Tientallen buschauffeurs beboet en vergunningen ingetrokken

9
Buschauffeurs gecontroleerd door ministerie OWT&C in Suriname
Archieffoto: Motorsurveillanten van het Korps Politie Suriname.

Vrijdagochtend hebben politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst samen met ambtenaren van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme 33 buschauffeurs in Suriname beboet en 10 vergunningen ingetrokken.

Er is opgetreden tegen chauffeurs die rijden in de gebieden: de Nieuw Weer Gevonden Weg, Coesewijnestraat en Ephraimzegen. De 33 buschauffeurs zijn beboet voor rijden op zodanige wijze waardoor het verkeer in gevaar gebracht en-of nodeloos belemmerd werd.

De 10 lijnbusvergunningen zijn ingetrokken omdat een vergunningsvoorwaarde niet was nageleefd. Het is namelijk gebleken dat lijnbussen bestuurd werden door chauffeurs die de leeftijd daarvoor nog niet hadden bereikt. Om een lijnbus te mogen besturen moet men tenminste 23 jaar oud zijn, meldt de politie Public Relations.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Laten ze op tijd hun geld krijgen…dan hoeven ze ook geen andere capriolen uit te halen..

 2. het was echt tijd
  gewoomn rijbewijs van deze hufters intrekken het zelfde gebeurt aan de indhira gandhi weg

 3. Helaas teveel vergunningen afgegeven dus nu een paar slechte eruit vissen,zodat ze weer fatsoenlyk gaan ryden en dat deze branche beheersbaar wordt

 4. Eindelijk orde op zaken, kijk maar wat voor capriolen ze aan de Kwattaweg uitgehalen, onverantwoorde buschauffeurs, aanpakken op hun rij-en stop gedrag.

 5. @Damsco, leuk dat jij je baas ophemelt, maar ben je niet vergeten dat jou baas drugsdealers en moordenaars laat opsluiten, terwijl hij ook een drugdealer en een MOORDENAAR is?????
  Denk erover na!!!

 6. De overheid kan z’n energie beter steken op door de overheid georganiseerd vervoer, die comfortabel en betrouwbaar is, alvorens hetgeen nu is lastig te vallen.

  Vervoer van de overheid zoals die nu geschiedt is heus geen alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.