23-jarige zoon in Suriname aangehouden voor aanranding moeder

26

De politie van Leiding 9A in Suriname heeft eerder deze week een 23-jarige jongen aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat hij zijn moeder aanrandde en vernielingen aanrichtte in de woning.

De moeder vertelde de politie dat zij in haar slaapkamer was en de deur op slot had gedaan. Op een gegeven moment trapte haar zoon de deur open en randde haar aan. Na ophef liep hij de kamer boos uit en sloeg enkele borden stuk.

De zoon is een bekende van de politie. Daarnaast gebruikt hij vaker drugs en staat ook bekend als een agressieve jongeman. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

26 REACTIES

 1. Als gebruiken druks dan hoofd gaat gek doen bij veel mensen. Dat jongen naar kliniek moet gaan voor niet meer gebruiken druks.


  Maak melding

 2. Een beest met een beestachtige gedrag. Gaat deze onbeholpen misbaksel straks in de ogen van zijn moeder kunnen nakijken. Zo’n geval heb je onlangs in Oekra├»ne gehad. Moeder geeft feest omdat zoon na vijf jaar gevangenisstraf thuiswaarts keert. Na afloop van het feest besluipt hij zijn moeder en verkracht haar. Triest, diep triest voor woorden.


  Maak melding

 3. Als vrouw/moeder weet je van te voren niet wat je aan het baren bent, of gebaard hebt. Soms kan het de grootste teleurstelling zijn die een moeder kan ondervinden in haar leven. Daarom is het begrijpelijk waarom sommige vrouwen geen kinderen willen. Je weet wat je hebt, maar weet niet wat je krijgt. Bezint eer gij begint. Condooms gebruiken.


  Maak melding

 4. Die moeder hoefd het niet teweten maar die jongenman heeft een onvergevenlyke fout begaan,
  jamer ze gaan hem psychisch gestoord verklaren en mee moeten leven
  ik dacht dat het alleen in het buitenland gebeurde maar het is hier gebeurd ,Sang e Psa
  a bing moe de’ me ma boi. trouwens ding mang uit a birti pe joe meki a ka no sabi sa ding bim moe doe


  Maak melding

 5. @Mica, toen primaire en sundaire opvoeding het verloor tegen overdadige overmacht van drugs ( suriname als doorvoerland, gefaciliteerd door de paarse ratten) en armoede de dagtaak ging voorschrijven.


  Maak melding

 6. Waarschijnlijk is mama ietsje over de veertig. Misschien was ze nog geen 14 jaartjes oud. Ma oma gi a boi wang opvoeding, maar is waarschijnlijk vroegtijdig overleden om het gedrag van haar dochter. Ze kwam er alleen voor te staan en werd waarschijnlijk paars om te overleven. En paars staat voor Sodom en Gomorra, drugs en roof. Paarse dogma besmet a boi nanga drugs, en helaas voor mama ooktoe met dit vreselijk immoreel wangedrag en gevolg. Wat velen niet willen weten of horen is dat heel veel moeders die ndper’ s zijn hun jonger meisjes stimuleren om als gogo girl te hosselen voor een mobieltje of wat extra centjes.


  Maak melding

 7. De jongen/zoon moet niet in een politiecel maar in een psychiatrisch kliniek opgenomen worden , ze moeten hem van zijn drugsverslaving af helpen en dan zullen ze merken dat zijn “agressief gedrag” overgaat.
  Alle gestoorde misdadigers worden opgesloten, na verloop van tijd komen ze weer op straat en het probleem begint van voor af aan.
  De situatie in het land maakt de mensen gek!


  Maak melding

 8. Helaas wordt er niet ge├»nvesteerd om mensen met verslaving of psychoten op te kunnen vangen zodat de samenleving zich veilig kan voelen …er lopen genoeg mensen die op de randje balanceren…maar de regering steekt liever zijn kop in de zand..


  Maak melding

 9. dit onderzoek moet niet door de politir gebeuren maar door psychiaters om de ware toedracht (oorzaak) te openbaren. Want een man doet zoiets niet in vol bewustzyn ,ik kan my dat niet in denken( Voorstellen)
  in my 65 levensjaren heb ik dit 2x gehoord in 1 week 2019,
  Het voelt als een aanslag op alle moeders ,respectloos gewetenloos ,moge godt jouw behoeden voor wat komen gaat ,ik kryg nu al trauma van jouw daad ,au


  Maak melding

 10. Op 26 juni 2019 was het wereld anti-drugs dag.

  Heel veel partijen in de verslavingszorg hebben activiteiten georganiseerd ter bewustwording.

  Echter, op die momenten zie je een zeer kleine groep mensen, waaronder bejaarden, die meedoen.

  De jonge ouders en adolescenten, welke bij uitstek de doelgroep zijn, zie je dus totaal niet verschijnen.

  Het is opmerkelijk dat de doelgroep tal van vooroordelen uitspreekt, maar zelf niet actief bezig is met bewustwording.

  Het drugsprobleem neemt alleen maar verder toe, terwijl de jonge ouders en de adolescenten de media proberen te beïnvloeden met hun ongefundeerde oordelen en onrechtmatige veroordelingen.

  De jonge ouders en adolescenten willen verbetering zien, maar willen niets doen om verbetering tot stand te brengen.

  Dit gedrag van de Surinaamse adolescenten en jonge ouders zet menig psycholoog aan het denken.


  Maak melding

 11. alle ontuchtplegers verkrachters en pedofielen casstreren
  God Bless Suriname ..One NationOne Heart>
  leef en laat leven met respect normen en waarden
  ongeacht geloof en afkomst


  Maak melding

 12. Psychisch gestoord icm drugsverslaving. Waarschijnlijk zijn de meeste reageerders hier te dom voor om te snappen wat dit is. Zielig voor die madre.
  Boehoe, hadden jouw ouders maar een konnie gebruikt dan was je een hoop ellende bespaard gebleven.
  Mokro heet eigenlijk Sabajo.


  Maak melding

 13. De moeder is mede schuldig, waarom kinderen krijgen, als je er niet voor kunt zorgen, dit probleem komt voor als die klote samen leaving mensen wijs maakt dat ze er niet bij horen als je niet neukt en geen zogenaamde relatie hebt, en meestal zoeken de vrouwen en mannen het zelf als je achter je lul blijft aan lopen, en vrouwen die graag op hun rug liggen en door Jan en alle man laten naaien of neuken stop met dat gedrag bemoei liever met niemand fuck everyone and everybody, met dit motto leef je relaxter, fuckem all. Long life egocentricetie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.