Stomdronken bestuurder rijdt hard achteruit en komt bijna tegen politieauto aan

8
Stomdronken bestuurder rijdt hard achteruit en komt bijna tegen politieauto aan

Een 54-jarige autobestuurder in Nickerie is dit weekend zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man die bijna vijf keer meer had gedronken dan toegestaan in het verkeer, reed in zijn voertuig vanuit een inrit, hard achteruit de straat op. Hij reed daarbij bijna een dienstvoertuig van de Surinaamse politie aan.

De stomdronken bestuurder werd door de politie van Nickerie gesommeerd te stoppen en onderworpen aan een alcohol blaastest. Hij blies daarbij 1.050 milliliter uitgeademde lucht alcohol uit, terwijl het toegestane promillage 220 milliliter is.

Vanwege de ernst van de zaak werd zijn rijbewijs daarbij meteen ingevorderd, meldt het Korps Politie Suriname.

8 REACTIES

 1. Niet alleen rijbewijs maar ook de auto in beslag nemen tot rechtszaak afgerond is en straf op eigen kosten uitgezeten. Dan pas gaan dit soort beesten het afleren


  Maak melding

 2. En als hij de auto geleend heeft of het een bedrijfsauto is?? Wat een idiote opmerking,heb je zelf nooit met een glaasje teveel op gereden?


  Maak melding

 3. Deze mag nooit meer een voertuig besturen
  Ook geen ezelskar. Hij is een killer op de weg. Boete laten betalen zou ook netjes zijn. Al deze alcoholisten moeten een verplichte cursus volgen over wat de gevolgen zijn met alcohol op achter het stuur.


  Maak melding

 4. @meonzi, je naam zegt alles. Als je je auto and deze onverantwoordelijke mensen wilt lenen of in dienst nemen moet je ook mede verantwoordelijk zijn voor hun misdaden. Het hoefde maar een kind die daar langs zou lopen en dood zou zijn gereden.


  Maak melding

 5. Tjoekoe betalen en na 2 maanden heeft hij zijn rijbewijs terug. Dossier is zoek en zaak geseponeerd. Hij heeft verder niemand schade berokkend of iemand dood gereden. Hopelijk dat hij hieruit lering kan trekken dat hij evengoed iemand had dood kunnen rijden of waren er gewonden gevallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.