VIDEO: Vier gewonden bij aanrijding in Paramaribo

6
VIDEO: Vier gewonden bij aanrijding in Paramaribo

Bij een zware aanrijding in Suriname zojuist, zijn vier gewonden afgevoerd. Het verkeersongeval vond rond 20.30u plaats op de hoek van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Van Idsingastraat in Paramaribo. Een auto van het beveiligingsbedrijf Brotherhood werd geraakt door een personenauto. Vier mensen raakten gewond en moesten met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) vervoerd worden.

Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Volgens de eerste informatie van omstanders moet een van de bestuurders door rood hebben gereden. Welke dat is geweest konden zij niet zeggen. Ook de politie ter plaatse laat weten dat de oorzaak van de aanrijding nog onduidelijk is.

Een Waterkant verslaggever was ter plekke en ging live met deze beelden, na de aanrijding:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/2066650846964115/

6 REACTIES

 1. Ik moet mezelf dus aanvullen. ik had als succesvol bedrijf in Suriname vermeld: een begrafenisonderneming. Mag ik hieraan intussen toevoegen als succesvol bedrijven een sleep- en ook een autoreparatiebedrijf. Er valt elke dag iets te begraven, te repareren en ook weg te slepen in Suriname. En vergeef mij voor mijn sarcasme.


  Maak melding

 2. @john
  Je hebt volkomen gelijk.
  Wat is er in Su aan de hand?
  De mensen zijn volkomen los geslagen. Elke dag is er weer iets: drugs, criminaliteit in de breedste zin van het woord, verkeers ongevallen, CORRUPTIE, etc. Etc.

  En je hoort de duivel, DDB er nooit iets over zeggen.


  Maak melding

 3. Wie wie heeft aangerand met de auto, ik weet het niet. De politie moet dat nog uitmaaken. Maar dit soort aanrandingen is dagelijkse kost geworden.


  Maak melding

 4. Verkeersveiligheid is een verschrikkelijke ziekte in Su. Gevolg meer doden en gewonden in het verkeer. De cubaanse artsen kunnen overal op de hoeken van de straten in Paramaribo post vatten om gelijk bij te springen, toch?Buitenlandse artsen zat in Su, nu nog heel veel verkeersongelukken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.