Pedofiel verdachte tegen krant: “Ik boel, maar niet met kleine kinderen”

17
Surinaamse pedofiel verdachte:

De 61-jarige Fedor Bottse, een van de veroordeelden in de spraakmakende zaak van de ‘pedofielenbende’, is niet te spreken over de autoriteiten betrokken bij de zaak. Volgens hem hebben zij hem zonder onvertuigend bewijs afgeschilderd als een pedofiel die kleine jongetjes met het hiv-virus heeft besmet. Bottse heeft hoger beroep aangetekend om zijn goede naam en eer te herstellen, zegt hij tegenover de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Bottse doet zijn verhaal open en eerlijk tegenover de krant. “Ik ben niet heilig. Ik ben een boeler, ik heb seks, maar niet met kleine kinderen“. Volgens Bottse zijn de verklaringen die afgelegd zijn bij de politie tegen hem en zijn ‘gang’ bezijdens de waarheid. De verdachten werden ook het verwijt gemaakt dat zij een minderjarige jongen gelokt hebben en intiem hebben misbruikt tegen betaling.

Verder verteld de 61-jarige ook over de tijd dat hij moest door brengen in de cel en wat hij allemaal heeft ervaren. Volgens hem begon de echte nachtmerrie in het gevang omdat hij daar gemarteld en afgeschud is geworden door overige arrestanten en machteloos was. Ondanks hij dat hij zijn misnoegen hierover aan de rechter had geuit, is daar geen verandering in gekomen.

Bottse laat weten dat de staat Suriname zal weten wat ze gedaan heeft met hem, want hij zal deze zaak niet zo laten. Voor alles dat hem pijn heeft gedaan zal de staat hem moeten vergoeden. “Indien de ingediende zaak in hoger beroep niet succesvol uitpakt, is de volgende stap het Caribisch Gerechtshof”.

17 REACTIES

 1. Ai boeler Botse . Na boel i wan boel so nooooh? Van Pakiratigri krijg je de schop regelrecht naar het Caraïbische gerechtshof. Spaart je geld jongen. Even googelen waar het adres ligt, de afstand en de windrichting. Maar de trap komt er. Precies waar je thuishoort.


  Maak melding

 2. Dit Soort delicten wordt je ook door andere gevangenen bestrafd omdat ze ook kinderen buiten hebben die door dexr manetjes gevaar lopen en dat besefte deze man te laat, en er is niemandt die daar wat aan kan doen.dat zyn de wetten die in de gevangenis gelden . leer daar van.


  Maak melding

 3. Homo’s = pedofielen
  Dieven = moordenaars
  Psychopaten = terroristen
  Drugsdealers = politiek

  Zulke mensen zijn ongeneeslijk om celstraffen geven en dan vrijuit komen. De risico’s op bedreigingen zijn hoog, want die criminelen worden steeds slimmer en de veiligheid worden dommer en mietjes.

  Grootste oplossing om ziektes wegvagen is (publieke) doodstraf invoeren voor 4 misdaden. Het zou een duidelijke boodschap worden aan duivels aanbidders dat ze niet moeten testen aan volk van Suriname.


  Maak melding

 4. Pedofielen kan je niet genezen. Je kan geen medicijnen voor geven of een operatie doen. Door lichamelijke schade te veroorzaken bij de jonge slachtoffers komen zij in contact met het strafrecht. In de middel eeuwen werden ze op de brandstapel gezet.Een duivelse idee kwsm op. Geef hun drugs en als een verslaafde concentreren ze op de drugs in plaats vsn op de sex.


  Maak melding

 5. Jullie lezen niet stelletje moordenaars. Zomaar iemand om het leven willen brengen. Er is niet bewezen dat hij met kleine jongens ging.
  Dus lullen jullie niet.


  Maak melding

 6. u bent de dader in een slachtoffer rol, je hadt voor you pratyk een patner moeten hebben, want je kan niet iedereen voor jouw karretje spannen, waarschynlyk verspreidt je een of andere ongeneeslyke ziekte
  ik vermoedt dat u uitgeweken ben om hier op goedkope wyze je zaadt te lozen
  niet wetende dat de gevangenis van Suriname geen plek is voor anders gezinden
  Daar gelden Andere wetten


  Maak melding

 7. Hellfire de klari gie ding boeler.Schande om zo te leven.Sodom nanga Gomorrah in Sranang. MISSCHIEN WIL SURINAM EEN TSUNAMI VAN GOD.Sodom and Gomorrah was gone in one day.Oe no mik ding sma kong poor a kondre foe wie.Its enough


  Maak melding

 8. Hij had altijd fito’s op fb met jonge javaanse jongens. Altijd zo verliefd. Die zouden wel 18 jaar geweest zijn, maar opa hield zicg alleen met dat soorr bezig. Vroeger kon Ruth hem beschermen maar nu nps eruit is gaat dat niet. Ik snap niet hoe hij relatie had met Ruth


  Maak melding

 9. Beste Waterkant lezers en ook lezers van andere Surinaamse kranten. Is het jullie opgevallen dat Dagblad Suriname uit alle lijsten en waarschijnlijk ook van de ether is gehaald? Is er iemand in de gelegenheid om uit te kunnen leggen of genoemde krant door de overheid van Suriname of
  wegens andere redenen weg is?

  GAARNE EEN REACTIE VAN EEN VAN DE LEZERS!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 10. WOW! Hiermee wordt aangegeven hoe boelers eruit zien.

  Kenmerken:
  – half kaal
  – heel dikke borstelhaar wenkbrauwen
  – draagt een bril
  – grote kraalogen
  – grote neus(gaten)!
  – grote oren
  – borstelsnor/baard
  – zeer dikke lippen, waarvan de bovenlip bedekt is met borstelsnohaar

  Ziet er niet okselfris uit

  kinderen benader jullie hem niet, maar waarschuw direct de politie.

  Recht En waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 11. Deze boeler is tenminste eerlijk. Hij komt met name and faces in de krant en doet tevens zijn verhaal.Geen schijnheiligheid. Deden meer boelers dit in plaats van de schone schijn op te houden.


  Maak melding

 12. Hij was overal met naam en foto toen hij en zn bende opgesloten werden. Allemaal . Iedereen weet al haar en dag dat hij homo is. Niets nieuws.
  Was de man van Ruth Wijdenbosh en bekende man in Suriname. Computer deskundige. Dus je bent laat. Hij zit een paar jaar


  Maak melding

 13. @ Wendy 6 juli 2019 at 22:41

  Is Homo-zijn iets te maken met zijn deskundigheid?

  Wat heeft mevrouw R. Wijdenbosch te maken met de misdaad van ex.

  Wat beoog je met het telkens noemen van namen van misdadigers en hun relaties die niets met de misdaad van doen hebben?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.