Rover die wapen van cipier stal aangehouden; wapen nog niet terecht

12
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

Een 23-jarige rover is deze week door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo en de politie van Geyersvlijt opgespoord en aangehouden. De man had ingebroken in de auto van een Surinaamse penitentiaire ambtenaar. Daaruit werd het dienst vuist vuurwapen, het legitimatie bewijs en geld van de ambtenaar gestolen.

Met behulp van camerabeelden kwam vast te staan dat de man, Antonio S., de straatrover was. Hij wordt er ook van verdacht een mobiele telefoontoestel te hebben weggerukt uit handen van een benadeelde aan de Abonestraat en ingebroken te hebben in een andere auto.

Naderhand is ook de 22-jarige kompaan van Antonio ene Diego V. aangehouden. Antonio heeft toegegeven de twee auto inbraken en de beroving te hebben gepleegd. Na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname is het tweetal ingesloten.

Het gestolen geld en spullen, waaronder het wapen, zijn nog niet achterhaald.

12 REACTIES

 1. Dit is echt niet slim.
  Hoe kan je een dienstwapen in de auto achter laten?!
  Die wapen is al door verkocht.Nu wachten op de volgende ramp,of op de volgende slachtoffer.


  Maak melding

 2. Ze moeten hem flink aftakelen laat die zeggen aan wie die het verkocht heeft.
  Van mij part een STEVIGE KOTTI GO geven!!!
  Want die moerzkont zou iemand ermee gaan roven.
  KPS WIEP DENG ZAKELIJK!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. je mag het niet zeggen maar je doet aan racisme ,als of het wat uit maakt hoe de rover uitziet je zou in de gevangenis moeten kyken dan zal je niet meer zeggen wie het is ,vreemd dat men altydt kan raden wie dit soort racistiche opmerkingen maakt. het kom altydt van uit een bepaalde hoek ,FOEI toch
  BELANGRYK is dat dit wapen wordt opgespoord en niet welke kleur het heefd


  Maak melding

 4. Probeer je de boel weer af te leiden van het onderwerp Lucen, zwakke poging hoor, iedereen hier kent jouw reacties wel als het over de vele misdragingen gaat uit de bevolkingsgroep gaat waar jij uit komt, ga eens een kijkje nemen in santo Boma en kijk hoe daar de verhoudingen liggen


  Maak melding

 5. Wat een LUL ben je dan in dergelijke dergelijke gevoelige spullen in je auto te laten. Ben benieuwd naar het functioneren van deze ambtenaar. Gelegenheid maakt de dief wordt er weleens gezegd


  Maak melding

 6. Omgekeerd in de zon ophangen op de onafhankelijkheidsplein. Het zal een zo’n afschrikkingsmiddel worden, dat het rovers en diefstal probleem automatisch wordt opgelost. Dus geen preventief optreden, geen ruimte voor gevangenissen nodig, geen extra lasten meer voor de burgers.
  Bij iedere delict opsporen en weg met die handel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.