Oom first lady Suriname beroofd van SRD 40.000

31

Een oom van de Surinaamse first lady Ingrid Bouterse-Waldring is maandagmiddag bij aankomst voor zijn woning aan de Parklaan in Paramaribo-Noord beroofd van SRD 40.000.

De redactie verneemt dat het slachtoffer overvallen is door twee criminelen gewapend met vuistvuurwapens. Na de daad sprongen de daders in een gereedstaande auto en sloegen op de vlucht.

Naar verluidt is het een opgezette zaak door personen die nauw betrokken zijn met de oom. De politie heeft inmiddels een ambtenaar van de militaire-politie aangehouden. Hij wordt verdacht zijn voertuig ingezet te hebben voor de beroving. De politie heeft de zaak in onderzoek en werkt aan de aanhouding van de daders.

31 REACTIES

 1. O wat erg!!!!
  1 voor 12 bellen en gauw een donatie laten opstarten.
  RobG , Pakiratigri, Lucien, Wendy, Afiba,Damsco vergeet niet te doneren.


  Maak melding

 2. Een Militaire Politie aangehouden?
  Hè oom, volgens mij zit je schoonzoon (De Plesident) ook hier achter.
  De eerste verdachte een Militaire-Politie, dat smaakt naar meer.
  Hij heeft een grote begrotingstekort die aangevuld moet worden.


  Maak melding

 3. Geen medelijden met deze oom, bij dit soort mensen, moet je dat geld terug stelen omdat de hele famillie van dit paarse geboefte,bulken van het geld, wat ze gestolen hebben van het volk.


  Maak melding

 4. Aangezien het familie is, zijn die agenten direct een onderzoek gestart.
  Maar bij de normale burger die gemarteld en geschoten worden!!
  Zitten ze te borrelen inplaats van aktief naar die rovers gaan zoeken.
  Sorry maar ik heb helemaal geen medelijden met first Lady HAAR oompie!!

  Ik wens oompie een fijne dag toe🤣


  Maak melding

 5. “Chicken feed” !!!
  Hij haalt het dubbel en dwars terug bij het volk !!!En nu kijken hoe snel bij deze overval de
  daders opgespoord worden !!
  Hoe komt hij aan dit geld ???? Was er ook coke erbij ???
  @ Wendy las-wan-betaalde beurt !!


  Maak melding

 6. Dank je wel overvallers . In mijn ogen verdienen jullie geen straf omdat jullie gestolen geld hebben gestolen. Bij de familie Bouterse Waldring zit het gestolen geld van Suriname. Wanneer gaan jullie Bouterse beroven. Ik geef een feest.


  Maak melding

 7. Vroerger had deze oom niks te makken, nu heeft deze oom een ronde buik, kale kop en veel doekoe om mee te showen. Geld van het volk, geroofd door het volk.


  Maak melding

 8. Wat jullie nu doen is niet fatsoenlyk, naar jullie reatie,s zyn jullie potentiele criminelen, ik verwachte meer iq maar helaas dat is nou net wat wy in Suriname missen het intelegentie vermogen is niet hoger dan de heer Bouterse zelf daarom is hy President. volgens wetboek van strafrecht is valse beschudigen ook strafbaar
  nog voor dat recherche met onderzoek is begonen weten jullie reeds het ruseltaat
  het lykt een klas met alleen maar leermeester maar geen leerlingen,daarom zyn Surinamers eigenwys
  alles beter wetend en toch bekrompen ,het woordt tunelvisie lykt hier toepasselyk


  Maak melding

 9. Ik begrijp de emoties maar probeer wat genuanceerder naar deze zaak te kijken. Ja het betreft familie van de first lady maar dat maakt van deze man nog geen crimineel.
  De man kqn net zo goed stemmen op het vhp, nps of doe. Daar zullen we nooit achterkomen.


  Maak melding

 10. Surinamers weten altijd het naadje van de kous ook al is summiere informatie over een zaak beschikbaar. Speculatie zit sommigen in het bloed en dan krijg je van die domme, ongenuanceerde reacties. Nou, gefeliciteerd hoor!


  Maak melding

 11. Een beroving van wie dan ook valt nooit goed te praten . Maar vraag ik mij af waarom oom zoveel contant geld bij zich had. Het feit dat een lid van de militaire politie medeplichtig schijnt te zijn geeft aan hoe slecht het gesteld is met de moraliteit in het land.


  Maak melding

 12. Welke gewapende machten kun je tegenwoordig vertrouwen? Wanneer gaat met de boel nou eens screenen? Het tegengaan dan wel verminderen van witwaspraktijken, drugs doorvoer en ook deze vermoedelijke MP medeplichtige.
  Niet belangrijk hoor dat het de oom is van de First Lady. Een beroving is een beroving. Zou iets moois zijn. De oom kan gerelateerd worden aan Ingrid. Ingrid kan gerelateerd worden aan Bouterse. Nou, we mogen Bouterse niet, dus zeggen we; ‘hai hai kisi moi!’ Zeldzaam hoor deze redenering. Het is recht voor een en allen!


  Maak melding

 13. In Suriname kan je beroofd of opgelicht worden vanuit elke hoek, collega, buren, familie, noem maar op. Geld, perceel, auto, sieraden, lening, hypotheek, maakt niet uit. De meeste mensen in Suriname zijn oplichters en rovers, met wapen, met das en nette pak en koffer of uniform, met Bachelor, Master degree maakt niet uit. Bijna iedereen heeft grote ogen en is jaloers of hebzuchtig.


  Maak melding

 14. Het is nu zo erg gesteld dat men zonder aanziens der persoon aan het roven is geslagen in Suriname. Maar toch beweren de abdoels..misikabas en getrouws van het land dat het goed gaat en dat de criminaliteit verminderd is. Daarom reageerd het gros van de mensen op deze manier want nu treft het ook 1 van de innercirkels..kijken wat de gezagdragers nu zeggen..benne benieuwd


  Maak melding

 15. Geen medelijden met oom hier.
  Geen medelijden met fam bouterse of familie waldring.
  Zo ,als wij het goed begrijpen….de rovers zijn beroofd…hai kisie mooi…haha…


  Maak melding

 16. Pfff..naruurlijk weten we dat het gaat om een opgezette zaak van bouta en co…dit is gewoon om de surinamers te laten zien dat zij ook slachtoffers kunnen zijn..

  maar we hebben hun smerige spelletje door….


  Maak melding

 17. Rbrown is de nieuwe president van Suriname,nu nog alleen wat aan je vele taal en schrijffouten doen.
  Ps. dat een aantal mensen domme opmerkingen maken en jij dan de hele bevolking erop aankijkt zegt meer van jezelf. Maar goed ik zal het maar zeggen tegen je,
  ie dong no ka,ka = Brown.


  Maak melding

 18. Hij heeft ook zijn zakken gevuld met onze gemeenschapsgeld. Welke idioot loopt met zoveel geld op zak? Daar heb je de bank voor. Het is alom bekend dat sommigen hun omgeving laten zien hoe rijk ze zijn.
  Of bluffen hierover. Ik heb geen medelijden met hun. Hoop dat hij hierdoor wijzer is geworden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.