Schoten gelost bij overval op telefoonwinkel in Suriname

12

Bij een overval op een telefoonwinkel in Suriname zijn vrijdagavond schoten gelost. Het gaat om een zogenoemde ‘cellshop’ op de hoek van de Parastraat en de Coesewijnestraat. Volgens de eerste informatie zou een overvaller de winkel rond 19.30u zijn binnengestapt en daar enkele schoten hebben gelost.

De man nam daarna enkele telefoons mee uit de winkel alsook een onbekend geldbedrag. Bij de overval raakte niemand gewond. Het is nog niet bekend of de overvaller alleen handelde. Het onderzoek is momenteel nog gaande.

Op de foto een auto van de Surinaamse politie bij de winkel in kwestie.

12 REACTIES

 1. Als men te lui is om te werken en vooral niks heeft geleerd, dan moet men wel op dieven pad gaan.
  Want men moet ook eten en mooier nog, ze krijgen een slecht voorbeeld van de Overheid dus wat wil je dan ???? ( die lopen ook het volk te bestelen )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Nieuwe methode in Suriname: Ik kom gewoon halen. Dank je wel Bouterse. Door jou is de totale Surinaamse samenleving veranderd en niet in positieve zin,


  Maak melding

 3. Het riekt meer naar een geregelde zaak. De winkel bediende werkte gretig eraan mee. Su moet alle winkels wapenvergunning geven, zodat ze zichzelf kunnen verdedigen tegen deze baar baarse rovers. Bij overval direct gericht schieten.

  Al komt bij de volgende verkiezing een andere regering, dit probleem is niet gauw opgelost in Su. Het is een etter van de samenleving geworden die niet gauw weg te krijgen is. Preventief optreden door de veiligheidsdiensten zal wel indammen, maar de crisis gaat nog tot in lengte van jaren voortduren. De djoeka’s zijn gewoon losgeslagen als wilde beesten. Zelfs een koe is slimmer dan hun.


  Maak melding

 4. Beste Waterkant lezers en ook lezers van andere Surinaamse kranten. Is het jullie opgevallen dat Dagblad Suriname uit alle lijsten en waarschijnlijk ook van de ether is gehaald? Is er iemand in de gelegenheid om uit te kunnen leggen of genoemde krant door de overheid van Suriname of
  wegens andere redenen weg is?
  GAARNE EEN REACTIE VAN EEN VAN DE LEZERS.


  Maak melding

 5. @@@Djogoman
  Ik twijfel niet dat alle nieuws media in sur geleid wordt door meneer DB. Als je niet naar hem wil luisteren, dan verdwijn je voor goed uit de publiciteit. De onafhankelijkheid van de pers is in het geding en de druk zal steeds verder toenemen in de aanloop naar de verkiezingen toe. De publicatie medium moet meer gericht zijn ten gunste van de ndp en de president. De waarheid mag niet meer worden gesproken en geschreven.

  Ook waterkant staat onder grote invloed van deze krachten. Waterkant heeft veel collums van mij tegen gehouden. Hopelijk dat deze wordt doorgelaten.


  Maak melding

 6. Alle ondernemingen in Suriname moeten zowel binnen de winkels als aan de buitenkant van de muren camera’s plaatsen om klanten op te kunnen nemen.

  Hierdoor kunnen de daders die overvallen komen plegen in winkels worden opgenomen in de winkel en als ze op straat lopen voor de winkels. Hierdoor wordt het eenvoudiger gemaakt voor de politie, samenleving om ze te herkennen en weer te kunnen opsporen en op te pakken en op te sluiten door de politie.

  Ook over andere voorzorgsmaatregelen om je te beschermen moet goed worden nagedacht en de wettelijke wegen bewandelen om over die voorzieningen te beschikken. De eigenaren, (veiligheid)personeel moeten weten dat als ze handelen het het noodweer was. Wat belangrijk is dat de veiligheid van de eigenaren, personeel en de goederen is heel belangrijk. Een 2 de kans mag er niet zijn. Eens maar nooit weer.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. het meest populaire beroep in suriname is rover. daarna op de lijst dief. daarna corrupteling. en daarna luie schooier. daarna profiteur en dan cupari en dan sorry is een eindeloze lijst alvorens je een eerlijk beroep tegenkomt.


  Maak melding

 8. De roofovervallen zullen steeds geraffineerder worden, want de kennis gaat over van vader op zoon. De (bos)creolen hebben zo hun eigen Hogeschool.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.