VIDEO: Auto over de kop geslagen na aanrijding, twee gewonden

18

Bij een aanrijding tussen twee auto’s vanmiddag rond 15:00 uur op de Martin Luther Kingweg in Suriname, is één over de kop geslagen. Twee personen raakte gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide bestuurders reden richting Paranam. Op een gegeven moment haalde de bestuurder van achteren zijn voorrijder in. De voorrijder lette niet op en sloeg plotseling naar rechts af in de Dalbanastraat. Beide voertuigen kwamen daardoor in botsing met elkaar. De klap was zo hard dat het voertuig die inhaalde ondersteboven langs de weg belandde. De bestuurder en mede-inzittende raakte gewond.

Beide voertuigen raakte door de aanrijding zwaar beschadigd en zijn per sleepwagen afgevoerd.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/744395479309767/

18 REACTIES

 1. Surinamers weten geen auto te besturen, dat is duidelijk. Het gedrag in het verkeer spreekt boekdelen. Wanneer durft men zwaarder te gaan straffen en de controle drastisch op te voeren?


  Maak melding

 2. De voorrijder heeft niet goed opgelet en sloeg plotseling….de voorrijder heeft ook nagelaten om tijdig richting te geven welke kant je afslaat. Hier is sprake van een technische aanwijzing die hij z ou moeten weten. Dit soort bestuurders vind je voornamelijk in gebieden waar men niet geschoold is, maar wel auto kan rijden met een rijbewijs op zak. De inhaler heeft de snelheidslimiet overschreden, gevolg niet op tijd tot stilstaan kunnen komen. Ik weet niet of er ergens een inhaalverbod te lezen valt. De meerderheid van de auto bestuurders in Suruname typeren de twee idioten op de weg. Veiligheid is een vies woord in het verkeer in Suriname. Blijkbaar is de motto ” rij kierie”.


  Maak melding

 3. idioten..jullie reageren op iets waar jullie niet bij waren..en aan de redaktie van dit blad..verifieer je “nieuws”. De idioten van achter verschenen plotseling nadat er Richting is gegeven en ook nog is gekeken.Ze waren de 4e of 5e auto achter di plotselong besloten niet te willen wachten. Voor de “Geschoolde” …de persoon in de voorste auto is zeker een paar keren hoger geschoold dan jou.Dat kan ik zo uitmaken op basis van jou zins constructies en articulatie.


  Maak melding

 4. Dede wang nab jepi gi son sma jerre. Fedi bin wan kon teki sma libi baka maar a misluk!!! Ik was er niet bij en geloof niet alles dat met uitkraait of de kranten. Belangrijk sma libi no lasi en dat is een olus punt.


  Maak melding

 5. Nooit geleerd om eerst in spiegeltje te kijken voordat je van baan verwisselt. Duidelijk een handeling van iemand die zijn rijbewijs niet waard is. Spiegeltjes aan de auto zijn niet voor de mooi mooi.


  Maak melding

 6. Staat er een man in het wit gekleed met een enorme grote gedraaide drol op zijn hoofd. Zeker 1 van de bestuurders.
  Ai baja het is weer altijd raak. Hopelijk herstellen de gewonden voorspoedig.


  Maak melding

 7. John
  ogen heb je niet voor niets dus kijken is ook een kunst tenzij
  Je dronken bent en denkt een fata morgana waar te nemen
  Je bijziend bent waardoor je pas op 3 meter wat kunt waarnemen
  Je denkt zoals mensen uit een bepaald distrikt dat de ontwikkeling ineens hard gaat dat er vliegende auto’s zijn
  Je denkt dat een rij bewijs een bewijs is dat je niet in de rij mag staan dus niet achteraan mag aansluiten
  Je denkt dat de zon in zijn ogen scheen en geen zonnebril op heeft gehad
  Je denk john “a mang dies e mek wang lo mop”
  Ai John fijne dag verder 🙂


  Maak melding

 8. a site dja na soso views en ad clicks deng mang wani. Het is geen nieuws die op waarheid berust. Mensen na soso show dja ga moni. Jullie kunnen liever starnieuws of de west lezen.


  Maak melding

 9. 🤣😂 ai baja, weer eentje erbij, om je een breuk te lachen, en dat doe ik van harte, ga zo door stelletje nietsnutten en hersenloze doodrijders, ik blijf lachen🤣🤣👍🏴


  Maak melding

 10. Anthon: ik heb al mijn rijbewijzen in Suriname behaald en ik heb intussen heel Europa, Amerika en een groot gedeelte van Azië bereden. Dus wat dat betreft heb ik goede lessen gehad in Suriname ondanks het linksverkeer. Wat mijn probleem is? Ik ben bang om in Suriname achter het stuur te kruipen want ik weet dat ik vroeg of laat die gek op de verkeerde weghelft zal tegenkomen met alle vervelende gevolgen van dien. Dus ja: wat voor mij makkelijk is kan voor een ander heel moeilijk zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.