Oom die 12-jarig nichtje in Suriname misbruikte nog voortvluchtig

33
Man die 12-jarig nichtje in Suriname misbruikte nog voortvluchtig
Foto (c) Waterkant.Net - via een familielid van de man verkregen.

Dit is de man die woensdag zijn 12-jarig nichtje heeft misbruikt in een pension in het district Wanica. De redactie van Waterkant.Net heeft gesproken met een familielid en de politie en verneemt dat de verdachte nog niet is aangehouden. De verdachte die oom is van het meisje, zou mogelijk naar het binnenland zijn gevlucht, waar hij werkt.

Een familielid van het slachtoffer vertelde zojuist aan onze redactie dat derden aan de familie verteld hebben dat de verdachte vaker achter kleine meisje aanzit en hen misbruikt. Verslagen geeft het familielid te kennen dat het meisje nog in het ziekenhuis ligt. Er wordt onderzocht als de 12-jarige besmet is geraakt met een seksueel overdraagbare aandoening.

Beweerd wordt dat de verdachte het meisje nooit van school afhaalde. De enige manier van contact was wanneer de verdachte thuis bij het slachtoffer ging en wat spullen bracht. “A san dis fromoe en skowtu moes srot a mang snel. Want a sang sor wang gwenti fu a mang en dat no kan go so doro“.

De politie werkt hard aan de aanhouding van de verdachte.

- Advertentie -

33 REACTIES

 1. Hij moet blij zijn dat het niet mijn dochter is, wat een k@olo dagoe mang !!!!!!!
  Aan de hoogste boom hangen die in Su te vinden is .

  sari tori

  jacko

 2. look a mmp laag by de grond ,wat een afgang een volwassen man,no mang nog erby je nichtje by een ander zou het ook niet goedt zyn maar diesi joe las ing ernstig, want als je het by een Familie lidt doet heb je wel vaker elders gedaan ,ik vindt je Laf en gestoord man,a moes bing de’ mi famiri

 3. Incest en misbruik veel voorkomen in Surinaam, maar mensen uit schaam niet praten.

 4. Alleen maar rommel rommel. jeeft iemand dat meisje gestuurd om te gaan neuken.?????? Neeeee toch zij wil.het zelf dus neks no fromo . hebzucht vandaar dat ze is mee gegaan. Dat blijf ik steeds zeggen dat die jonge meisjes vrrrrrrreselijk liegen echt waar
  basoekoe bafinie ba tjarie
  tjoerieeeeee

 5. @Lijgja
  Met je walgelijke en gestoorde opmerking wek je bij mij slechts de indruk dat jij zelf weet hebt van gruwelijke zaken die er gebeuren maar je kop, met onzin, in het zand steekt en de wandaden laat doorgaan omdat je te laf bent om je verantwoordelijkheid te nemen.
  .
  Iedereen die weet heeft van misstanden moet dit bij geeigende instanties melden en niet wegkijken. Te vaak praten mensen zaken goed of kijken weg. Feitelijk zijn ze daardoor medeplichting aan de misdaden en laten ze de slachtoffers op schandalige wijze in de steek.

 6. Er was een zwarte op dit forum die overtuigd was dat de dader een Hindoestaan was. Nu blijkt het toch , zoals ik al vermoedde, iemand uit zijn eigen bevolkingsgroep te zijn. Nu houdt die mmp genaamd Josip zijn snuit dicht.

 7. @Lijgja
  Wat kan jij toch dom lullen!!! Er kunnen nooit termen aanwezig zijn voor een volwassene om een kind te misbruiken.Je blijft gewoon met je tengels van een kind af. Heb je kinderen? Zou je het fijn vinden als jouw kind wordt misbruikt? Ga gauw je mond met soda spoelen!!!

 8. Percival jij lult ook want jij bent zeker 1 van ze. Heeft iemand dr gezgd om met oom te gaan.?????? neen toch ???? hebzucht bigie ai dat is ht PUNT UIT
  MIE TAK SO..ik ik zie het om me heen.dus gedraag je anders

 9. Lijgja )niet dat wy het vaak om ons heen gebeurt is het goedt , het blyven kinderen en die zyn inderdaad makelyk te verleiden byvoorbeeld met een telefoon maar als volwassen man mag jy daar geen gebruik van maken, zo,n meisje komt al uit een arm gezin en deze man trapt haar geestelyk de grondt in
  als vader vindt ik dat onverteerbaar. als gemeenschap moeten wy dit sioppen, van inces kryg je zieke kinderen
  en daar zit niemandt op tewachten

 10. We need a website in Surinam, were we can find all the names and pictures of those that committed crimes.

 11. @Lijgja
  Jouw reactie is heel zorgelijk. Jij praat de daad van de dader goed en trekt de conclusie dat het slachtoffer hiermee heeft ingestemd. Weet jij wat de impact is van een verkrachting voor een slachtoffer? Of ben je zo ziek in je hoofd dat je het onderscheid niet meer kan maken?

 12. Wat een amorele daad van deze verachtelijke man. Onder geen enkele omstandigheid valt het goed te praten dat een volwassene zich met een minderjarige inlaat. Het verleiden en misleiden van een minderjarige is al te gemakkelijk. Het is net zoiets als de vuilak Badr Hari die een weerloze burger in elkaar trapt. Er zijn kinderen die het leuk vinden de nodige aandacht van een meerderjarige te krijgen. Wie weet krijgen ze een nieuw mobieltje, whatever. Het uitgangspunt komt echter van de volwassene die nimmer misbruik mag maken. Een zware straf verdient hij. En ouders mogen nog beter op hun kinderen letten. Je moet wel goed ziek zijn in je hoofd om de daad goed te praten @ lijgja. Vermaan jezelf!

 13. Beste Waterkant lezers en ook lezers van andere Surinaamse kranten. Is het jullie opgevallen dat Dagblad Suriname uit alle lijsten en waarschijnlijk ook van de ether is gehaald? Is er iemand in de gelegenheid om uit te kunnen leggen of genoemde krant door de overheid van Suriname of
  wegens andere redenen weg is?

  GAARNE EEN REACTIE VAN EEN VAN DE LEZERS!!!!!!!!!!!!

 14. @Djogoman. Dagblad Suriname heeft bekend gemaakt dat hun website is gehackt en dat ze bezig zijn een nieuwe te bouwen.
  @Lijjgia je hebt een zieke geest want zeker doe jij hetzelfde daarom praat je verkrachtig goed. Zaagsel!!

 15. Nieuw bericht op waterkant.net:militair verkracht studente, ben benieuwd wat Lijgia hiervan vindt?

 16. Oppakken en direct castreren. Hij heeft een zieke geest. Zal het blijven doen. Hij maakt kinderen tot zijn slachtoffer. Opruimen deze zieke ziel.

 17. @Lijgja
  Ja je bent nog dommer dan ik dacht.Hoe kun jij als vrouw en misschien ook moeder zo dom uit je nek kletsen.
  Kinderen die misbruikt worden moeten hun leven lang de gevolgen met zich meedragen.Het schijnt dat jij het misbruik van kinderen gewoon lijkt te vinden.Misschien moet je wel in therapie.

 18. Een kind is NOOIT te verwijten voor zoiets. De volwassen persoon behoort volwassen te handelen.
  Als je als volwassene ook maar de neiging hebt om aan een 12jarige te zitten, verdien je gewoon een NEKSCHOT!!!

 19. waarom zijn gezicht niet helemaal laten zien, zo kan meer verktachting voorkomen en ook kan hijn sneller worden opgepakt want hij wordt herkend en doorgegeven aan politie.

 20. @ Lijgia zeker ben je in je tienerjaren ook vrijwillig meegegaan dat ze je zeker ondersteboven hebben verkracht want je was ook zo hebzucht dat je uit jezelf meeging vandaar je nu een waardeloze vrouw bent geworden met je achterbakse uitspraken en mentaliteit. Ik hoop niet dat je kinderen hebt want je bent het niet waard. Anders had je als vrouwspersoon anders gereageert. Ingeval je kinderen hebt onthou: het is en blijven kinderen en die kun je makkelijk verleiden. Die klootzak is een volwassene en zou beter moeten weten. Koulo pedofiele beest dat hij is. Dim sut ing mars hopelijk rent hij weg als hij onze zonen van hermandad ziet dat ze hem genadeloos kunnen neerknallen!!!😏😏

 21. Het wordt steeds erger ..roofoverval, schietpartij, kappartij, brand, aanrijding, aanranding, pedo’s WTF dagelijks krijg je zulke nare dingen te lezen..de verslaafden opsluiten totdat ze afgekickt zijn en de straf moet hoger worden..in India bv misbruik/verkrachting tot bepaalde jaar is de doodstraf..in mekka als je iets jat word hand eraf gehakt..waarom in Su niet terwijl het nog steeds erger en erger wordt pffff erger kan het niet meer en de hoge pieten doen er niets mee kalo zakkenvullers!!

 22. er is straf recht in suriname een menselyke laten wy het behouden en geen sharia toestanden in onze grondwet inporteren, wie onder dat soort wetten wil wonen moet maar remigreren
  men mag wel aanpasingen doen maar laat het aannemelyk zyn
  niet omdat de daad baarbars is moet je strafrecht ook baarbars zyn

 23. Hebben de politie wel moeite gedaan om deze pleuris hond te pakken te krijgen ?????
  Hij moet so wie so de bak in, voordat hij meer slachtoffers maakt !

  sari tori

  Jacko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.