Dominicaanse vrouw bijna een week vermist in Suriname

22
Dominicaanse vrouw vermist in Suriname
Foto (c) via El Nuevo Diario.

Een Dominicaanse vrouw in Suriname is als vermist opgegeven door haar familieleden. Naar de redactie van Waterkant verneemt gaat om de 32-jarige Natalia Jiménez Encarnación, die drie maanden in Suriname woonachtig is. Haar familie heeft op zaterdag 29 juni jl. voor het laatst contact met haar gehad vanuit Suriname.

Volgens de familie verliet de Dominicaanse haar verblijfplaats om op een niet nader bekende plaats als kok voor een aantal mijnwerkers te werken. Ze zou op die bewuste zaterdag aan haar familie verteld hebben dat ze door een schorpioen gestoken zou zijn, maar dat zij niet precies kon aangeven waar zij zich bevond.

De familie is ten einde raad en vraagt om hulp van mensen in Suriname. Ze wil graag weten of er mensen zijn die iets weten over Natalia.

22 REACTIES

 1. Die dame heeft een ijzeren dikke hart gehad om in het binnen land te gaan werken.Daar wordt je niet alleen door schorpioenen gestoken.Als het de binnen landbewoner te binnen valt,krijg je nog een pak slag omdat je uit ziet als een slaven houder uit het verleden.


  Maak melding

 2. @Wendy,

  Je hebt zeker ervaring mee??? Alleen heeft jou onderstel geen geld opgeleverd. Verplaats je zelf in de familie van deze dame die zich zorgen maakt om haar.

  Jou reactie is zo laag. Hoop niet dat het jou of iemand uit jou geliefde dit overkomt.
  Zieke geest dat je bent.


  Maak melding

 3. Met zoveel “kokkinnen” komen ze nooit om van de “honger” in de goudmijnen. Slachtoffer van human trafficking misschien…


  Maak melding

 4. Is goed voor ze want ze komen niet legaal binnen ht land en als wij Surinamers .in hun land zijn worden we als hond behandeld. men kijk hoe je aankleed en roven je over straat om een patta . Anderen staan in een groep op een hoek de andere groep op een andere hoek en spelen door waar ik heen ga en wat voor kleding ik aan heb . En als je niet slim. bent of ze observeert ben je dood . Daarom. nooit alleen op stap gaan.


  Maak melding

 5. De beet van de schorpioen is op zich niet dodelijk. Naar mijn weten komt er in Suriname geen schorpioen voor die dodelijke slachtoffers kan maken anders dan dat het verdomd pijn doet. Voor kinderen en ouderen kan het wel voor complicaties zorgen. Erger wordt het als je een bepaalde allergie hebt. Drie maanden in Suriname en je bent kokkin. Waarschijnlijk een slechte beheersing van het Sranantongo. Laat staan Nederlands. Want ze kon niet verklaren waar ze zich bevond. Hoop het allerbeste voor haar. De mijnwerkers moeten haar toch kennen en weten waar zij zich bevond?


  Maak melding

 6. Zouden die Suri’s die groot de bloemetjes buiten zetten/vakantie in Santa Dominga vieren niet stevig aan de tand moeten worden gevoeld?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. @Wendy, sorrry maar ik vind jou opmerking misplaatst.Als ze geld wilt maken met haar onderstel……Neks no fout. Wel een eerlijke manier om aan je geld te komen😢. Die LUL van een oom die zijn 12 jarige nicht heeft verkracht had beter bij deze dame kunnen aankloppen. Dan zijn eigen minderjarige bloed te verkrachten.


  Maak melding

 8. Is de waarheid en niemand hoeft als een judas te doen. Iedereen weet wat deze mensen in de bossen gaan doen. Heb ik gezegd dat ze niet mag gaan?? Ze mag.
  Ik haal niemand neer mr de waarheid mag gezegd worden.
  Wat hebben ze in albina gepakt??


  Maak melding

 9. Nou ik heb heerlijke tijden gehad met het onderstel van Columbiaanse restaurantserveersters en diverse vrouwen in vele andere beroepen. Het zal mij dus niet verbazen als ik een Dominicaanse kokkin tegen het kijf ben opgelopen. Vrouwen vertellen vaak niet wat hun echte beroep is. Dank zij de Caricom heb ik wel kennis gemaakt met zeer interessante vrouwen. Lang leve de Caricom.


  Maak melding

 10. Suriname heeft de deur voor de duivel open gemaakt,daar on al deze rare dingens.Vreemde mensen met hun afgoden hebben dagoe apukoes van Haiti, China en Africa gebracht naar Suriname.Fa Gado moes Bessie wan motjo tintie.Vergelyken jullie ding kong mix nanga boeng Sranang


  Maak melding

 11. DING KONDRE SA LIBIE GADO ALTYD JANG PINA.SRANANG MOES KENKI.MIK WIE ALA KARI GADO BAKA LIK FOSITING FOE GIE WIE PARDON.GADO SA JAGIE DIDIBRIE BAKROE FARA GOWE DANG BLESSI SANG KONG BAKA NA SRANANG.


  Maak melding

 12. Dominicaanse en Braziliaanse komen hier niet als kokin dat weten ze daar ook in dat land dus gewoon een bullshitpraat.
  Ze verdienen tenmiste de eerlijk hun geld dat kunnen we velen hier niet zeggen.


  Maak melding

 13. Met Suriname komt niet meer goed en zoja, dan kan het 10 jaren duren ..nex no klop in Su..die hoge pieten breken hun hoofd niet ..ze denken alleen om van ergens geld te maken voor hun eigen doel en alle fam een ongeschoold goeie baan regelen..ik ken iemand die een baan heeft gekregen als sluiswachter maarrrr daar bestaat geen sluis..a man sdong oso en kies ing salaris optijd😂😂😂😂 er zijn meerderen die ik ken..de armen die niemand in de verkiezing kennen heb ik echt met ze te doen en vooral voor oudjes is echt zielig ..door stress draaien mensen door..waar is Suriname gebleven van 10 jaren terug!
  Die hoge pieten zoeken niet uit waardoor het komt dat de burgers doordraaien..ze zoeken niet uit waarom bizar veel roofoverval ..van mij part mag de AVONDKLOK weer in!! 22:00 iedereen binnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.