Suriname Festival eind augustus 3 dagen in Den Haag

0
Suriname festival eind augustus in Den Haag

Op 30, 31 augustus en 1 september 2019 organiseert Stichting Insaaf Nederland het Suriname Festival in het Wijkpark Transvaal te Den Haag. Het Suriname gevoel wordt dat weekend voor 3 dagen naar de hofstad gehaald. Op een groot podium kun je genieten van Surinaamse muziek verzorgd door top artiesten uit Nederland en Suriname, terwijl de Surinaamse keuken ten overvloede vertegenwoordigt zal zijn.

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Er zal een uitgebreide kids playground zijn, terwijl de ouders zich kunnen vermaken met goede Surinaamse muziek, zo nu en dan onderbroken door hilarisch stand-up comedians. Surinaamse kunst zal een speciale plek hebben en voor de ouderen en minder validen zijn er speciale voorzieningen getroffen.

Kortom een zeer gevarieerd programma waarbij een ieder aan z’n trekken zal komen. Het doel van dit outdoor festival is om de Nederlandse samenleving nader kennis te laten maken met de Surinaamse cultuur. Het is daarom ook voor een ieder toegankelijk. Alle etnische groeperingen zijn uit de wijk van harte welkom, kom en leer de Surinaamse cultuur. 

Kom en beleef Suriname! 30, 31 augustus en 1 september Wijkpark Transvaal te Den Haag, op vrijdag 30 augustus 2019 van 12.00 uur – 22.00 uur, zaterdag 31 augustus 2019 van 12.00 uur – 22.00 uur en zondag 1 september 2019 van 12.00 – 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.