Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

26
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

Een man heeft woensdag zijn 12-jarig nichtje verkracht in een pension in het district Wanica. De oom haalde zijn nichtje van school en bracht haar vervolgens naar een pension en verkrachtte haar. Hierna heeft hij het slachtoffer weer thuis gezet.

Een woordvoerder van de politie zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat het meisje haar ouders pas in de avond hiervan op de hoogte bracht. Hierna is er direct aangifte gedaan tegen de oom.

De politie in Suriname heeft het slachtoffer verwezen naar een specialist voor onderzoek. Zij is ter observatie opgenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE – de man is nog voortvluchtig en er zijn foto’s van hem:

26 REACTIES

 1. wat is er mis met sommige mannen,wat een gestoorde idioot om een minder jarige te misbruiken terwyl je ziet dat zo,n kind nog naar school gaat .gado sa roko nanga joe


  Maak melding

 2. Die oom moet al een tijdje met deze plannen hebben rondgelopen. Uiteindelijk zag hij zijn kans schoon en heeft hij haar leven verwoest.


  Maak melding

 3. Ik vraag mij af of niemand in het pension gezien heeft dat een man een kind naar binnen meeneemt.

  Hoeveel van dit walgelijke drama’s moeten kinderen nog meemaken?
  De strafmaat moet aanzienlijk omhoog.
  Minimaal 25 jaar in een smerige cel.


  Maak melding

 4. Echt triest en schandalig, gewoon om je dood te schamen.
  Het komt tegenwoordig wel heel vaak voor in Suriname.
  Waar is de trots en respect van sommige Surinamers ?

  Zeker zullen NDPers zeggen dat ik niet moet zeuren want het gebeurt ook in Nederland.

  Maar ik vind het afschuwelijk, keihard en meedogenloos afstraffen.


  Maak melding

 5. Deze vies vuile verkrachter moeten ze eenzaam opsluiten. Een opblaasbaar pop in zijn cel plaatsen. Pas als die POP zwanger is geraakt mag hij weer in een normale cel om de rest van zijn leven te slijten. Het liefst met jonge mannen die in geen tijden een vrouw hebben gehad. Benne benieuwd.


  Maak melding

 6. Heb gehoord maar zelf nooit gezien dat onze vrienden uit China ook doen aan deze (pedofiele) praktijken. Ze halen zelfs vers “ongeschonden vlees” helemaal uit het moederland om te komen werken in Suriname in die massagesalons.


  Maak melding

 7. @Josip 5 juli 2019 at 21:01
  Zeker weer een Zuid-Aziatische nakomeling. Je beschikt over meer informatie of loop je hier gewoon de negher racist uit te hangen ?


  Maak melding

 8. Pedofielen kennen geen leeftijd/minimum grens.
  Op de netwerken die worden opgerold via het internet zijn vaak ook kindertjes bij die nog geen jaar oud zijn

  Wat een vieze, gore lage oom is dit!!
  Ik zou wel raad met hem weten.


  Maak melding

 9. ik dacht dat men moet legitimeren by inchecken van zo,n Hotel,als dat niet zo is dan dient dat by gesteld worden. want ik vindt dat de receptie een verantwoordelykheidt draagt op het wel en wee binen zo,n Hotel
  voorts stoor ik my vreselyk aan de genen die steeds een ras of afkomst aan toevoegen , het is nergens voor nodig,want het is hier geen Racisten vergaarbak


  Maak melding

 10. Pension is short stay. Daar alleen denken aan geld, niemand vragen voor legitimatie daar omdat iedereen gebruik maak van pension ook hoge pieten en toppers in samenleving, deze in volle privacy gebruik maken van diensten van buitenvrouw, prostituee of vriendinnetje. Daar gaat nooit komen legitimatie, anders klanten wegblijven.


  Maak melding

 11. in de gevangenis heb je andere wetten en zulke gevallen zal deze (man)zwaar bestraft worden door mede gedetineerden omdat ook zy kindertjes buiten hebben waar deze ebe’ een gevaar voor is
  Dus hy syapt zo meteen de rollercoaster in en als hy eruit komt zul je hem niet herkenen
  DE WETTEN VAN DE GEVANGENIS


  Maak melding

 12. Ik hb dit item.eerder gezegd dat die nicht zelf wil hoor. niemand hft dr gedwongen om met oom te gaan neuken. hebzucht . bigie ai. ..Niemand en dan ook niemand hft der ontvoerd . Ze heeft niet gekregen wat ze wil van oom duuuuuuss gaat ze WRRRRRRRAAK NEMEN. tjoerieeeee


  Maak melding

 13. Die oom hoor verantwoordelyk te zyn,hy is geen kleinkindt, hy hoor haar te beschermen daar is een OOM voor
  en hy is de dader niet het slachtoffer, voor de Fam ook een schande door zo,n klootzak,als het om matrilaal ging zou ik zeggen de schade is enorm by deze Geestelyke schade is enorm


  Maak melding

 14. @Lijgja,
  Heb jij enig idee wat de impact is van een verkrachting op een slachtoffer of ben je zo ziek in je hoofd dat je het onderscheid niet kan maken of herken je jezelf in het profiel van de dader?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.