President Bouterse ontvangt Boliviaanse president Evo Morales op paleis

30

President Desiré Delano Bouterse heeft zijn Boliviaanse ambtsgenoot Evo Morales zojuist op het Presidentieel Paleis in Paramaribo ontvangen. Morales, die een bliksembezoek brengt aan Suriname, zal daar onder meer een onderhoud hebben met Bouterse waarbij er ook drie documenten worden getekend.

Eén handelt over de afschaffing van visa over alle categorieën paspoorten en een MOU over politieke consultaties tussen de ministers van Buitenlandse Zaken. Er komt eveneens een gezamenlijke verklaring van de beide presidenten, met betrekking tot de belangrijke gebieden horende bij de bilaterale samenwerking, regionale samenwerking en integratie en milieu.

UPDATE: President Desi Bouterse heeft zijn Boliviaanse ambtgenoot Evo Morales zojuist de hoogste onderscheiding gegeven van de Republiek Suriname. Hij is benoemd tot Drager van het Grootlint in de Ereorde van de Gele Ster. Het staatshoofd las zijn statement in het Spaans voor. Hij bedankte de Boliviaanse president voor zijn inzet voor vrede in Zuid-Amerika. Ook zijn bijdrage voor de ontwikkeling van jongeren, vrouwen en de indianen is geroemd door Bouterse. 

Bekijk meer foto’s hieronder:

30 REACTIES

 1. Net als Venezuela staan linkse socialisten onder controle van grote Drugsbendes die de luchtruim van Zuid-Amerika domineren. Suriname lijkt een klein onschuldige land, maar grenst toevallig aan Europa, waar totaal geen controle meer is op narco verkeer. Niet voor niets heeft Bouterse Pablo Escobar in het Paleis van Suriname ontvangen. Saillant detail is te vermelden dat Bouterse alles op alles stelt om zijn zoon, Dino Bouterse, vrij te krijgen. Deze volksverrader heeft daarom met de Amerikanen een deal gemaakt. Kijk maar hoe alle grote vooral met name Hindostaanse drugsbaronnen als dominee steentjes omvallen. De een na ander wordt ineens opgepakt of doodgeschoten. Precies het gedrag dat hij ook had in de jaren tachtig.


  Maak melding

 2. Begi Begi meneer een lening. Als u niet kan een paar centen. En als het helemaal niet kan een paar loze beloften waarmee ik de Surinaamse bevolking voor de gek kan houden.
  De Surinaamse bevolking houdt ervan.


  Maak melding

 3. Dat was echt een bliksembezoek. Bouterse moest op een gegeven zelfs zijn speech afbreken omdat Morales zijn vliegtuig moet halen op weg naar Rusland uiteindelijk. Het protocol was goed. Een hele goede en hartelijke ontvangst was dat. En natuurlijk, waar het omgaat, zijn de overeenkomsten die beslecht zijn. Het is handig als je banden in de regio aanhaalt en versterkt. Next time whenever Morales has some more time, he should visit his brothers and sisters in Kwamalasamutu. Or Apura. Then he will find out that the ladies over there are much more attractive than the one in Bolivia. And his brothers in Kwamalasamutu could teach him how to shoot with a bow and arrow. The president Bouterse is able to speak Spanish. Hasta la vista Morales.


  Maak melding

 4. Wat een poppenkast zeg. Wat zijn de verdiensten van Morales voor Suriname dat hij de hoogste onderscheiding toebedeeld krijgt. Een grote show opvoeren maar effectiviteit 0,0 % . Deze overeenkomsten hadden even goed via mail wisseling getekend kunnen worden. Het afschaffen van Visa voor alle paspoorten bijvoorbeeld , wat levert dit op ? Hoeveel Surinamers gaan er naar Bolivia ??? Niet het gewone Volk . Met dit soort staatsbezoeken probeert men de indruk te wekken dat Suriname het goed doet bij de internationale gemeenschap. Wie zich zand in de ogen laat strooien zoals de vele NDP volgelingen moeten maar al die onzin blijven slikken.


  Maak melding

 5. Er worden andere afspraken gemaakt.

  Waarom moest Morales eerst even snel langs Bouterse gaan voordat hij naar Putin gaat voor een wapendeal ?


  Maak melding

 6. O jeetje. Ze lijken op twee broers als één druppel water😅. Alleen is DB kaal.
  Handen geschut afspraken zijn gemaakt, doorvoer is veilig gesteld😯.


  Maak melding

 7. @@@Ram Singh
  Gaaf om M te ontvangen in een hut door DB. Dat zou de ontvangst tot z’n recht komen. Beiden in een pagni of riet sliertenbroek in de vorm van een korte broek met wat tatouages. En M in die tenue laten doorreizen naar Moscou ter herinnering aan het Sur bezoek. Wie weet dat Poetin ook erover zou vallen. Dus in het vervolg geen pijl en boog meer gebruiken maar een wapendeal sluiten.

  Wie weet brengt M een boodschap van DB over aan Poetin, dat ze gezamenlijk de order plaatsen om korting af te dwingen.
  Het klint wel gek maar is aannemelijk gelet op het feit dat DB op de internationale opsporingslijst staat en niet naar het buitenland kan reizen.


  Maak melding

 8. @@@Pakira Boeriki
  Bedoelde je cocaschuur. Begrijp ik het zo goed. Want voedselschuur is leeg i.v.m. het uitdelen van voedselpakketten.


  Maak melding

 9. @@@Para Express
  Misschien heeft M gauw een lading coca meel laten overzetten in zijn vliegtuig.
  Voor Diplomaten en Staatshoofden geldt namelijk geen luchthaven controle plicht.
  Ze hebben een ontheffingsplicht voor vrij verkeer.

  ALHOEWEL …………………..


  Maak melding

 10. Wie hecht hier nou waarde aan, die padvinder van Obiang uit Gynea, kreeg ook een gouden sleutel van Paramaribo, als teken, dat hij op ieder gewenst moment naar Suriname kon komen.


  Maak melding

 11. Weer een crimineel land visum vrij gemaakt, 300.000 landgenoten die jaarlijks TIG miljoenen in Suriname besteeds worden als crimineel behandel.


  Maak melding

 12. Goed werk van onze president
  Wij moeten onze ogen richten op Zuid Amerika
  Die boodschap begrijpen een hele boel Surinamers niet, helaas


  Maak melding

 13. die hele show levert niks op voor land en dom bo volk.. weg gegooid srd.. jammer..

  al komt die zoon terug, wat kan hij dan doen voor het land..

  hij strak in de gaten ge houw den worden door die zelfde Amerikanen.. hij is ook al jaren ouder geworden..

  na 2020 komt er echt een nieuwe tijdperk..


  Maak melding

 14. Bouta heeft hem uitgenodigd om enkele boodschappen persoonlijk door te geven aan hem.
  Vervolgens gaat Morales deze doorgeven aan Poetin. Bouta hout contact met Poetin / Cuba. Mocht het zijn USA hem binnenvalt (bij frauderen van verkiezingen 2020) dan helpt Cuba en Poetin hem.

  Volk wordt wakker

  Koers van munt……………..Prijzen stijgen……. Bouta geniet en flora volk pienaren
  Dus geen Dubai maar Pina bai

  VP doet uitspraken zonder na te denken of hij MOET bepaalde uitspraken doen van BOSS


  Maak melding

 15. On eerlijk wij als ex Surinamers moeten wel een visa hebben om naar ons geboorte land te gaan .
  Waarom worden wij zo als een behandeld ?


  Maak melding

 16. Ik had liever een foto gezien waar DDB met Rutte de handen schud, dan weten we tenminste dat het ooit goed zal komen met Su. Denk aan onderwijs/gezondheidszorg/welzijn etc etc.
  Nu is het zo dat onder DDB Suriname schittert in de drugs criminaliteit, en dat willen wij als volk helemaal niet hebben.


  Maak melding

 17. Roy Dwarkapersad 10 juli 2019 at 19:50
  Goed werk van onze president
  Wij moeten onze ogen richten op Zuid Amerika
  Die boodschap begrijpen een hele boel Surinamers niet, helaas

  Klopt. Zuid-Amerikaanse staatshoofden moeten politiek-economisch bevriend zijn met elkaar zodat bevriende landen elkaar kunnen helpen bij eventuele natuurrampen en financieel-economische problemen. Caricom moet net zo sterk worden als de VN in de EU. Samen sta je sterker.


  Maak melding

 18. Als je wilt weten wie bouta is kijk dan naar zn vrienden!

  Sinds deze man zn intrede heeft gedaan in suriname is hij altyd met dictatorens omgegaan en vooral dictators die moordlustig zijn en net zoals bouterse.

  Ook deze boliviaanse pres is niet zuiver,bolivia heeft de zuiverste coke die dr bestaat!
  Als men zich afvraagd wat deze man hier komt doen?
  Dat is vrij duidelijk,hoe krijgt men zoveel mogelijk coke in nederland en delen van europa?

  Het is zovaak bewezen dat deźe corrupte president zich vaker bewezen heeft dat hij niet deugt,de surinamers zijn medeschuldig aan zn wandaden door te kiezen voor een moordende leugenachtige en coke dealende president!

  Al 30 jaar misdraagt deze man zich …hij doet wat hij wilt en vooral bedriegt hij de bevolking!!

  Welke ook zo stom zijn om hem ih zadel te blijven houden…
  Het is zo treurig te zien wat voor belachelijke naam suriname heeft in de wereld dankzij 1 mother fucker.

  Vinden jullie het zelf niet erg dat surinamers overal internationaal in de nek worden nagekeken?
  Dat men extra gecheckt word door internationale luchthavens,men weet overal ter wereld dat surinamers coķe smokkelen….

  En wie stimuleerd de bevolking om te smokkelen?

  Onze president deci boeler bouterse!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.