Chauffeur die met bus op fietspad reed staande gehouden op Zanderij om boetes

13

Een buschauffeur die op vakantie wilde gaan via de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname, is aldaar staande gehouden omdat de man zes verkeersvonnissen op zijn naam had staan. Hij gaf aan de overtredingen te hebben gepleegd tijdens het beoefenen van zijn beroep als buschauffeur. Daarbij was hij ook bekeurd voor het rijden met zijn bus over het rijwielpad.

Politie agenten van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) die belast zijn met de executie van verkeersvonnissen checken passagiers op de internationale luchthaven al een tijdje op openstaande boetes.

Voor vertrekkende passagiers bestaat de mogelijkheid om voor hun vertrekdatum na te gaan of zij een verkeersvonnis op hun naam hebben staan of niet. Hiervoor mogen zij de afdeling ANRS aan doen. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau Latour.

De chauffer in kwestie had maar liefst zes openstaande boetes. Nadat hij zijn boetes had voldaan mocht hij zijn reis vervolgen naar zijn vakantie bestemming, meldt het Korps Politie Suriname.

(Foto: voorbeeld van een buschauffeur in Suriname, die over het fietspad rijdt)

13 REACTIES

  1. Dit systeem moeten ze in Nederland ook doorvoeren. Niet alleen voor achterstanden bij de overheid maar ook bij bedrijven, incassobureaus en deurwaarders die nog geld van je te goed hebben. Niet betalen = geen vakantie


    Maak melding

  2. Wat een idioot. Zijn rijbewijs invorderen zou ook gepast zijn want zoals je leest is deze chauffeur hardleers. Of wordt er gewacht totdat hij iemand op het fietspad doodrijd?


    Maak melding

  3. vooral doorgaan met deze vorm van handhaving ook is her raadzaam om consequent en voor een ieder duidelijk zijn dat het menens is om van Suriname een land te maken waar een ieder zich aan de regels moet houden. Vooral geen vriendje politiek ( Corruptie) toepassen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.