Tientallen buschauffeurs beboet en vergunningen ingetrokken

9
Buschauffeurs gecontroleerd door ministerie OWT&C in Suriname

Vrijdagochtend hebben politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst samen met ambtenaren van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme 33 buschauffeurs in Suriname beboet en 10 vergunningen ingetrokken.

Er is opgetreden tegen chauffeurs die rijden in de gebieden: de Nieuw Weer Gevonden Weg, Coesewijnestraat en Ephraimzegen. De 33 buschauffeurs zijn beboet voor rijden op zodanige wijze waardoor het verkeer in gevaar gebracht en-of nodeloos belemmerd werd.

De 10 lijnbusvergunningen zijn ingetrokken omdat een vergunningsvoorwaarde niet was nageleefd. Het is namelijk gebleken dat lijnbussen bestuurd werden door chauffeurs die de leeftijd daarvoor nog niet hadden bereikt. Om een lijnbus te mogen besturen moet men tenminste 23 jaar oud zijn, meldt de politie Public Relations.

9 REACTIES

 1. Helaas teveel vergunningen afgegeven dus nu een paar slechte eruit vissen,zodat ze weer fatsoenlyk gaan ryden en dat deze branche beheersbaar wordt


  Maak melding

 2. Eindelijk orde op zaken, kijk maar wat voor capriolen ze aan de Kwattaweg uitgehalen, onverantwoorde buschauffeurs, aanpakken op hun rij-en stop gedrag.


  Maak melding

 3. @Damsco, leuk dat jij je baas ophemelt, maar ben je niet vergeten dat jou baas drugsdealers en moordenaars laat opsluiten, terwijl hij ook een drugdealer en een MOORDENAAR is?????
  Denk erover na!!!


  Maak melding

 4. De overheid kan z’n energie beter steken op door de overheid georganiseerd vervoer, die comfortabel en betrouwbaar is, alvorens hetgeen nu is lastig te vallen.

  Vervoer van de overheid zoals die nu geschiedt is heus geen alternatief.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.