Autobestuurster verliest controle over het stuur en ‘vliegt’ in trens Ringweg

19

De be­stuur­ster van deze auto verloor vannacht iets na 02.00u de controle over het stuur en ‘vloog’ met haar voertuig in de brede trens langs de Ringweg in Suriname. Zij kwam met de schrik vrij. Beweerd wordt dat zij met vrij hoge snelheid reed over de weg.

De autobestuurster reed over de Ringweg-Noord komende vanuit de Nieuwe Charlesburgweg. Iets voor bbq-zaak Hes-d verloor zij de controle over het stuur waarna het voertuig van de weg raakte en vervolgens in de trens tot stilstand kwam.

De schade aan het voertuig was aanzienlijk. Het kostte aardig wat tijd om het voertuig uit de trens te takelen.

19 REACTIES

 1. Rijbewijs invorderen, voor gedurende 10jaar niet geschikt voertuigen te besturen, een fiets of lopen is voor deze meneer of mevrouw het veiligst, zeker ook de rest van de weggebruikers.


  Maak melding

 2. Sharia invoeren en vrouwen verbieden om een voertuig te besturen. Voor dit ongeval zou ze 100 zweepslagen moeten krijgen. Na het vrrijdagmiddaggebed op het volksplein afranselen die hap. No mercy, kijk op YouTube hoe de mullahs dat doen.


  Maak melding

 3. Misschien zij ook bakroe is gaan kopen en bakroe in auto achter zitten. Toen bakroe Hes-d Barbekuu zag begon te schreeuwen mi wani njan. Toen vrouw met schrik in trens vallen met auto en bakroe gaan naar Hes-d om te kunnen eten. Hele bakroe delegatie was daar al bezig kilo’s vlees naar binnen te werken. Die bakroe zag zijn kameraden. Autootje stuk nu. Vrouwtje nu les geleerd geen bakroe meer kopen. Vrouw moet met bakroe gaan scheiden anders achter haar aan blijven lopen en zorgen voor veel ongeluk.


  Maak melding

 4. Zelfs vrouwen doen moeite om verkeershyena te worden. Gelukkig is ze niet in de brede vieze gotro terecht gekomen tussen de twee rijbanen. Maar liever zo eindigen, in plaats van inrijden op een mens.


  Maak melding

 5. Dagelijks ritueel. Lijkt alsof men niks heeft geleerd van voorgaande gevallen. Velen zijn haar voorgegaan en velen zullen nog volgen.
  Als ze geen geld heeft voor een andere auto, niet getreurd. Er rijden genoeg bussen in de stad.


  Maak melding

 6. @mokro;;

  Ik vraag me echt af of je het werkelijk meent wat je zegt of je gewoon spot met de sharia wet en of je dan anti-Islam bent.
  Ik zie wel een antwoord jouwerzijds zitten….


  Maak melding

 7. Time for kranti, er staat autobestuurster toch??
  Charel burg en Ram Singh denken dat vrouwen die 0200 rijden over de weg direct wakka meids zijn,niet even denken dat hun moeder ziek kon zijn geworden of dat ze van haar werk kwam. Duidelijk 2 dombo’s bij elkaar,jullie zullen vast zelf geen vriendin of vrouw hebben.
  Misschien kunnen jullie elkaar pleasen grote Dombo’s!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.