12-jarig meisje dat verkacht is in Surinaams pension ligt nog in ziekenhuis

19
politie-auto-op-straat-suriname

Het 12-jarig meisje dat vorig week woensdag verkracht is door haar oom in een pension ligt nog steeds in het ziekenhuis ter observatie. Daarnaast wordt er ook grondig onderzocht als ze niet besmet is geraakt met een seksueel overdraagbare aandoening. Dit meldt de familie aan de redactie van Waterkant.Net.

De oom haalde zijn nichtje die bewuste dag van school en bracht haar vervolgens naar een pension in het district Wanica en verkrachtte haar. Hierna heeft hij het slachtoffer weer thuis gezet. Het meisje bracht haar ouders pas in de avond hiervan op de hoogte. Hierna is er direct aangifte gedaan tegen de oom. De oom is nog niet aangehouden en is mogelijk naar het binnenland gevlucht waar hij werkt.

De oom heeft zijn nichtje bedreigd met de dood als zij iemand over het gebeuren zou vertellen. De familie hoopt dat hij snel wordt opgepakt omdat zij van derden hebben vernomen dat de oom vaker achter kleine meisje aanzit en hen misbruikt. Volgens de familie is de kans dus groot dat hij zich weer vergrijpt aan een minderjarig meisje. De politie werkt aan de aanhouding van de oom.


19 REACTIES

 1. Wow woestijn rat /Mokro mooi gesproken dan hebben wij nog een paar STROPS nodig om al die zogenaamde goddelijke moslims/steen aanbidders / pegans die zogenaamd legaal met jonge meisjes trouwen op te hangen


  Maak melding

 2. Opsporingsbericht in alle kranten en tv plaatsen. Aanplakkingen op DC en CBB kantoren.
  Pension houder/personeel flink aan de tand voelen. Heeft niemand gezien dat een minderjarige naar binnen is gebracht? heeft niemand iets gehoord?


  Maak melding

 3. De pensionhouders denken enkel aan geld vangen, verder interesseert het hun niet wie,wie binnen brengt om.te vernietigen.
  De pedofiel moet snel opgepakt worden voor hij meer kinderlevens de vernieling in help. De mensen in het binnenland direct waarschuwen om uit te kijken naar deze misdadiger en hun kinderen beschermen.
  Gewoon direct castreren en hierna zijn wonden laten aflikken in de cel


  Maak melding

 4. Deze monster is psychisch gestoord…

  Hij moet zo snel mogelijk worden opgepakt…

  Hoe is het mogelijk dat wie dan ook een kind van school gaat halen zonder toestemming van de ouders…

  Pensionhouder en medewerkers moeten ook verhoord worden…

  Er is een groot verschil tussen een Volwassene en een kind van 12 jaar…

  Hopelijk wordt dit kind professioneel begeleidt🙏😭‼️


  Maak melding

 5. Waarom zetten ze die SMEERLAP zijn volledige naam niet?
  HET lijkt alsof die dader beschermt word in de media.
  ZET zijn naam laat de wereld het weten.
  En hij moet vervolgd worden voor verkrachting en ontvoering.
  20 Jr verkrachtig en 20 jr voor ontvoering, hij wist precies wat die deed.
  ALS die voor de rechter gaat au PLEY lauw mang waarvan hij het met voorbedachte rade heeft gedaan.
  Die pensionhouders die denken alleen aan geld.
  HET kan jou dochter of zoon zijn die ergens in een pension onder dwang word misbruikt.
  Eigenlijk zou iedereen die in een pension gaat zichzelf moeten legitimeren.


  Maak melding

 6. als die man zo gevaarlijk s snap ik niet waarom ze hun ?privacy? beschermen.. laat gewoon zien wie hij is zodat ieder hem kan herkennen en hij sneller opgepakt kan worden. wat een gelul met beschermen van privacy van criminelen


  Maak melding

 7. John beweert hoogopgeleid te zijn en de universiteit doorlopen te hebben in Nederland.
  Je ziet duidelijk dat deze smerige vieze enge meneertje duidelijk dezelfde manieren over heeft genomen van die vieze witte oude mannetjes.
  Of ben je gewoon een werkeloze lozer in Nederland die niet eens 1 keer per jaar naar Su kan??? Bajaa bah wat een viespeuk!!


  Maak melding

 8. Deze man is hoe dan ook fout bezig. Alle mannen/vrouwen die hun handen leggen aan minderjarige kinderen zijn fout bezig en dienen hard aangepakt te worden.

  Daarentegen moeten ouders hun kinderen ook leren dat ze niet met een ieder mee moeten. Geen oom, tante, opa, oma, buurman en dergelijke zonder voorafgaande toestemming. Waarom heeft de oom dit meisje ineens opgehaald van school? Was dat zo afgesproken?? Tegenwoordig zijn hele jonge meisjes slachtoffer van dit soort ziekelingen, maar de taak blijft bij de ouders om erop te letten. Sommige ouders (ik zeg niet dat het in dit geval zo is) letten niet op hun minderjarige dochters die bijvoorbeeld rond 20.00uur of later nog over straat lopen. En wanneer hen iets overkomt, worden alleen die pedofielen opgepakt en de ouders gaan er vrij uit. De kleine meiden van nu zijn er vroeg bij dus ouders let op je kinderen en hoe zij zich ontwikkelen. Als ouder heb je niet alles in de hand, maar er zoveel als mogelijk op toezien dat kinderen niet vroeg ontsporen, is het halve werk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.