelijk is het een idee om ook van die N. Oemrawsingh een foto te plaatsen en mensen op te roepen met de vraag of hij zich ook heeft schuldig gemaakt aan vergelijkbare feiten als oplichting, intimidatie, exorbitante huren innen, en wat al niet meer.
  Wie criinaliteit niet aanpakt is mede schudig, wie crimineel gedrag steunt is zelf een crimineel.
  AANPAKKEN AL DIE CRIMINELEN EN HUN PROFITEURS _ GOEDPRATERS.


  Maak melding

 23. IK HAD LIEVER DE FAMILIE OP DE FOTO GEZIEN, zodat wij op de hoogte zijn wie wat, wanneer.
  zou goed zijn als de fiod in ned. de familie onderste boven keert


  Maak melding

 24. Familie van dief is boos? Zoek met welke notarissen hij zaken deed. Welke makelaars. In de waterkant staat hy woonde by pand Chiragally hij was in 2015 in Suriname. Hoe kan dat.

  Paino 12 juli 2019 at 18:34
  Waarom boos? Ze weten wat rovers gebeurd. Toen ze geld binnenhaalden werkte de kringspier. Nu vast misschien ook. Hij woonde in Paramaribo Noord??? Daar zit ook Hargho Vastgoed. Misschien ook daar kijken?? Elk bericht in de media serieus nemen. Eerlijkheid en gerechtigdheid.


  Maak melding

 25. Ben benieuwd met hoeveel on-geblurde foto´s de

  Sranan overheid komt bij arrestatie van de Massamoordenaar

  om zijn terechte zeer lange straf uit te zitten !

  PS : TIEN GROTE FOTO S ZIJN IN DAT GEVAL GEPAST,

  GELET OP HET DOOR HET MONSTER AANGERICHTE,

  ON-SURINAAMSE BLOEDBAD !


  Maak melding

 26. het is frustrerend hoe sommigen zo,n discusie verstrooien door steeds een ander onderwerp aan tesnyden, je kan toch die gevallen niet vergelyken, ik kryg de indruk dat het opzettenlyk gebeurt en dat is jammer hoor


  Maak melding

 27. Het recht moet zegevieren. Toen deze man bezig was met zijn smerige praktijken, waar was zijn familie toen? Een ieder mag en moet weten wat voor financiële schade hij heeft berokkend bij hardwerkende mensen.
  Deze familie en hun advocaat sporen echt niet. Kennelijk is deze hele familie bezig met oplichterspraktijken. Alles wat in het donker is komt ooit in het licht.


  Maak melding

 28. Laat de fam stont vreten de benadeelden die hard voor hun geld gewerkt hebben en alles kwijt zijn door deze gewetenloze oplichter what aboud hun dan.ze moeten hem doodstraf geven .hij lijkt op een wrak sma mofo foering .


  Maak melding

 29. EFFE TUSSEN NEUS en lippen door!

  Als je jarenlang de schijn heb opgehouden:

  *hoe hard je werkt,
  *Hoe eerlijk jij je brood verdiend,
  *je gaat naar de mandir,
  *je bent beter dan zwarte mensen,
  enz enz .

  Nu gebleken is, dat je gewoon een ordinaire oplichter en drugsdealer ben, vinden jouw familie het erg dat je wordt gefotografeerd.

  Ik snap dat niet.

  Zorgen jullie ervoor dat al die slachtoffers hun geld terug krijgen.


  Maak melding

 30. Het is toch wel een beetje vreemd dat velen niet praten over de boosheid en het leed van de mensen die zijn opgelicht maar deze ordinaire oplichter die jarenlang als “God in Frankrijk” leefde trachten te beschermen met hun gezeik over privacy van deze boef.

  Jullie zeggen niet dat Baas Harry zo een goed mens dat hij niet aangehouden moest worden.
  Misschien kunnen jullie deze mensen die opgelicht zijn schadeloos stellen.

  En Koos en Ray en Passant die een grote liefde voor Bouterse hebben en hem bij vele onderwerpen er bij halen zou ik willen zeggen: wakker worden!! Dit nieuwsbericht gaat over Meester Oplichter Harry!!!


  Maak melding

 31. Bert van Marwijk,

  En Koos en Ray en Passant die een grote liefde voor Bouterse hebben en hem bij vele onderwerpen er bij halen zou ik willen zeggen: wakker worden!! Dit nieuwsbericht gaat over Meester Oplichter Harry!!!

  ===============================

  Gaat erom dat de Boutisten klasse justitie prediken. Recht geld voor iedereen.


  Maak melding

 32. Gedupeerden Harry O. dolblij met zijn arrestatie: ‘Ik stuur graag een ansichtkaartje naar zijn gevangenis’
  Dolblij en opgelucht zijn de slachtoffers van de Haagse huisjesmelker Harry O.. Na jaren op de vlucht is hun kwelgeest dan eindelijk opgepakt. ,,Die man moeten ze nooit meer loslaten.’’


  Maak melding

 33. RobGay,
  last van cold turkey????……je lult weer als een paars geindoctrineerde, paranoïde, hersenloze en laaggeschoolde Bouta-sucker die, zoals gebruikelijk, weer diep met je zwarte neus in het witte poeder heeft gezeten en met 2 handen in de criminele reet van de massamoordenaar BOUTERSE.


  Maak melding

 34. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Familieleden van oplichter Oemrawsingh boos om verspreiding van arrestatie foto.

  Waterkant.net en andere Surinaamse media, dient geen enkele recente foto’s zonder een (balk) voor de
  ogen van deze KANKER OPLICHTER te verwijderen.

  En het dreigen door door N. Oemrawsingh, is in zijn genen.
  Op dezelfde (toon) ging deze KANKER OPLICHTER ook tekeer tegen alle benadeelden.
  En dat ze de advocaat Michael Ruperti in de hand hebben genomen, maakt in deze geen enkele indruk.
  Alle familieleden met hun vertakkingen van deze KANKER OPLICHTER, hebben reeds jaren tot heden meegedaan met deze oplichtingspraktijken.

  Er dient door de FIOD ook alles te worden nagetrokken van deze familieleden en hun vertakkingen.
  Beslaglegging op hun bezittingen in Nederland, om de benadeelden alsnog te betalen.
  Ook dient in deze een strafrechtelijk onderzoek door justitie in Nederland te worden gedaan naar de WITWAS praktijken van deze familieleden in Nederland.

  En iemand had het in zijn reactie ook over een Hargho Vastgoed.
  Dus het is best mogelijk dat deze KANKER OPLICHTER ook aandeelhouder hiervan is.
  Het DIASPORA fenomeen Harry Oemrawsingh alsmede zijn woordvoerder N. Oemrawsingh.


  Maak melding

 35. En nu nog de wit was praktijken achterhalen van deze familie, en de gedupeerden tot de laatste cent terug betalen. Ook een onderzoek naar de hele familie doen in Nederland en in Suriname.


  Maak melding

 36. Ik zie dat velen een Bouterse trauma hebben opgelopen. Het wordt hoog tijd om hulp te zoeken. Steeds wordt Bouterse bij onderwerpen aangehaald die niet eens over hem gaan. Ga naar een psychiater en probeer deze trauma te verwerken en krijg dan weer een helder beeld in deze wereld.


  Maak melding

 37. Waterkant, waar blijft de fam. Foto van fam. Oemrauwsing. Dit zijn de consequenties. Had men eerder moeten bedenken. Blijkbaar doen de blaren heel erg pijn.


  Maak melding

 38. Deze dicusie gaat over een oplichter en niet over etniciteit,of politieke kleur ,of een ander een fam naam enz
  dan hoefd men niet zo beledigend en vernederend uit tespuien,het lykt op oudt wraak of een psychische aandoening dat men heefd ,byna het zelfde waar mee deze verdachte oplichter zyn slachtoffers bejegende
  zyn jullie soms Familie?


  Maak melding

 39. Er gaan nog meer koppen rollen. Notaris , landmeter makelaar n mensen die hebben helpen bemiddelen. Hier gaat ht over n crminele bende.
  Ze plegen geen moorden zoals pablo dat deed maar is hetzelfde aln is ht gestoken in n wit onschuldige jasje.


  Maak melding

 40. Een aantal figuren juichen bij foto´s
  van een veroordeelde oplichter !

  Wanneer een crimineel anderen oplicht mag je zonder
  verdere normen van ALLES met hem doen!

  Deze zelfde figuren ZWIJGEN wanneer een heel land wordt
  belazerd met POLITIEKE CORRUPTIE, HONDERDEN-MILJOENEN-
  DURE-LENINGEN, MILJARDEN STAATSSCHULD,
  terwijl PRODUCTIE NAGENOEG NUL IS en EXPORTEN ONTBREKEN !

  Deze figuren plaatsen dus ook geen foto-s van Onze FAILLIETMAKERS
  en/of van de TOPPOLITICI die betrokken zijn bij de massale CORRUPTIE !

  PS : Waar blijft STRAFRECHTELIJKE VERVOLGING VAN DE PAARSE
  TOPPERS DIE BETROKKEN ZIJN BIJ DE MILJOENEN-BALLAST-NEDAM-
  BRUGGENBOUW-TJUKU´S !!!
  Hun Paarse namen staan in Nederland, in het strafrechtdossier, waarbij
  NED directieleden van Ballast Nedam, al zijn VEROORDEELD !


  Maak melding

 41. Fer.E
  12 juli 2019 at 10:09
  Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Surinaamse politie publiceert foto van aangehouden en geboeide Harrysingh Oemrawsingh.
  En nu is deze KANKER OPLICHTER te zien middels een recente foto.

  Deze hufter hield zich geruime tijd schuil op het woonadres van Oemar (Umar) Chiragaly in Paramaribo Noord.
  En niet te vergeten, dat zijn kinderen en bepaalde vrienden ook jaren betrokken zijn van de oplichtingspraktijken van deze Harry.
  Ook het fenomeen uit DIASPORA.

  Dus Chiragally gaf hem onderdak.

  En waar is de CEO van Hargho Vastgoed. Hij s ook diaspora??


  Maak melding

 42. Voorlopig zit ook onze zeer geachte HYPOTHEEKBEWAARDER

  werkeloos thuis, op non-actief geplaatst vanwege duistere
  praktijken !

  Het onderzoek duurt voort ! Zo wordt er jarenlang omgesprongen
  met uw onroerende registergoederen !

  Ik zie nog geen foto´s, baja !!!!!


  Maak melding

 43. Het leed dat deze man zijn slachtoffers heeft aangedaan is zeer groot. Naar het schijnt heeft Ray wel sympathie voor deze grote boef terwijl hij een groot aantal mensen financieel heeft geruïneerd. De familie van deze man heeft me volle teugen genoten van dit bloedgeld. Zij gaan er daarom van uit dat ook deze aaibare familie boef rechten heeft. Waarschijnlijk zullen zij in naam van hem grote delen van het oneerlijk verkregen geld veilig hebben geïnvesteerd.


  Maak melding

 44. Maikal ruperti is een derde rangs advocaat die met by irrationele eisen komt. Deze advocaat heeft zijn bestemming van putjes schepper van beerputten gemist. Als hij een intelligente op of aanmerking zou hebben gemaakt zou he hem serious kunnen nemen.


  Maak melding

 45. Lees Notaris in Suriname gooit doek in de ring na reeks aanklachten
  29 juli 2018

  1 Suki 29 juli 2018 at 18:38
  Wat denkt U van de HR Ramothar , notaris Gravenstraat no 6.
  2 Daar zijn ze in Sur allemaal bang voor ,want het is allemaal Kartel vorming.

  3 R.H.Sing 29 juli 2018 at 20:52
  Ja, op kantoor bij ramautar zijn er nog meer die de boel in de maling proberen te nemen voor al jenifer

  4 R..H.Sing 29 juli 2018 at 21:09
  Ze probeerd samen met een broetje van ons optelichten die jenefer.Broertje H.H.S. wil ook alles voor niets hebben die boef doet zich rijk voor maar heeft geen cent geen bal

  5 AV . Soebhag 29 juli 2018 at 21:38
  MCH , het is jammer dat jij de naam van een eerlijke notaris , als Sanrochman, zo negatief probeert te beïnvloeden , schijnt dat jij de lonewolf bent , ik en een ieder die ik ken , hebben een andere meening en ervaring , smaad is een heel ernstige
  6 Misdrijf , maar jij zal niks daarvan weten .

  7 Tjoekoe 29 juli 2018 at 22:34
  Die Glenn Ramautar is de grootste corrupteling en oplichter!!!!

  Hier ook zoeken


  Maak melding

 46. als het om dit soort zaken gaat dan is het geen jungle meer maar een grote van het amazone oerwoudt
  schaamteloos wordt van arme mensen geplukt en er schynt geen eindt aan tekomen
  ik kan u allen gerust stellen,by het verlaten van deze aardt bodem heb ik nimmer iemandt iets zien meenemen
  en meestal zyn het mensen zogenaamd rein en gelovig tot en met, die zo misdadig crimineel zyn


  Maak melding

 47. Houd de familie ook rekening met al die mensen die zwaar gedupeerd zijn door deze man, die totaal geen medelijden had en alleen aan zijn eigen gewin dacht. Heeft deze familie ook flink mee gezwendeld met deze familielid en zien ze nu hun inkomsten bron in gevaar komen? Dan neem ik het ze zeer kwalijk en dan bestempel ik deze mensen als een grote meedogenloze oplichters bende, en horen ze allemaal achter slot te zitten en wat mij betreft publiekelijk aan de schandpaal.


  Maak melding

 48. Pelé:

  Stel meneer H heeft n volmacht om iets te verkopen aan zichzelf of ander (rechts)persoon.

  Vragen:
  Mag hij er een hypotheek op vestigen?
  Kan hij naar een bank voor n hypotheek?
  Moet het kadaster of hypotheekkantoor zo n hypotheek inschrijven?

  Ik denk van niet wat er staat niet dat hij het mag bezwaren.

  Graag goed advies van jullie.


  Maak melding

 49. Afiba: de enige manier om van deze trauma af te komen is Bouterse moet verdwijnen. Net als de negatieve invloeden en effecten van Brunswijk op de ex militairen van de binnenlandse oorlog. Op het moment dat Brunswijk verdwijnt zal het genezingsproces bij deze jongens beginnen .


  Maak melding

 50. Er is nog een mega oplichter die tientallen mensen in Nederland en op de Antillen mljoenen heeft afhandig gemaakt. Zijn naam is Rudy, Delano Irion. Hij vluchtte uit Nederland en ging onder een andere naam in Engeland wonen. Zijn slachtoffers willen willen elke cent terug.


  Maak melding

 51. Nu moert die foto verwijderd worden, maar het is deze zelfde familie die ook van wist dat hun oom,neef andere mensen bestolen heeft en ook ervan genoot, dus JULLIE HYPOCRITEN, JULLIE MOETEN JE DIEP SCHAMEN OM NOG EEN ADVOCAAT IN DE ARM TE NEMEN OM DIE FOTO TE VERWIJDEREN, EN DIE EZEL VAN EEN ADVOCAAD NEEMT HET VOOR DE HYPOCRIETEN OOK NOG OP, JIJ ALS ADVOCAAD MOET JE SCHAMEN ,DIE FAMILIE HEEFT JAREN GENOTEN VAN DAT GESTOLEN GELD VAN HUN OOM ,”DE OPLICHTER OEMRAWSING, IK HOOP DAT HIJ LEVENS LANG KRIJGT VOOR WAT HIJ AL DIE MENSEN HEEFDT AANGEDAAN M.P.P. OPLICHTER.


  Maak melding

 52. Met gestolen geld lux leven
  Met gestolen geld alle kosten betalen.
  Met gestolen geld de advocaat betalen
  En op kosten van de belastingbetaler in de gevangenis
  Sluit hem op en laat de familie de gestolen gelden terug geven
  Laat de familie zijn gevangeniskosten betalen


  Maak melding

 53. Notaris Chitoe door tuchtcollege geschorst
  Lees de ware Tijd
  Lees Starnieuws

  Lees Notaris in Suriname gooit doek in de ring na reeks aanklachten
  29 juli 2018

  1 Suki 29 juli 2018 at 18:38
  Wat denkt U van de HR Ramothar , notaris Gravenstraat no 6.
  2 Daar zijn ze in Sur allemaal bang voor ,want het is allemaal Kartel vorming.

  3 R.H.Sing 29 juli 2018 at 20:52
  Ja, op kantoor bij ramautar zijn er nog meer die de boel in de maling proberen te nemen voor al jenifer

  4 R..H.Sing 29 juli 2018 at 21:09
  Ze probeerd samen met een broetje van ons optelichten die jenefer.Broertje H.H.S. wil ook alles voor niets hebben die boef doet zich rijk voor maar heeft geen cent geen bal

  5 AV . Soebhag 29 juli 2018 at 21:38
  MCH , het is jammer dat jij de naam van een eerlijke notaris , als Sanrochman, zo negatief probeert te beïnvloeden , schijnt dat jij de lonewolf bent , ik en een ieder die ik ken , hebben een andere meening en ervaring , smaad is een heel ernstige
  6 Misdrijf , maar jij zal niks daarvan weten .

  7 Tjoekoe 29 juli 2018 at 22:34
  Die Glenn Ramautar is de grootste corrupteling en oplichter!!!!

  Welke notaris hem Harry O geholpen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.