Surinamer vast na onderschepping 400 kg cocaïne in Oekraïne

21

De politie in Oekraïne heeft deze week 400 kg Columbiaanse cocaïne onderschept. Daarbij werden er 9 personen uit Oekraïne, Nederland en Groot-Brittannië gearresteerd. Onder hen ook een Surinaamse man, meldt de misdaad website crimesite.nl op basis van een betrouwbare bron.

De Surinaamse man zou Dino N. zijn, een bekende van de politie aldus de site die ook meldt dat de zending drugs in een container met blikjes vis zat die was ingevoerd vanuit Ecuador. De drugsvangst, die zorgvuldig werd gepland en uitgevoerd tussen 19 juni en 1 juli, is tot nu toe de grootste vangst in de recente geschiedenis van het land.

Volgens crimesite.nl liep het onderzoek al langere tijd. Naast de autoriteiten in Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, deed ook het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken mee aan het onderzoek.

21 REACTIES

  1. Van daar de diplomatieke inspanningen om deze landen te vrijwaren van xe visumplicht. Ook hier maakt Su een blunder en schittert als een narco-failed state.


    Maak melding

  2. Het is diep triest om te lezen dat de drugstransporten waarbij Surinamers betrokken zijn via alle hoeken van de wereld plaatsvinden. Helaas voor de “drugsbrigade” blijken alle landen bij het horen van het land Republiek Suriname extra alert.

    Binnenkort gaan alle drugshonden getraind worden om automatisch alle mensen uit Suriname te besnuffelen en automatisch aan te slaan.

    Ik hoop dat ze die gasten lekker wegstoppen in Oekraïense gevangenissen. Wat mij betreft voor lange tijd.


    Maak melding

  3. Het wordt tijd dat de Nationale Drugs Partij wordt opgeheven en dat ze niet meer deelnemen aan de verkiezingen. Hun partijprogramma past niet meer in deze tijd.
    Volk van Suriname wordt wakker


    Maak melding

  4. Nog meer ambassadeurs uitnodigen Yildiz- Pollack, zodat de drugs doorvoer makkelijker kan plaatsvinden vanuit Suriname. Teken nog meer overeenkomsten voor een zogenaamde samenwerking.
    Schaamteloos Failed State


    Maak melding

  5. Gelukkig dat er een Wijnaldum is en ook die atleet het hoeft niet altijd kommer en kwel te zijn. Het enige dat telt momenteel is dat het volk massaal de grootste boosdoener van al dit kwaad in Suriname DDB wegstemt waarom wachten tot 2020 het kan ook eerder daarvoor is democratie er. Volk maak er gebruik van,


    Maak melding

  6. Steenhard de Waarheid. 4 juli 2019 at 11:04
    Er zijn ook heel gierige en criminele Hollanders opgepakt. Lees het bericht maar nog eens.

    Klopt maar maakt dit de zaak minder erg voor Suriname ? Vraag pakweg 5 jaar geleden aan een Oekraïner of hij ooit van Suriname gehoord had en het antwoord zou negatief zijn. Nu weet iedereen wel waar Suriname ligt en dat een veroordeelde drugsbaron het land bestuurt. Niet dat deze president een intelligent persoon is hoor verre van !

    Ik hoop dat de opgepakte drugscrimineel flink aangepakt wordt in de gevangenis van Oekraïne want aan mensenrechten hebben de Oekraïners geen boodschap aan.


    Maak melding

  7. Er zijn heel wat Surinamers die niet gewond zijn om in vrijheid te leven of ze zijn afhankelijk van een NDP Pakket of zitten ze liever in de gevangenis. Niet iedereen heeft begrepen wat KITI KOTI betekend. slaaf van de witte mensen of slaaf van NDP. Je had toen de tijd te maken met verkopers ( afrikanen zelf) en Kopers ( Witte mensen) en nu heb je Miesibaka (half afrikaan ) en Bouta ( half Nederlander)


    Maak melding

  8. In Nederland staat geen veroordeelde drugsbaron aan het hoofd. Nederland hoeft niet de handen bij China, India en de Islamitische Bank op te houden voor een lening. Nederland Laat het volk niet van armoede omkomen. Kan je dit ook tav Suriname zeggen of lul je gewoon uit je nek ?


    Maak melding

  9. Bouterse is altijd een drugsbaas en gebruiker geweest ook in Nederland was hij bekend in het leger dus verwonderd het niemand en dat zo iemand president is geworden van mijn land is de grootste schandaal voor Suriname als land.Al die idioten die op hem hebben gestemd hebben spijt.Als Surinamer schaam ik voor mijn eigen land.


    Maak melding

  10. Waarom hebben mijn zwarte broeders nooit civilisatie gekend ????
    Geen enkel zwarte civilisatie op het zwarte continent.


    Maak melding

  11. @ Banabeki
    Goede raad maar grotendeels van het volk is dom en te lui om te werken, dus de huidige situatie is perfect en waarom, zouden ze de huidige pres weg stemmen ????? DDB is daar terecht gekomen door het domme volk, en dat zal ook zo na 2020 blijven. De meerderheid kiest voor een gewelddadige pres dan een slimme, omdat ze het niet beter weten ze zijn gehersenspoeld met drugs en stront !!!!!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding

  12. O, is dat de reden waarom Suriname banden aanhaalt met landen die geen moer voor ons betekenen. Ik heb me dus vergist. Het zijn voor Suriname (drugs)exportbevorderende landen.


    Maak melding

  13. wanneer komt de ,,, bevrijding ,, in s m e echt.. het is lang gebleken, dat de keti koti niks voor steld, je zag ook nergens feest vierende blakas in het land.. iedereen stond maar te hangen, nergens plezier in..

    die hebíe zit de mensen nog dik in de botten, ze blijven gefrustreerd achter..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.