28 Dominicaanse prostituees en 2 nachtclub eigenaren aangehouden in Suriname

15
Sekswerkers Suriname worden 'eenmanszaak' en belastingplichtig
Archieffoto ter illustratie - niet in Suriname

Rechercheurs van de afdeling Trafficking in Persons hebben in een gezamenlijke actie met de afdeling van Bestrijding Zware Crimiminaliteit in het ressort Albina maar liefst 28 Dominicaanse commerciële sekswerkers en 3 mannen aangehouden.

Twee van de mannen zijn van Chinese komaf en de derde is een Dominicaan. De twee Chinezen zijn de eigenaar van een winkelzaak en een nachtclub. Het drietal is aangehouden op verdenking van mensensmokkel en mensenhandel meldt de Surinaamse politie.

Van de 28 vrouwen zijn 12 in verzekering gesteld omdat zij illegaal in ons land vertoeven. De andere vrouwen zijn heengezonden nadat zij hun verblijfsdocumenten en paspoorten hebben overlegd waaruit blijkt dat zij via de legale weg Suriname zijn binnengekomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de twee eigenaren hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake mensensmokkel en mensenhandel.

15 REACTIES

 1. De chineze maffia heeft de hele samenleving verpest deze twee onmiddellijk linea rectum na een jaar cel met de boelers in Club Santo terug naar china.


  Maak melding

 2. Suriname is failliet door toedoen van de paarse boevenbende en ze willen nog 5 voor wat? Meer ellende en verdref en anarchie. Surinamers zoek je heil elders, ga voor je gezin en laat dat zieke land voor achter je.


  Maak melding

 3. @Uro, wat is dit nou voor een onzinnige opmerking die je daar maakt ? Hindoestanen kunnen uitstekend voor zichzelf zorgen en Chinezen en Javanen en Indianen ook. De rest hosselt maar wat op los.

  Nu terug naar de kern van de zaak. Suriname is als land zwak: de overheid is zwak, de president is (letterlijk en figuurlijk) zwak, de economie is zwak, de Surinamers zijn lui (woorden van de president), Suriname teert op hulp uit het buitenland (China en India en ook de Isl. banken), Suriname heeft voor 200 miljard aan bodemschatten maar niemand weet waar.
  Nog niet zo lang geleden was het ondenkbaar dat prostituees zich in Suriname begaven. Bouterse heeft het mogelijk gemaakt dat duizenden prostitues in Suriname werkzaam zijn door deze mensen een visumvrije transit te verstrekken. Hij heeft het land naar de mallemoer geholpen en weet zelf geen raad om Suriname vooruit te helpen.
  gemodereerd

 4. En waar moeten de mannen hun prakje kwijt?
  Want de surinaamse vrouw wilt meer dan alleen het prakje, ze wilt een always stays home dus Suriname en in het bijzonder Albina / Marowijne daar zullen de eerste klappen vallen (verkrachting en aanranding)
  Of de Surinaamse vrouw moet de plaats gaan innemen van de buitenlandse slangenbeweerders.


  Maak melding

 5. Hebben ze ook een pikin ingi boi als baas in de Dominicaanse republiek?Als de dames in Sur wat komen verdienen dan zal het in hun land nog beroerder zijn.
  Misschien gaat dit door tot Nerkust de juiste kassa machine heeft gevonden.Die wil wel uit ontucht wat cashen voor de kas van de pikin ingi boi.


  Maak melding

 6. MOTJO NA DIDIBRIE.Wan motjo na floekoe
  BROKO SRANANG FAMIRIE ,NA SO A KONDRE NO MANG GO DORO.Suriname heeft de deur opengemaakt voor de duivel daarom gaat de duivel als een briesende leeuw rond om te vernietigen links and rechts.Buitenlanders snesi tja motjo nanga ding dagoe libie Kong poor a boeng kondre


  Maak melding

 7. Geestelyk gestoord om Surinamers te vernietegen door HOEREN te brengen om onze mannen UIT TE BUITEN.IN HET BINNENLAND HEEFT MEN GEEN CHEF NODIG.1000 CHEF HUH SOORTOE STROND .TSUNAMI SA KONG NA SRANANG IF DE NO JAGGIE DING POOR FAMIRIE MOTJO GWE NANGA DING HEVIGE VODOO SMA FOE HAITI .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.