Surinaamse politie publiceert foto van aangehouden en geboeide Oemrawsingh

26
Surinaamse politie publiceert foto van aangehouden en geboeide Oemrawsingh
De foto die door de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname gisteren via het officiële Twitter kanaal werd verspreid.

De Surinaamse politie heeft zojuist deze foto vrijgegeven van de 65-jarige verdachte Harrysingh Oemrawsingh, die in de avond van woensdag 10 juli door het Arrestatie Team(AT) werd aangehouden op een locatie in Paramaribo-Noord. Op de foto is te zien dat de man in de boeien is geslagen. Er is een groot geldbedrag in Euro’s bij Oemrawsingh aangetroffen en in beslag genomen. Het zou gaan om 100.000 euro. Het is opmerkelijk dat het Korps Politie Suriname een foto van een arrestant op deze manier via haar officieel Twitteraccount, met heel de wereld deelt.

Na de aanhouding is Oemrawsingh door het AT overgedragen aan de collega’s van de afdeling Fraude. Uit onderzoek is komen vast te staan dat deze verdachte in 2015 in Suriname is aangekomen. Harrysingh Oemrawsingh is door de politie aangehouden op grond van een uitleveringsverzoek gedaan door de Nederlandse Justitie aan de Suriname Justitie.

Inmiddels is door het Bijzonder Onderzoeksteam (BOT) van de Surinaamse politie de uitleveringsprocedure van Harrysingh Oemrawsingh ingezet.

De foto werd via het officieel account van de Surinaamse politie gedeeld:

26 REACTIES

 1. Goed zo. De trap komt eraan. Wie is vandaag aan de beurt? Branco hebben we gehad. Roberto Carlos ook. Laten we nu Ronald Koeman gebruiken. Die kon ook aardig vrije trappen nemen. En Harry Oemrawsingh, die trap komt eraan. Mijn God en Jezus en Mohammad. Het wordt een lange reis naar Nederland. Een goede reis wordt je niet beloofd. Wel een behouden aankomst. In de cel!


  Maak melding

 2. Je hebt het dus niet goed gedaan. Vóór jou zijn er aardig wat huisjesmelkers in Den Haag en Rotterdam geweest. Ik ga geen namen noemen. Deze mensen werden uitgekocht en niet veroordeeld. Wat heb jij niet goed gedaan? Voor een antwoord op deze vraag ben ik gaan Googelen en dit is wat ik over jou heb gevonden:

  Gehaat en gevreesd
  Harry O., die ook gebruik maakt van de achternaam Budram, is al dertig jaar actief als oplichter in de Haagse vastgoedwereld. Berucht, gehaat en gevreesd. Hij maakte zichzelf gedurende deze jaren miljoenen euro’s rijker ten koste van honderden slachtoffers. In 2015 werd hij veroordeeld tot 21 maanden celstraf voor onder meer oplichting en valsheid in geschrifte. Waarna er in april 2019 daar nog een straf bij kwam van zes jaar voor onder andere hypotheekfraude, witwassen en valsheid in geschrifte. Ook zijn er talloze civiele rechtszaken tegen hem gevoerd.
  Alle veroordelingen hebben ‘Harry Singh’ nooit belet om gewoon door te gaan met zijn praktijken. Daarbij werd hij gesteund door familieleden. Dat merkte ook een jonge Haagse, die inmiddels al ruim vijf jaar geleden haar koopappartement via O. verhuurde. ,,Ik had een ander huis. Er kwamen huurders in, die dik moesten betalen, maar ik zag nooit een cent. En bij de politie kreeg ik te horen dat ik 112 mocht bellen als het escaleerde, maar dat het voor de rest een civiele zaak betrof”, aldus de mondige Haagse, die liever anoniem wil blijven om de zwarte bladzijde uit het boek niet weer helemaal opnieuw op te rakelen.
  ’Geen illusies’
  Ondanks alle eerdere veroordelingen en zijn status als beruchte Haagse huisjesmelker moest ze lang procederen met als uiteindelijk resultaat dat ze ‘kon fluiten naar haar centen’. In die periode werd ze zwaar onder druk gezet door de zestiger, maar het werd stil toen ze drie jaar geleden die nare periode afsloot. ,,Natuurlijk vind ik het fijn als ze hem pakken. Maar ik heb ook geen illusies. Hij heeft eerder vastgezeten en ook toen ging hij gewoon door met zijn zaakjes. Hij doet dit al dertig jaar. Het is zijn waarheid.”

  Ja, ik heb het al een keer gezegd en wordt nu bevestigt door dit krantenbericht. De familie Oemrawsingh is één grote boevenbende.


  Maak melding

 3. John heeft gegoogeld?? En hij neemt aan dat alles wat je googled berust op de waarheid,hahahahha wat een mannetje zeg. Enne die andere huisjesmelkers uit Rotterdam en Den Haag,heb je die ook gevonden via Google? ?
  Ow jaa, je neefje heeft iets gestolen dus heel jouw familie is 1 grote boevenbende!! Grapje hoor,Jij bent welke domste van de familie!!


  Maak melding

 4. Tot nooit meer ziens ! En sujetten die hieraan een racistische tintje menen te geven zijn geen knip voor de neus waard. Juist daarom ook wordt racisme in het Westen als gewoon gezien want iedereen doet het. Wel is het zo als een zwarte gediscrimineerd wordt hij/ zij als een hangbuikzwijn blèrt.


  Maak melding

 5. 100.000 euro in beslag genomen.
  Dit geld hoort van nederland te zijn want daar heeft hij nog een schuld bij de overheid van 11 miljoen 🙂
  De vraag is of Suriname dit bedrag contant gaat afgeven omdat girale overmaking niet kan wegens geen beschikbare girale gelden.

  Maar hoe kan het dat je zo lang geleden Suriname aandoet, een visum plicht die bestaat, en op de luchthaven in het systeem wordt gezet zonder dat er controle word uitgevoerd op terugkeer nadat de visumperiode verlopen is.
  Zo zie je maar weer dat Suriname alle gelegenheid bied aan criminelen om er ongestoord te wonen.
  Wellicht wonen er nog meer maar niet alleen Surined criminelen maar ook uit andere landen zoals Turkije etc


  Maak melding

 6. @ Bigi Sma 12 juli 2019 at 06:49

  Wie zegt dat Baas Harry via de officiële weg het land in is gekomen.
  Zulke oplichters zijn uiteraard zo gehaaid dat ze wel andere wegen kennen.

  Nederland zal hem met open armen ontvangen.


  Maak melding

 7. Meoonzin oftewel Rob G. Wat voor positieve bijdrage lever je aan dit forum dan onzin uitkramen, Die andere huisjesmelkers ken ik persoonlijk omdat ze mijn klanten waren. ik heb veel aan ze verdiend en weiger uit respect hun namen te noemen. ga Googelen en je komt er achter. En het stuk dat ik heb gegoogeld is uit Trouw. ik mag ervan uitgaan dat die krant geen onzin publiceert. Wat ik jou nog wil meegeven is dat ik niet meer reageer op die onzin die je uitkraamt.


  Maak melding

 8. Laat die man joh .hij deed het om die economie van Suriname weer een beetje te stabiliseren. Want er was toch geen geld meer in de kas voor alibaba met zijn 7 rovers


  Maak melding

 9. Zijn Grote Klote Bek, Is hier niet te zien (Torie Mai ke Tjodo), Het ziet ernaar uit dat zijn ballen al gecastreerf is of niet? Wat een zielige klote Hond; Nu kan hij zijn eigen moeder keer op keer Uitschelden met ” niet Torie mai ke Tjodo” maar” maar met “Meri Mai ke Tjodo” tot dat hij dood Crepeert in de bajes! Ik hoop en wens het een flinke Banaan in zijn Reet, Tot dat hij dood gilt.

  Hard werkende en goed willenden heeft hij keer op keer misleid, Klote Tering Hond


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Surinaamse politie publiceert foto van aangehouden en geboeide Harrysingh Oemrawsingh.
  En nu is deze KANKER OPLICHTER te zien middels een recente foto.

  Deze hufter hield zich geruime tijd schuil op het woonadres van Oemar (Umar) Chiragaly in Paramaribo Noord.
  En niet te vergeten, dat zijn kinderen en bepaalde vrienden ook jaren betrokken zijn van de oplichtingspraktijken van deze Harry.
  Ook het fenomeen uit DIASPORA.


  Maak melding

 11. Je kunt zeggen wat je wilt. De foto waar hij geboeid is en zo zielig naar beneden kijkt, zo nederig en vol wroeging, zou perfect bij een Datingsite passen. Ik denk dat er tientallen dames op hem zouden reageren. Ik denk dat er honderden boelers op hem zouden reageren. In ieder geval zal het niet aan de nodige boelers ontbreken in de cel. Harry, boel ze! Of is het eerder andersom? Den man o boel i mars! Jackass!


  Maak melding

 12. Nederland,kom hem halen.Laat Suriname niet bemoeien met jullie justice systeem.Anders is het met jullie gedaan.
  Zien jullie de ijverige politie van Suriname hier?
  Zo ijverig zijn ze helemaal niet en ze hebben de durf niet om de gevaarlijkste crimineel van Suriname te arresteren en uit te leveren.!!


  Maak melding

 13. @pakiratigri
  We begrijpen je blijdschap…het is niet je lijder,je held op de foto te zien geboeid en al.
  Hoelang denk jij dat je held straf kan ontlopen?!
  Amnestie komt met verval datum!


  Maak melding

 14. Waarom wordt de foto van zijn arrestatie wel gepubliceerd door het KPS en dat van anderen niet ??? Dit is gewoon meten met 2 maten door die zwarte bende bij het KPS.
  Laat het KPS, als ze eerlijk willen zijn, de foto’s publiceren van al hun agenten die over de schreef zijn gegaan.


  Maak melding

 15. @ Pakiratigri: In je reacties geef je steeds meer weg van je eigen persoonlijkheid, met name die laatste is veel zeggend. Ik vraag mij af of je dat wel zelf in de gaten hebt.
  Je hebt ongezonde fascinaties voor gewelddadigheden en eigenaardige erotische fantasieën. Komt daar je adoratie voor de beste president die Suriname ooit heeft gehad vandaan?


  Maak melding

 16. Suriname is nog steeds een slaafs volk. Voor een beetje geld onder het mom van ontwikkelings geld likken ze de bille van Nederland


  Maak melding

 17. Pelé:

  Stel meneer H heeft n volmacht om iets te verkopen aan zichzelf of ander (rechts)persoon.

  Vragen:
  Mag hij er een hypotheek op vestigen?
  Kan hij naar een bank voor n hypotheek?
  Moet het kadaster of hypotheekkantoor zo n hypotheek inschrijven?

  Ik denk van niet wat er staat niet dat hij het mag bezwaren.

  Graag goed advies van jullie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.